İnşallah ablacım, önemli olan takım. Cuma’ya kadar biraz hafiflerim diye ümit ediyorumAfiyet olsun canımRegl olacağım diye stres yapma tatlım. Ödem yapma ihtimali olabilir tabi ki ama bittikten sonra normale dönersin. Takım için de endişelenme. Elinden geleni yapmaya devaaaam
Teşekkür ederim kaptanımBende 2 kiloya yakin fark olabiliyor
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Hemen akşam yemeğini yiyince 1 kilo belki 2 kilo içtiğim suya bağlı.Kızlar tardi da sabah aç akşam tok ne kadar fark ediyor sizde ortalama
Değil ama olsunMerkez de yaşiyorlarsa hayalimi yaşiyorlar
Biga'lıyız biz
Afiyet olsun canim Allah kabul etsinMenü
Sabah 1 patates 1 yumurta 2 3 dilim kasardan omlet yapıp oğlumla yarı yarıya paylaştık ve çay
Öğlen 1 kase kısır
Akşam yine bizimkiler kahvaltı istediler sucuk domates biber kavurması sade omlet vs yaptık yanında yeşillikle yedik yarim ekmek rahat yemisimdir.
Yarın kandil olduğu için oruç tutmak istiyorum o yüzden akşam fazla yemiş oldum sahurda sadece su içebiliyorum.
Zipzip-
Amin canımAfiyet olsun canim Allah kabul etsin
Takım için endişelenme dedim tatlım.İnşallah ablacım, önemli olan takım. Cuma’ya kadar biraz hafiflerim diye ümit ediyorum
Hoş geldin tatlımHayırlı aksamlar kızlar nasilsiniz
iyiyiz canım sen nasılsın?Hayırlı aksamlar kızlar nasilsiniz
Tamam kaptanımTakım için endişelenme dedim tatlım.regl elinde olan bir şey değil. Onun stresini yaşamanı istemiyorum.
Hayirli akşamlar canim iyiyim sen nasilsinHayırlı aksamlar kızlar nasilsiniz
Yaaa duzelir insallah canimAnnem, sol el parmaklarıni oynatıyordu. Şimdi oynatamıyor.
İnşallah canım.Yaaa duzelir insallah canim
Link atmak cok kolay canimCordelia 20 dk basen pilatesi yaptım canım. Buraya link atmayı bilmiyorum YouTube'ta Tuncokburcu hesabının Etkili ve Pratik Basen Hareketlerini yapıyorum
Yaaa bir an önce geçer bu durum inşallah hay yarabbim yaAnnem, sol el parmaklarıni oynatıyordu. Şimdi oynatamıyor.
Allah yardimciniz olsun canim doktorlar ne diyor anjiyo oldu mu?Annem, sol el parmaklarıni oynatıyordu. Şimdi oynatamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?