Afiyet olsun canımSelamlar
Dünkü menümü yazicam
9:00 probiyotik Yeşilçay
Öğle12:00
2 h yumurta
1 salatalık
1 muz
6 dolma zeytin
1 mini peynir
Ara çubuk kraker
Akşam 19:00
2 kepçe ezo çorbasi
1 kepçe az hazir yogurtlu manti
Salata
Zipzip- Cordelia pastelfit @s i d e l y a
Cuma 69,8 i görebilsem
Afiyet olsun canım, çok erken dayanabilecek misinGün kapandı
Sabah 9.00-11.00
Tam buğday lavaşa dürüm
İçindekiler her zamankinden
Akşam 15.00
İki yumurtalı bir kaşık siyez unlu ıspanak
Bir tatlı kaşığı lutenitsa
Bir dilim süzme peynir
Bitterli yulaf bar
Zipzip- pastelfit @gezegenfeza @ugurbocuuu @Nefesimmmsin
Tek öğün denemişsin, afiyet olsun canım16 Mart menüm
Aksam:16.00
2dilim ekmek
Salata
Turşu
Tavuk döner
Ayran
17.00
1avuç cekirdek
Su:2 litre
Spor:haftanın videosu+15635 adım
Eki Görüntüle 3027649
Zipzip- Cordelia pastelfit
Fen bilgisi ve geometri üstüne doktoramı yapıyorum
Afiyet olsun canımİyi akşamlar kızlar. Yeme işini bitirdim ben. Yediklerimi yazayım,
Sabah 11.00
Kavurmalı ve kapya biberli 2 yumurta,
1 kk peynir, 6 zeytin,
Bol yeşillik.
Akşam 17.30
1 kase çorba,
Yarım porsiyon ızgara tavuk,
Bir kaç parça mercimek ekmeği (mercimek, yoğurt, peynir ve yumurta ile yapıldı),
3 tane hurma,
1 bardak meyveli kefir.
Su:2 lt.
pastelfit Zipzip- She-Raa
Allah kabul etsin, tamam canım yapabilirsen tamamlarsın16 Mart Çarşamba
05.10 fotoğraf attım fakat ekmeğin biri ve 5 zeytini yiyemedim. 1 minik muska böreği yedim
1 litre su sahurda içtim
1 Sb Sirkeli su ile orucumu açtım, 1 de hurma
19.30 iftarım fotoğrafta, karabuğday pilavı yaptım, kabakta fırın bolca da salata hiç ekmek yok
1 litre su bitti bile şimdilik adım sayım eksik kendime gelince tamamlamaya çalışırım belki söz veremiyorum
Cordelia pastelfit Zipzip-
Aynen canım. Az zeytinyağ, karbonat, birazda az yağlı az tuzlu peynirle çörek otu koydum içine.Afiyet olsun cicikuşum. Ben mercimek ekmeğini çok seviyorum. İçine zeytinyağı ve bir tutam karbonat da koyuyorum
Saol canımAfiyet olsun kuzum, şifa olsun
Anjiyo yapmayacağız dedi. İlaçla tedavi ediyoruz. Şimdi Dr u yok. Dr.gelince soracağız. Oyle dediler .Allah yardimciniz olsun canim doktorlar ne diyor anjiyo oldu mu?
Sana da afiyet olsun canım. Güzel bir gün olmuş16 Mart Çarşamba menüm
11.00 kahvaltı: 1 kaşarlı tost tb ekmeğinden, 1 tabak Menemen, 2 kk peynir, 1 ceviz, çay
14.00 ara: sütlü sade Türk kahvesi, 5 er tane fındık fıstık badem, 2 hurma
17.00 akşam yemeği: 1 tabak erişteli yeşil mercimek yemeği, 1kase yoğurt
Su:4 litre
Takvimim iki güne regl olacağımı söylüyor. Şişkinliği başladı, çok rahatsız edici. Yemeği erken yedim. Bol su içiyorum, yürüyorum. İnşallah Cuma tartısına yansımaz
@ElhanZipzip- Hallederiz
Amin canım.Yaaa bir an önce geçer bu durum inşallah hay yarabbim ya
11 gibi gelirim kizlar
Dinlen dinlenİyi akşamlar kızlar. Çok kötü hissediyorum ben kendimi. Reglin 2.günü, her türlü duyguyu maksimum düzeyde yaşıyorum. Başımda bir garip, hayal alemindeyim sanki. Gözlerim yanıyor, yaşlar süzülüyor artık. Adımlarımı paylaşayım hemen yatağa atacağım kendimi.
Eki Görüntüle 3027713
pastelfit Cordelia She-Raa
Dinlen canım, hiç oturmamışsındır ki yineİyi akşamlar kızlar. Çok kötü hissediyorum ben kendimi. Reglin 2.günü, her türlü duyguyu maksimum düzeyde yaşıyorum. Başımda bir garip, hayal alemindeyim sanki. Gözlerim yanıyor, yaşlar süzülüyor artık. Adımlarımı paylaşayım hemen yatağa atacağım kendimi.
Eki Görüntüle 3027713
pastelfit Cordelia She-Raa
Tam menü ne bu tip bir şey yazacaktım. Afiyet olsun ama Menemeni saymazsak sıcak yemek yok, vücut için gerekli diye biliyorum. Belki son kiloların ve denemedir.gecmisi bilmiyorumbugün güzel olmadı
ben de öyleyimAllah ne verdiyse severim, sectigim birsey yoktur
Benimki maalesef yeme bozukluğu oluyor. Psikolojim kötüyse kendimi yemeye veriyorum. Bununla savaşmaya çalışıyorum ama pek yol katedemedim...
zamanla düzelir kuzumAnnem, sol el parmaklarıni oynatıyordu. Şimdi oynatamıyor.
menemen sıcak yemek işte canım. sebze de var. bugün böyle oldu. simit fazla oldu ama dışarıdaydım çok acıktım.Tam menü ne bu tip bir şey yazacaktım. Afiyet olsun ama Menemeni saymazsak sıcak yemek yok, vücut için gerekli diye biliyorum. Belki son kiloların ve denemedir.gecmisi bilmiyorum
Amin canım inşallah.Cordelia alıntıları bozdum
Tekrar geçmiş olsun. İnşallah düzelecek canım, tedavi biraz ilerlesin, zaman lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?