- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Allah kabul etsinHayırlı sabahlar kızlar sahuru mu yaptım 1 litreye yakın su içildi akşama menü yazarım. İyi uykular dilerim görüşürüz inşallah
Baya dik miBir değişim görebilir miyim diye ölçüm yapmadım açıkçası kalçam var ztn baya dik olucak gibi
Geçmiş olsun kaptanım,dikkat et kendineTeşekkür ederim canım bugun daha iyi uyandim hatta öksürük kalmadi diyebilirim
Günaydın canim ekliyorum
Allah kabul etsin,ben de tukkkani açtım diye kaptanın gözüne girmeye çalışıyordumHayırlı sabahlar kızlar sahuru mu yaptım 1 litreye yakın su içildi akşama menü yazarım. İyi uykular dilerim görüşürüz inşallah
Allah kabul etsin,kandilimiz mubarek olsunHayırlı sabahlar canım allah kabul etsin inşallah bende sahurumu yaptım şimdi iyi uykularcümleten kandilimiz mübarek olsun
Kalkın ulen diyomusum, valla şaka
İnşallah canım ve artık bahar gelsin diye de ekliyorumGünaydın, harika bir gün olsun
TK tatlı kaşığı, yk yemek kaşığı, çk çay kaşığı ama onu hiç kullanmıyorumGünaydın TK nedir
Ya ben de çok seviyorum onları ama telefondan uğraştırıyor ben de kullanmıyorum usenipBu arada hareketli ifadeleri kullanicam ama bı türlü beğenip secemedim. Daha doğrusu güzel olanlar azmis yaa. Kullaniyim diyorum, güzel diil. Bu güzel ama
36 yaşındayım canım ben ama cildim müsait demek bilmiyorum ki. Mimik yaptıkça kırışıyor hiç sevmemYaş kaç canım, ne kadar sarkmış olabilir ki?
Ben 47 yaşındayım daha yeni yeni kırışmaya başladım
İşe gitmek böyle zamanlarda zor geliyor işte, hayırlı kandillerimiz olsun inşallahHayırlı sabahlar canım allah kabul etsin inşallah bende sahurumu yaptım şimdi iyi uykularcümleten kandilimiz mübarek olsun
Canım benBaya dik miaz da bana göndersem minik bir tepecik misali bugünü atlatayim yarından itibaren bende 30 günlük başlayayım o zaman, var mı benimle 30 gün squat uygulayacak birileri?????
Afiyet olsun canimİyi akşamlar kızlar
Kahvaltı
3 hamur kızartması
7-10 civarı zeytin
Az keçi peyniri
16:00 gibi
1 balık
Salata
1 dilim çavdar ekmeği
Akşam
10 adet yağsız patlamış mısır
1.217 kalori
. Akşama kadar aç kaldım ama yine de sabah yediklerime pişman değilim. Veee şöyle bir karar aldım. Eğer haftada 1 kilo verirsem kendime haftada bir ödül vericem
Su
3 litre
Spor
15 dak dans
5 dak dans
10 ya da 15 dak yürüyüş. Öğlen yazmıştım unuttum da
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Zipzip-
Cordelia
Afiyet olsun canim16 Mart 2022
öğlen 12.30
tavuk kalamar
4 çiğ köfte
2 ceviz
2 yaprak marul+ domates+ köz biber
1 kuru incir
ara 14.00
1 kuru incir+ 1/2 ceviz
ara 16.45
1 simit (gramajı düşüktü)
1 parça peynir
1 orta boy muz
akşam 19.10
1 yumurtadan kıymalı menemen
1,5 dilim ekmek
jalepino biber
1 tk bal
1 avuç çekirdek
yatana kadar 1,5 lt suZipzip- Cordelia @pastel34
Eki Görüntüle 3027717
Afiyet olsun canimSabah 13.00
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 küçük portakal
1 parmak peynir
Yeşil çay
Akşam 19 .20
1 kase domates çorbası
1 kase salata
Yarım porsiyon haşlanmış tavuk göğsü
1 bardak ayran.
11 bin adım üşendim resmini atmaya çok yoruldum dışarda işim vardı akıllı saati nereye attığımı bile bilmiyorum
Zipzip- Cordelia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?