Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bir değişim görebilir miyim diye ölçüm yapmadım açıkçası kalçam var ztn baya dik olucak gibi
Baya dik mi az da bana göndersemminik bir tepecik misali bugünü atlatayim yarından itibaren bende 30 günlük başlayayım o zaman, var mı benimle 30 gün squat uygulayacak birileri?????
Teşekkür ederim canım bugun daha iyi uyandim hatta öksürük kalmadi diyebilirim

Günaydın canim ekliyorum
Geçmiş olsun kaptanım,dikkat et kendine zerdeçallı Ballı zencefilli süt benim bagusikligimi baya topladı.Bir hafta dene istersen
Hayırlı sabahlar kızlar sahuru mu yaptım 1 litreye yakın su içildi akşama menü yazarım. İyi uykular dilerim görüşürüz inşallah
Allah kabul etsin,ben de tukkkani açtım diye kaptanın gözüne girmeye çalışıyordummeğer çoktan açılmış
Hayırlı sabahlar canım allah kabul etsin inşallah bende sahurumu yaptım şimdi iyi uykular cümleten kandilimiz mübarek olsun
Allah kabul etsin,kandilimiz mubarek olsun

Bu arada hareketli ifadeleri kullanicam ama bı türlü beğenip secemedim. Daha doğrusu güzel olanlar azmis yaa. Kullaniyim diyorum, güzel diil. Bu güzel ama
Ya ben de çok seviyorum onları ama telefondan uğraştırıyor ben de kullanmıyorum usenip

Baya dik mi az da bana göndersemminik bir tepecik misali bugünü atlatayim yarından itibaren bende 30 günlük başlayayım o zaman, var mı benimle 30 gün squat uygulayacak birileri?????
Canım ben Cordelia atmıştı sanırım 7 marttan beri yapıyorum 11. Gün olucak adima ek anca bu ev işleri ile uğraşırken başka spor maalesef vaktim olmuyor

Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…