Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın arkadaşlarım, Berat Kandiliniz mübarek olsun. Allah sağlıkla afiyetle tekrarını yaşamayı nasip etsin inşallah
Günaydın canim hayirli kandiller
Kandiliniz mübarek olsun kızlar, günahlarımız affolsun, kimin ne dileği varsa hayırlısıyla kabul olsun inşaallah
Hayırlı kandiller canim

Eşin diyorsa doğrudur hocam işin uzmanı o demek ki.
Yıllar önce tatşldeyken denk gelmişti o yağmur yağışı nasıl yağmıştı öyle sonrada açtı hava hemen denize koşmuştuk.
Dikkat et hocam kendine sıkı giyin üşütme sakın.
Valide iyi en son test yaptırdık neyseki negatif çıktı evinde tek başına yaşıyor gel diyoruz gelmiyor bir yaştan sonra onlar içide kolay değil elbette.
İşte biz alışık değiliz ki abla istanbulda ne kadar kış oluyorki sanki. Bir bu sene soğuk oldu böyle. Allah oralardakilere kolaylik versin
Bu sene acayip br hava oldu yazın bile ne kadar sıcaktı yani.
İklime alışıktır tabi kolay değil genede.

Anlatayım. Geçen salı oğlumun doğum günüydü. Biz senelerdir hiç doğum günü kutlamıyoruz. Günah değil ama batılıların adetlerine uymak istemiyoruz açıkçası. Bu sene eşim şöyle bir fikir paylaştı benimle. Çocukların hevesleri kırılmasın, gayri müslimlere de uymayalım, doğum günü pastası değil doğum günü pilavımız olsun bizim de dedi. Ben de bu cuma çağırdım anneleri kardeşleri Özbek pilavı yapıcam ve her sene böyle yapmayı planlıyoruz.
Yanına çorba salata ayran, sonrasında çayın yanına da birkaç çeşit tatlı yapmayı planladım. Önerilere açığım

Güzelim afiyet olsun Allah kabul etsin ama ben kaptan değilim beni etiketlemene gerek yok

Mutlu yaşları olsun inşallah

KIRMIZI ÇEKİRGE
Kırmızı takımın yağ oranı %0 olan fit hanımları, bir etabın daha sonuna yaklaştık.
Ne diyeceğimi biliyorsunuzBugün bile tartıyı etkileyecek. Regl olanlar da yarına daha iyi olacak.
Bugün şunlara dikkat edelim lütfen
1- Su 2,5 litre civarı
2- Tuz ve tuzlu gıdalar minimumda
3- Yoğurt, maydanoz, su, yeşilçay, salatalık, kirazsapı, kayısı, yulaf gibi ödem atıcılar tüketelim
4- Yediklerimizi özenle seçip, porsiyonlayalım
5-Bugün adım yok ama hareketsiz kalmayalım 30 dk yürüyüş veya hafif egzersiz yapalım ya da en azından evde dışarda aktif olalım
6- EN ÖNEMLİSİ MUTLU OLALIM, POZİTİF OLALIM

ZIPZIP İLE MASTERFİT hanımları hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız

fesang

Maviokur
Wilma11
60kiloyum
Nefesimmmsin
Kmsl Hnd
Kinoalihatun
Hallederiz
Amine Busra

16 mart menüm

Sabah 09:30. 2 haşlama yumurta,maydonoz,küçük parça peynir,4 zeytin,2 ceviz kapya biber çay ekmek yok.

Ara 1 kayısı çayı
1 elma ve portakal.

Öğlen yok.

Ara 2 tane baklava.

Akşam 19:00 2 kaşık 3 salata çeşidi.
4 tane tavuk kanat
2 kaşık makarna

1.5litre su.
Adım az oldu 4550.

Zipzip- Cordelia

Günaydın hanımlar
Hayırlı kandiller
Günaydın kaptanim hayirli kandiller
Günaydınlar hanımlar bugün adım yoktu demi birde yarın.
Günaydın ablacim
Günaydın canim
Dogum gunu kutlu olsun nice mutlu yaslari olsun
Menüm
Sabah10.30 1.5 ekmekten beyaz peynirli tost
Çay
Ara15.00 2 kare bitter
Yarım havuç
Akşam19.30 4 kaşık tavuklu döğme pilavıdomates salatalık ayran
Su 2 lt
Spor 3 saat temizlik180 p
Zipzip-
Afiyet olsun canim
Sende iyi ki varsin ablacim bizde seni cook seviyoruz
Günaydın kaptanım nasıl oldunuz iyi misiniz
Günaydın canim daha iyiyim teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…