- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Günaydın canim hayirli kandillerGünaydın arkadaşlarım, Berat Kandiliniz mübarek olsun. Allah sağlıkla afiyetle tekrarını yaşamayı nasip etsin inşallah
Hayırlı kandiller canimKandiliniz mübarek olsun kızlar, günahlarımız affolsun, kimin ne dileği varsa hayırlısıyla kabul olsun inşaallah
Moralinii bozma canimTartıldım, regl şişkinliği maalesef
Eşin diyorsa doğrudur hocam işin uzmanı o demek ki.35 yılda bir iklim değişikliği olurmuş emekli coğrafyacı eşim öyle diyor. Yazın da çok sıcak olmasa bari...bizim yağmur müthiş gerçekten...beş dakikada yollar dere oluyor. İyiyim bitanem ben.
Baş ağrım olmasa kolay kolay hastalanmamam. Bu yıl covit haric hiç grip olmadım.acayim şom ağzımı
Sen de iyi bak kendine. Kayınvaliden iyileşti mi ? Allah sağlık versin.
Bu sene acayip br hava oldu yazın bile ne kadar sıcaktı yani.İşte biz alışık değiliz ki abla istanbulda ne kadar kış oluyorki sanki. Bir bu sene soğuk oldu böyle. Allah oralardakilere kolaylik versin
Evet abla bugün ve yarın adım yok . Onun rahatlığı ile oğlumla beraber pencere kenarında oturup dışarıyı izliyoruz keyifleGünaydınlar hanımlar bugün adım yoktu demi birde yarın.
Anlatayım. Geçen salı oğlumun doğum günüydü. Biz senelerdir hiç doğum günü kutlamıyoruz. Günah değil ama batılıların adetlerine uymak istemiyoruz açıkçası. Bu sene eşim şöyle bir fikir paylaştı benimle. Çocukların hevesleri kırılmasın, gayri müslimlere de uymayalım, doğum günü pastası değil doğum günü pilavımız olsun bizim de dedi. Ben de bu cuma çağırdım anneleri kardeşleri Özbek pilavı yapıcamCanım sidoşum bizim Fesang Arap pilavlarina bayılıyor. Suriyeli öğrencileri getirse diye gözlerinin içine bakıyor. Sürpriz geçmiş doğum günü hazırlamışlar. İçinde pilav yoktu ondan yazdım.
Merak ettim seninkini hadi anlat kuzum
Bugün rahatız yani adım yok süper ama spor var olacak,keyifli seyretmeler olsun oğlunla ne güzelEvet abla bugün ve yarın adım yok . Onun rahatlığı ile oğlumla beraber pencere kenarında oturup dışarıyı izliyoruz keyifle
Güzelim afiyet olsun Allah kabul etsin ama ben kaptan değilim beni etiketlemene gerek yokGün arkadaşlar dün akşam trafikte kaldım ve misafirim geldi elime alamadım telefonu Menümü yazayım @zipzipCordelia fesang
7.30 Filtre kahve
Yeşil çay
Su
11.55
1 tabak bulgur pilavı üzerine 8 cin biber
15.00 sade Türk kahvesi duble
19.00
1 kepçe tarhana çorbası
4 köfte
Yoğurt
Salata
Su 3 lt
Allah kabul ederse bugün niyetliyim
Kandilimiz mübarek olsun canlarım
Mutlu yaşları olsun inşallahAnlatayım. Geçen salı oğlumun doğum günüydü. Biz senelerdir hiç doğum günü kutlamıyoruz. Günah değil ama batılıların adetlerine uymak istemiyoruz açıkçası. Bu sene eşim şöyle bir fikir paylaştı benimle. Çocukların hevesleri kırılmasın, gayri müslimlere de uymayalım, doğum günü pastası değil doğum günü pilavımız olsun bizim de dedi. Ben de bu cuma çağırdım anneleri kardeşleri Özbek pilavı yapıcamve her sene böyle yapmayı planlıyoruz.
Yanına çorba salata ayran, sonrasında çayın yanına da birkaç çeşit tatlı yapmayı planladım. Önerilere açığım
Günaydın kaptanim hayirli kandillerGünaydın hanımlar
Hayırlı kandiller
Günaydın ablacimGünaydınlar hanımlar bugün adım yoktu demi birde yarın.
Günaydın canim
Dogum gunu kutlu olsun nice mutlu yaslari olsunAnlatayım. Geçen salı oğlumun doğum günüydü. Biz senelerdir hiç doğum günü kutlamıyoruz. Günah değil ama batılıların adetlerine uymak istemiyoruz açıkçası. Bu sene eşim şöyle bir fikir paylaştı benimle. Çocukların hevesleri kırılmasın, gayri müslimlere de uymayalım, doğum günü pastası değil doğum günü pilavımız olsun bizim de dedi. Ben de bu cuma çağırdım anneleri kardeşleri Özbek pilavı yapıcamve her sene böyle yapmayı planlıyoruz.
Yanına çorba salata ayran, sonrasında çayın yanına da birkaç çeşit tatlı yapmayı planladım. Önerilere açığım
Afiyet olsun canimMenüm
Sabah10.30 1.5 ekmekten beyaz peynirli tost
Çay
Ara15.00 2 kare bitter
Yarım havuç
Akşam19.30 4 kaşık tavuklu döğme pilavıdomates salatalık ayran
Su 2 lt
Spor 3 saat temizlik180 p
Zipzip-
Sende iyi ki varsin ablacim bizde seni cook seviyoruzKIRMIZI ÇEKİRGE
Kırmızı takımın yağ oranı %0 olan fit hanımları, bir etabın daha sonuna yaklaştık.
Ne diyeceğimi biliyorsunuzBugün bile tartıyı etkileyecek. Regl olanlar da yarına daha iyi olacak.
Bugün şunlara dikkat edelim lütfen
1- Su 2,5 litre civarı
2- Tuz ve tuzlu gıdalar minimumda
3- Yoğurt, maydanoz, su, yeşilçay, salatalık, kirazsapı, kayısı, yulaf gibi ödem atıcılar tüketelim
4- Yediklerimizi özenle seçip, porsiyonlayalım
5-Bugün adım yok ama hareketsiz kalmayalım 30 dk yürüyüş veya hafif egzersiz yapalım ya da en azından evde dışarda aktif olalım
6- EN ÖNEMLİSİ MUTLU OLALIM, POZİTİF OLALIM
ZIPZIP İLE MASTERFİT hanımları hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız
Günaydın canim daha iyiyim teşekkür ederimGünaydın kaptanım nasıl oldunuz iyi misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?