Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

sağlıklı beslenemedi
menü bildiremedi

evet dostlar gastroenterit olduğum için
yediklerim:

muz, elma
haşl. patates+ yoğurt
peynir zeytin ekmek
haşlanmış pirinç+yoğurt
kaşarlı pide
çay

artık hastalıklardan yıldım dostlar .... buluttan nem kapar oldum ... hayata hepten küstüm gitti

Gecmis olsun canim Allah sifa versin

Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin

Bugün bunu deneyim diyorum 160 kalori filan yakıyormuş değişik olsun bugün kahvaltı sonrası deneyecem saat şimdişarj oluyor.

40 dakika video animasyonlu yapmışlar yavaş hareketler var,30 dakika gibi bitirdim 44 kalori gitti az değilmi yani.
İsmde workout imiş

Full Body Workout Nedir?

Split antrenmanları, özellikle spora ve fitness’a yeni başlayanlar için önerilen bir seçenek değildir.
Formda kalmak ve daha güçlü bir vücuda sahip olmak isteyen birçok insanın aklında aynı soru var: Tüm vücudu aynı anda çalıştırmaya yönelik antrenmanlar mı daha iyi yoksa tek bir kas grubuna odaklanan egzersizler barındıran antrenmanlar mı? İkinci seçenek, yani tek bir kas grubuna yönelik olan antrenmanlar, split antrenmanları olarak adlandırılır. Fitness ve vücut geliştirme branşlarıyla ilgilenen bazı sporcular, haftanın her bir gününü başka bir kas grubuna ayırarak programlar hazırlar. Full body workout antrenmanları ise, tüm vücudu çalıştırarak farklı kas gruplarını aynı anda hedefleyen egzersizler barındırır. Kısa sürede forma girmek, etkili sonuçlar almak, güçlenmek ve gelişmek isteyen sporcuların tercihi, full body workout’lardan yana olmalıdır. Neden mi? Gelin, bu kapsamlı antrenmanları daha yakından tanıyalım.

Full Body Workout Nedir?

Split antrenmanları, özellikle spora ve fitness’a yeni başlayanlar için önerilen bir seçenek değildir.

Split antrenmanlarıyla farklı kas gruplarına eşit ve etkili ölçüde stres uygulanabilir. Ancak eğer tüm vücudunuzda aynı anda ve eşit ölçüde gelişme görmek istiyorsanız, split antrenmanları size zaman kaybettirerek aldığınız verimi düşürebilir. Full body workout, tüm kas gruplarını bir arada çalıştıran egzersizler içerdiği için, çok daha verimli ve sınırlarınızı zorlamanıza olanak tanıyan bir program sunar.

Compound egzersizler olarak tanımlanan bu egzersizler, spor seviyenizi gitgide artırmanıza ve ilerleyen zamanlarda kendinizde eksik bulduğunuz antrenman programlarına yönelmenize olanak tanır. Kısacası, full body workout’larla başlayıp gelişebilir, zamanla split antrenmanları da programınıza dahil ederek dilediğinizce güçlenebilirsiniz.

Tüm Vücut Antrenmanı Yapmanın Avantajları Nelerdir?

Full body workout, Türkçede tüm vücut antrenmanı anlamına gelir. Bu tip antrenmanları uygulamanın size birçok katkısı olabilir. Örneğin, her antrenmanda birçok kas grubunu bir arada çalıştırdığınız için, haftanın bir ya da iki gününü dinlenmeye ayırabilecek vaktiniz kalır. Full body workout programları oldukça çeşitli olduğundan, monoton egzersizler yerine daha eğlenceli ve yeni alternatiflere yönelebilirsiniz.

Buda 10 dakika daha hareketli 32 kalori yaktı

Mutlu yaşları olsun inşallah

Doğum günü kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yaşları olsun.
Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
Doğum günü etkinliğiniz yetişkinleri daha çok sevindirecek
Ben öyle olacağını düşünmüyorum abla. Sadece bir pasta, bir mum üflemek değil çocuğu mutlu edecek olan. Kimseyi değil oğlumuzu mutlu etmek için yapıyoruz bu kutlamayı ama bunu kendi kurallarımız ve isteklerimiz çerçevesinde yapmak istiyoruz.
Doğru. Ben çocuğa doğumgününde pilav yapsam bön bön bakar yüzüme
Evet biz de bu zamana kadar önüne pasta koysaydık muhtemelen bizimki de öyle yapardı

Günaydın kandiliniz mübarek olsun inşallah
Oruc tutanlarinki kabul olsun inşallah

Ne guzel bi farkındalik olur
Biz klise pasta yanina yemekdzn gidiyoruz
Seninki daha yaratici olmus bence
Dogum gunu kutlu olsun buarada oglunun cnm
Teşekkür ederim canım sağol.
Aslında bizimki de öyle olacak. Sadece doğum günü pastası diye birşey olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…