Geçmiş olsun canım, eksi kilon için de tebrik ederimMerhabalar güzel ve fit hanımlar
HanimKelesimiGetir @Busra 17 Cordelia geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim
Cuma kilo bildirimi
Geçen cuma: 67.1
Güncel : 66.0
Fark -1100 ghasta olmanın faydaları
Cordelia Zipzip-
Eki Görüntüle 3028674
Kuzum bende araştırmıştım ama yıkadığı kadarını kurutmuyordu çoğu. Örnek veriyorum 9 kilo yıkıyor, 6 kilo kurutuyor. Madem içinden alıp çamaşır asacağım be gerek var diye düşünmüştüm. Bir de süreleri çok uzun gelmişti bana, 3 saat gibi bir sürede kurutuyordu. Benim araştırmam böyle, anlayacağın vazgeçip almadımKızlar bişey sorucam dün benim çamaşır makinesi bozuldu bugün makine bakıcam da bu kurutmalı çamaşır makineleri var ondan kullanan var mı aranızda kullanan varsa memnun musunuz akşam biraz araştırdım karar veremedim kimi iyi diyor kimi iki özellik bir olunca kalitesiz oluyor diyor arada kaldım
Kurutmasız düz bildiğimiz usul çamaşır makinesi daha mı sağlam olur yoksa teknolojiye uyup hem kurutmalı hem yıkamalı mı almalıyım acaba açıkçası ömürlük bir makine olsun istiyorum bu bozulan 14 yıllıktı evlendiğimde almıştım miladını doldurdu işte ama çok üzüldüm
Çocuklara tatil verildi bu mide ztn uyutmaz ben eve gitmiyim işte daha çabuk gecerEvet evde vakit geçmez ama eve gidip uyuyacağım dersen o başka
Harika bir fark çook çok tebrikler sanaÖnce sonuç paylaşayım, sonra geçmiş yapayım.
Eki Görüntüle 3028669
Geçen hafta : 83,4
Bu hafta : 82,1
Fark : 1,3 🕊
Yüzde : 1,55
@pastel34Zipzip- She-Raa
Çok güzel tebrik ederimGünaydın
@ElhanCordelia Zipzip- erenmothers
Geçen Cuma:75.3
Bugün: 74.4
Fark:0.9 kg
Eki Görüntüle 3028671
Tebrik ederim çok güzel eksiiMerhabalar güzel ve fit hanımlar
HanimKelesimiGetir @Busra 17 Cordelia geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim
Cuma kilo bildirimi
Cordelia Zipzip-
Eki Görüntüle 3028674
Sağolasın canım benimGeçmiş olsun canım, eksi kilon için de tebrik ederim
Günaydınlar,perşembe menüm
Kahvaltı 12:30gibi
Sahanda yumurta
Yeşillik
İşyerinde haşlama et vardı,1 parça ondan
Akşam
Karnabahar salatası
Yarım kase yoğurt
Merhaba canimMerhabalar güzel ve fit hanımlar
Cuma kilo bildirimi
Cordelia Zipzip-
Eki Görüntüle 3028674
Günaydın kaptanimGünaydın
İşin esprisi zaten cuma günleri tırsarak çıkıyoruz tartıyaİyi niyetli olduğunuzu biliyorum ama kara cuma demesek iyi olur
Allah rahmet eylesin
Öğleden sonra yok gibi ama olsun arada olur böyle, afiyet olsun veee ben de yeşil takım
Afiyet olsun, güzel menü
Eline sağlık.ise gitmeden bildiricem inşaallah. Başka şansım yok zaten. Yesillll
Aklımda öyle kaldı çünkü.Evet cumartesi sanki ben de oyle biliyorum
Himm baktim da bana baya uzak git gel benzin masrafi yerine marketten alirim canim
Eline saglik
Rica ederim ne dmekMerhabalar güzel ve fit hanımlar
Cuma kilo bildirimi
Cordelia Zipzip-
Eki Görüntüle 3028674
Afiyet olsun canimMenüm
Sabah10.00 1 haş yumurta 1 tb ekmek yeşil nane domates salatalık 2 siyah zeytin 1 çatal reçel
Ara16.30 1 kupa bitki çayı
Akşam19.00 1 tabak domates tavası 1 dilim ekmek ayran
Su 2 lt
Spor yokZipzip-
Afiyet olsun canimGünaydınlar,perşembe menüm
Kahvaltı 12:30gibi
Sahanda yumurta
Yeşillik
İşyerinde haşlama et vardı,1 parça ondan
Akşam
Karnabahar salatası
Yarım kase yoğurt
Doğru söylüyorsun canım yıkadığı kadarını kurutmuyor hiçbiri ayrı almak çok daha mantıklı kesinlikleKuzum bende araştırmıştım ama yıkadığı kadarını kurutmuyordu çoğu. Örnek veriyorum 9 kilo yıkıyor, 6 kilo kurutuyor. Madem içinden alıp çamaşır asacağım be gerek var diye düşünmüştüm. Bir de süreleri çok uzun gelmişti bana, 3 saat gibi bir sürede kurutuyordu. Benim araştırmam böyle, anlayacağın vazgeçip almadım
Cumaya göre olacak o fark.Kızlar tartı farkıni pazartesi gün ki tartıya goremi geçen cumaya göre mi yapacagiz ???
Sensiz hiçbir yere gitmem. Ortağım, rakibem adın her ne olursa artık… Bu yolda yoldaşız, hadi hızlan birazBravooo harikasın cicikuşumKız hani beni bekleyecektin . Ben de yaklaşırım sana inşallah
Neyse hadi beni bekleme sen devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?