Günaydın kendi güzel, kalbi güzel kaptanımız
Günaydın canimGünaydın kızlar hayırlı cumalar
Günaydın canimGünaydın kızlar
Hayirli sabahlar hayirli cumalar canim
Günaydın kaptanimGünaydin sarı, yeşil, kırmızı,mavi takımlar. Bol eksili, sağlıklı mutlu güzel bir cuma dilerim.
Gunaydin canim
Afiyet olsun canim17 mart menüsü;
9.00: 2 tb ekmek 1 peynir 4 zeytin
12.30: haşlanmış sebze az yoğurt
17.30: leblebi ayran
19.30: 1 kase yogurt çorbası, 1 tabaj kereviz yemeği
Su 2lt
Gecmis olsun canimOff kızlar anneme uydum ekmek yapmış ye birşey olmaz sahur diye ısrar etti diye azıcık yedim ama midem nasıl kötü mahvoldu anlatamam size oruçluyum herhangi bişey de yapamıyorum işe de geldim dua edin bugün çabuk bitsin lütfenbu da demek oluyor ki yasak şeyleri yememem lazım ceza oldu bana
Gunaydin canimGubaydin herkese 1 gr verememisimgerci baslayali 2 gun oldu normal mi acaba?
Carsamba:62.7
Cuma:62.7
Cordelia
SağolasınAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Bence Katilmaya devam et canim burdan uzaklasirsan daha cok kilo alabilirsin
Yine buraya yazdigin icin daha az yersin
Tamam canim ekledim
Afiyet olsun kaptanim
Günaydın canimginiydinnnnnnnnnnnnnnnn
Guzel eksi tebrik ederim canim
Günaydın canim
Guzel eksi tebrik ederim canim
Evet bakalim bu hafta ne olacakEn azından almamışsın canım bu da güzel bir durumHem 2 gün erken, ilk hafta sonunda belli olur bence
Bilmem olabilir canim. Masterfite katilayim ama yavas yavas vericem kendimi sıkmadan biranda 1, 1.5 kilo verince cok hizli geri aliyorum 4kiloicin kendime 3 ay taniyorum. O kadar uzun yankGünaydın kaptanim
Gunaydin canim
Afiyet olsun canim
Gecmis olsun canim
Gunaydin canim
Dun aksam menüde bulgur vardi onun Şişligi olabilir mi
Masterfite katılacak misin yesilde mi olacaksin
Yakar mideyi, bende de olur böyle. Mayalı dokunuyor sanırım. İftardan sonra bol su iç canım, iyi gelirMayalı sanırım kendi yaptığım ekmek de mayalı ama mesela o dokunmadı unu sütu benim için özel oldugu için sanırım, annemde bir heves ile yapmış soğan kürü domates zeytin fln var kasindim küçükcuk yedim ama yanıyorum şuan midem ağzıma gelicek o derece
Bravooo harikasın cicikuşumÖnce sonuç paylaşayım, sonra geçmiş yapayım.
Eki Görüntüle 3028669
Geçen hafta : 83,4
Bu hafta : 82,1
Fark : 1,3 🕊
Yüzde : 1,55
pastelfit Zipzip- She-Raa
Yaa evet bir anda cok hizli veriyorsun sonra kilo alıyorsun canimEvet bakalim bu hafta ne olacak
Bilmem olabilir canim. Masterfite katilayim ama yavas yavas vericem kendimi sıkmadan biranda 1, 1.5 kilo verince cok hizli geri aliyorum 4kiloicin kendime 3 ay taniyorum. O kadar uzun yank
Eksin cok guzel tebrik ederim canimÖnce sonuç paylaşayım, sonra geçmiş yapayım.
Eki Görüntüle 3028669
Geçen hafta : 83,4
Bu hafta : 82,1
Fark : 1,3 🕊
Yüzde : 1,55
pastelfit Zipzip- She-Raa
Günaydın canim eksin cok guzel tebrik ederimGünaydın
Elhan Cordelia Zipzip- erenmothers
Geçen Cuma:75.3
Bugün: 74.4
Fark:0.9 kg
Eki Görüntüle 3028671
Canım maşallah çok güzel sonuçGünaydın
Elhan Cordelia Zipzip- erenmothers
Geçen Cuma:75.3
Bugün: 74.4
Fark:0.9 kg
Eki Görüntüle 3028671
İftara ulaşırsam inşallah izin alıp eve gidecek kadar kötüyüm onu da istemiyorum evde saat hiç geçmezYakar mideyi, bende de olur böyle. Mayalı dokunuyor sanırım. İftardan sonra bol su iç canım, iyi gelir
Evet evde vakit geçmez ama eve gidip uyuyacağım dersen o başkaİftara ulaşırsam inşallah izin alıp eve gidecek kadar kötüyüm onu da istemiyorum evde saat hiç geçmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?