Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Off kızlar anneme uydum ekmek yapmış ye birşey olmaz sahur diye ısrar etti diye azıcık yedim ama midem nasıl kötü mahvoldu anlatamam size oruçluyum herhangi bişey de yapamıyorum işe de geldim dua edin bugün çabuk bitsin lütfen bu da demek oluyor ki yasak şeyleri yememem lazım ceza oldu bana

Afiyet olsun canim
Menü
Kahvaltı
2lEki Görüntüle 3028524

Ara

2 incir
Sütlü kahve
10 fındık

Aksam(15:40)
1 kepçe tarhana
Eki Görüntüle 3028525

Su:1.5

Zipzip- Elhan Cordelia
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Bence Katilmaya devam et canim burdan uzaklasirsan daha cok kilo alabilirsin
Yine buraya yazdigin icin daha az yersin
Masterfitte olmak istiyorum kaptanım
Tamam canim ekledim
Afiyet olsun kaptanim

Geçmiş olsun canım. Mayalı mideyi rahatsız eder, hele de yiyip üstüne uyuduysan daha çok rahatsız eder. Saatler hızlı geçer inşallah canım Allah yardım etsin

Ben sarı takimdan devam edeceğim. Şuan hiç diyet motivasyonum yok. En azindan 68 70 bandinda kalmaya çalışacağım
Zipzip-
Tamam canim sariya ekledim
Afiyet olsun canim
17 mart persembe
11.10
Peynirli omlet
Peynir 4 zeytin
2 dilim ekmek
2 catal helva

Ara
1 bardak kahve
1 kandil simidi

Aksam 19.30
Yarim kase mercimek corba
Azar azar arap kebabi
Mercimekli bulgur pilavi
Ispanak
Salata
Cordelia
Afiyet olsun canim

Geçen cuma 76,30
Bugün 75,70
-600 gr
Çokta beğenmedim bu hafta ama eksi eksidir diyorum benim bi 75 takıntım var sanırım bu 75 te takılıcam gibi geliyor bana
Zipzip- Elhan Cordelia _ASTRAL_

Kaptanım masterfit varım

Eklentiler

• 064EE5A6-E862-4EDB-B4A2-BAC507C5B9C3.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 31
Geçmiş olsun canım. Mayalı mideyi rahatsız eder, hele de yiyip üstüne uyuduysan daha çok rahatsız eder. Saatler hızlı geçer inşallah canım Allah yardım etsin
Mayalı sanırım kendi yaptığım ekmek de mayalı ama mesela o dokunmadı unu sütu benim için özel oldugu için sanırım, annemde bir heves ile yapmış soğan kürü domates zeytin fln var kasindim küçükcuk yedim ama yanıyorum şuan midem ağzıma gelicek o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…