Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

corek otu yagi tabletini 1000 likten 1 tane ya da 500 lukten 2 tanesini sabah ac karna suyla yutuyorsun. En erken yarim saat sonra yemek ye onun disinda dikkat edecegin bir sey yok.
Ben diyete basladigimda eskiden hep kabizlik sorunu yasardim. Corek otu yagi tableti bana care oldu. umarim snein de isine yarar

Oo teşekkürler oley kaptan yardımcısı olurum

Bakayım ona umarım faydasıda olur dediğim gibi sigara ve diyet sonrası böyle oldu bende.
Teşekkürler sağol.

Benim mutfak dolabı aldığım yerde satıcı dediki
Ister iyi kullan, ister kötü, yeni yapılan makinaların ömrü 5 sene, artık ne yapıyorlarsa 5 sene sonra makinalar bozuluyormuş.
Fazlası şansa
Bencede kaynanam buzdolabı aldı 2 senede motoru değişti eskiden en az 10 sene ömür veriyolardi simdi 3 4 sene de tıklıyor

Cok gecmis olsun Allaha sukur cana gelmemiş Mal yerini bulur

Bugün 18 Mart değil mi bu hafta ne var ne yok ortaya konulacak...beni geçemeyeceksin ki

Emeğine ve yorumlarına sağlık canım

Aa.. Eşinize de abiniz ve ailesine de çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Mal canın yongası, o da üzer tabi.Rabbim can sağlığı versin, hepsinin üstesinden gelirsiniz evelallah.

Sorun değil canım. @B O Z A bu hafta yeşil takıma kaptan olur musun?
Bildirimlere bakarken kaptan yardımcisi oldum, şimdi de kaptan dur bakıyorum. Şansıma annemler bı yere gitti. İletilere zor bakiom, heyecanlandım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…