- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Abla ne dersen de erkekler kendileri yapmıyor birde salak salak benim hanım yapar diyor sanki kendileri yapacak en sinir oldugum şey benim eşim bana sormadan böyle birşey yapmaz bilir beni yapmam çünkü içimden gelirse yaparım.O hatuna tel açıp 75 lira daha borcu oldugunu söylemezsen seneye tekrar bekler senden haberin olsun...eşim söyledi zannettim ben parayla yapıyorum ihtiyacım var...bitti
P. Yedi Challenge iptal mi etsek? Kaptanlar ölecek açlıktan.
Canım 15.000 yapar o. 5.300 idiDut yemiş bülbül misali tek tük kırmızı gördüm sankimben yine sahalardayim tatlım... Elif'i gördün mü en son ne kadar yürümüş... Ona göre eve döneceğim
Eki Görüntüle 2926319
Elhan ablacığım kaptanımin temizinden bi 15.ooo vardirDut yemiş bülbül misali tek tük kırmızı gördüm sankimben yine sahalardayim tatlım... Elif'i gördün mü en son ne kadar yürümüş... Ona göre eve döneceğim
Eki Görüntüle 2926319
5700 adimdayim daha :)Dut yemiş bülbül misali tek tük kırmızı gördüm sankimben yine sahalardayim tatlım... Elif'i gördün mü en son ne kadar yürümüş... Ona göre eve döneceğim
Eki Görüntüle 2926319
Ne oluyor neden açsın? Kaptan değilsin ki?11 den 7 kadar yeşil çayli süt
.
8.oo 1 kase kerevizli yogurt
2.5 lt su kiraz sapı çayı
Zipzip-
E Elif_Eylul
@Noisy Girl
Bence de arasın söylesin. 2.5 lira kavanoz zaten. Şekeri var inciri var emeği var.O hatuna tel açıp 75 lira daha borcu oldugunu söylemezsen seneye tekrar bekler senden haberin olsun...eşim söyledi zannettim ben parayla yapıyorum ihtiyacım var...bitti
Neden bu kadar az yedin ki canim11 den 7 kadar yeşil çayli süt
.
8.oo 1 kase kerevizli yogurt
2.5 lt su kiraz sapı çayı
Zipzip-
E Elif_Eylul
@Noisy Girl
15000 olmadi ama olacakElhan ablacığım kaptanımin temizinden bi 15.ooo vardir
Artim varNeden bu kadar az yedin ki canim
15000 olmadi ama olacak
Stres yapma sakin ol. Başaracaksın Allah ın izniyle ....ay insa kuzum ya endiseliyim biraz
Söylemesin bence bu sefer eşi ile arası açılabilirBence de arasın söylesin. 2.5 lira kavanoz zaten. Şekeri var inciri var emeği var.
Hee kesin özür dilerim karıcığım der.Söylemesin bence bu sefer eşi ile arası açılabilirbence eşini çok kesin bir şekilde uyarsın sakin bir daha yapma böyle bir şey diye E Elif_Eylul
Yarın artı gelip kaptanımin motivasyonunu bozmak istemiyorum çünküNe oluyor neden açsın? Kaptan değilsin ki?
Bu surec sizin icin cok zor olacak canim ya her hafta ayni sekilde gel gitKızımı bıraktım eve yolculuk başlasın . 2 saat sonra evde olurum inşaallah. Çom açım açlıktan ölüyorum
Yeseydin biseyler cnm nasıl olsa kırmızısıKızımı bıraktım eve yolculuk başlasın . 2 saat sonra evde olurum inşaallah. Çom açım açlıktan ölüyorum
Koruma çok zorMenüm kabus gibi bugün.70 kilo gelirim geri.
Büyük bir cinnete bakar tatlım ya...benim eşim de hava atar ben misafir severim diye...bir iki kavga şimdi iç işlerine bir sorayım diyor...Filiz cok iyi niyetli ama bir dur demenin zamanı geldi. Gerçekten insanlar başkasının üstünden gecinmeyi kâr saymaya başladı böylelerini uzak tutmak lazım. Abdest bahanesiyle iyi valla... akşam akşam sinirlendim...bir de aşkımın balık olayı bu nedir ya.. kaç gündür bu kocalara bilenip duruyorum kabus gibi çöktüler hayatımızaAbla ne dersen de erkekler kendileri yapmıyor birde salak salak benim hanım yapar diyor sanki kendileri yapacak en sinir oldugum şey benim eşim bana sormadan böyle birşey yapmaz bilir beni yapmam çünkü içimden gelirse yaparım.
En sevmediğim olay emrivakidir bir de salak yerine koyulmak.
Evet. Aslında çok kötü değil ama ben böyle yemedigim için kötü. Bir de herkes aç üzüldüm. Keşke ben de yemeseydim.Koruma çok zor
Bu evdekiler varken böyle ...Allah'a emanet bizim ayaklar5700 adimdayim daha :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?