Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

O hatuna tel açıp 75 lira daha borcu oldugunu söylemezsen seneye tekrar bekler senden haberin olsun...eşim söyledi zannettim ben parayla yapıyorum ihtiyacım var...bitti
Abla ne dersen de erkekler kendileri yapmıyor birde salak salak benim hanım yapar diyor sanki kendileri yapacak en sinir oldugum şey benim eşim bana sormadan böyle birşey yapmaz bilir beni yapmam çünkü içimden gelirse yaparım.

En sevmediğim olay emrivakidir bir de salak yerine koyulmak.

Bence de arasın söylesin. 2.5 lira kavanoz zaten. Şekeri var inciri var emeği var.
Söylemesin bence bu sefer eşi ile arası açılabilir bence eşini çok kesin bir şekilde uyarsın sakin bir daha yapma böyle bir şey diye E Elif_Eylul

Büyük bir cinnete bakar tatlım ya...benim eşim de hava atar ben misafir severim diye...bir iki kavga şimdi iç işlerine bir sorayım diyor...Filiz cok iyi niyetli ama bir dur demenin zamanı geldi. Gerçekten insanlar başkasının üstünden gecinmeyi kâr saymaya başladı böylelerini uzak tutmak lazım. Abdest bahanesiyle iyi valla... akşam akşam sinirlendim...bir de aşkımın balık olayı bu nedir ya.. kaç gündür bu kocalara bilenip duruyorum kabus gibi çöktüler hayatımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…