Kırmızı degilmiydi abla senMAVİ TAKIM kızları fıstıkları bu hafta tam desteğim sizinle kalbim sizinle gönlüm sizinle
Gurbettt42
@askrhpozitif
Fitt_anne
@klbk33
@fantastikaaa
@bluegreeneyes
@Mefkurem
@Umutumut82
Zipzip-
@Elisa83
enerjiniz , motivasyonunuz bol olsun
Ben de AB+Arada olur öyle abla tahmin ettim zaten mecbur kaldığını sorun yok
Afiyet olsun canım
Yani normal sebze yemeklerinden bi farkı yok benim için. Kan gurubuyla alakalıdır belki benimki AB+
Bence çok az yemişsin ablaafiyet olsun
Ablam
Eline saglik canim afiyetle yersiniz insallah ❤❤Selam gençlik 3 bidon tursumu yaptım adım ata ataişlerim bitti accuk oturuyum dedim lakin daha 8.ooo olmuş adimlarim tekrar ayaklandim volta atıyorum
Eliptik yaparken adımsayari kullandim yoksa zor evde spor olmadan 15.ooo atmakBende öyle ablacim
Evet cok haklisin. Yarina durumu lehimize cevirmeliyiz
15bin adimi da iliştiriver o eliptiginin yanina
Ben hep maviyim abla. Mavinin müdavimi oldum ben
Gurbettt42 ümüze güveniyoruz biz
Akşam 8 gibi keerevizli yoğurt yiycem mefkus yoksa zorluyorBen boyuna göre hesap ediyomonemli olan senin iyi hissetmen cnm
Adamlar önce calişmani istemez ama bi alişincada evde durursan gözlerine batarsin :)))
Tek onumu yapican yoksa takviye olarak mi
Şortun da cok güzel maviymis
Basladim işte cnm
O gençlerden biride benim
Sagol kaptancim
Kusura bakma daha fazla adim olsun isterdimonemsemedigimi düşünme cnm
Ama benim icin gercekten cok zor oluyor
Teşekkür ederim kaptanım korumada bol bol yerim artıkEline saglik canim afiyetle yersiniz insallah ❤❤
Bilemiyorum ablacım hiç tartilmadim ondan merakla bekliyorumKaptancigim yarın avantajı alıyoruz ozaman yarını sabırsızlıkla beklediğine göre
Eline sağlık ablam güle güle yedirmeyi nasip etsin RabbimSelam gençlik 3 bidon tursumu yaptım adım ata ataişlerim bitti accuk oturuyum dedim lakin daha 8.ooo olmuş adimlarim tekrar ayaklandim volta atıyorum
Çok tatlı hepsi.Bu mavişler ne kadar sevimli hatunlar
Tamam tatlım şimdilik dinleneyim akşama enerjimi toplar bir güzel yürürüm.
Menülere hiç bakamadım.Çok şükür ya
Yalnız olmamak ne güzel...dün kirmizilar dut falan mı yedi menülerde yazıyor muydu
Patron sensin. 12 uygun bence.Aksam duyuru yapayim da en gec bildirim 12 olsun ne dersiniz kizlar
Hiç merak etmiyorum. Kesin bizde.Bakalim hangi takim uye degistirme hakkini kazanacak
Amin balıBilemiyorum ablacım hiç tartilmadim ondan merakla bekliyorum
Eline sağlık ablam güle güle yedirmeyi nasip etsin Rabbim
Selam canim takimlar kapandi biz burda yarisa devam dedik zayıflamaya devam ediyoruzSelam , takımlar kapanmış , buradan devam diyorsunuz
Ozaman menümü yazayim ben hemenPatron sensin. 12 uygun bence.
Menüm kabus gibi bugün.Gene 3 carpı var
O hatuna tel açıp 75 lira daha borcu oldugunu söylemezsen seneye tekrar bekler senden haberin olsun...eşim söyledi zannettim ben parayla yapıyorum ihtiyacım var...bittiVurma o güzel kafani ablacim ben vurdum zaten
P. Tesi Challenge iptal mi etsek? Kaptanlar ölecek açlıktan.Allahimya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?