Evet tatlım ya bulaşigin parasını bile ödemez 35 TL...arasın söylesin kesinlikle...belki geri getirir pahalıymış diye ...durumlarda satarız organik reçel diyeBence de arasın söylesin. 2.5 lira kavanoz zaten. Şekeri var inciri var emeği var.
Ben kocami hiç anlatmayayim o kadar sos yaptım idare eder dedi.Büyük bir cinnete bakar tatlım ya...benim eşim de hava atar ben misafir severim diye...bir iki kavga şimdi iç işlerine bir sorayım diyor...Filiz cok iyi niyetli ama bir dur demenin zamanı geldi. Gerçekten insanlar başkasının üstünden gecinmeyi kâr saymaya başladı böylelerini uzak tutmak lazım. Abdest bahanesiyle iyi valla... akşam akşam sinirlendim...bir de aşkımın balık olayı bu nedir ya.. kaç gündür bu kocalara bilenip duruyorum kabus gibi çöktüler hayatımıza
Yok la baktım 1 yoktu o beş binin önünde ...korkutma beni şimdi...mola verdim kalkayim bariElhan ablacığım kaptanımin temizinden bi 15.ooo vardir
Keşke getirse. Vazgeçtim deyip.Evet tatlım ya bulaşigin parasını bile ödemez 35 TL...arasın söylesin kesinlikle...belki geri getirir pahalıymış diye ...durumlarda satarız organik reçel diye
Tamam merkez anlaşıldıCanım 15.000 yapar o. 5.300 idi
tamamlarim dedi.gizli gizli dinledim.
Bazı sıkıntılarin düzelmesi için arada bı ortalığın karışması lazım bence deBüyük bir cinnete bakar tatlım ya...benim eşim de hava atar ben misafir severim diye...bir iki kavga şimdi iç işlerine bir sorayım diyor...Filiz cok iyi niyetli ama bir dur demenin zamanı geldi. Gerçekten insanlar başkasının üstünden gecinmeyi kâr saymaya başladı böylelerini uzak tutmak lazım. Abdest bahanesiyle iyi valla... akşam akşam sinirlendim...bir de aşkımın balık olayı bu nedir ya.. kaç gündür bu kocalara bilenip duruyorum kabus gibi çöktüler hayatımıza
70 kilo mu...Ben kocami hiç anlatmayayim o kadar sos yaptım idare eder dedi.köz kırmızı biber köz patlıcan köz domates 70 kilo kadar mangal yapıldı soyuldu doğrandi toplam iki tencere de 8 saat pişirildi. idare edermiş.
Bir ayar çekilmeli canım...Bazı sıkıntılarin düzelmesi için arada bı ortalığın karışması lazım bence delakin karşıdaki koca kişisinin karakteri de önemli benim arkadaşım bana kopeksiz köyde değneksiz gezmesi kolsy sana derdi ..ise yaramaz eşi için akıl verince
4 haneye canım. 2 günde yaptık.70 kilo mu...
Ohaaa bune siz kafayimi yediniz11 den 7 kadar yeşil çayli süt
.
8.oo 1 kase kerevizli yogurt
2.5 lt su kiraz sapı çayı
Zipzip-
E Elif_Eylul
@Noisy Girl
Artın nerden oldukiArtim var
Kendi dedi zaten bidaha sakın yapma diye ama olan oldu inanki parada gözüm yoktur benim,ben kendimden veririm öyle insanda degilim ,sadece üzüldüğüm 4kavanozu posetine koyup borcum ne bile demedi parayi sarıp sarmalayip vermesi,eylulun günlük ihtayici abur cuburu 35tlyi geciyor zatenSöylemesin bence bu sefer eşi ile arası açılabilirbence eşini çok kesin bir şekilde uyarsın sakin bir daha yapma böyle bir şey diye E Elif_Eylul
Hee der öküz nezaman özur dilemisHee kesin özür dilerim karıcığım der.
Katilmak istersen tabi ki katilabilirsinHatunlar selamlar , ben de araniza katilabilir miyim?
Zayiflama yolculugunda yoldasa motiveye ihtiyacim var.
Iyi aksamlar canimİyi akşamlar. Bugun çoğunlukla disarida geçti. Çok yorgunum. Çocukların ikisi de sabah beri hiç uyumadı. Küçük olan ilk kez böyle uyumadi, birde bir haller var ikiside yemek yemiyor evde gürültü patırtı hiç bitmiyor
Retro varmis dolunaylar kafayi yemis geneİyi akşamlar. Bugun çoğunlukla disarida geçti. Çok yorgunum. Çocukların ikisi de sabah beri hiç uyumadı. Küçük olan ilk kez böyle uyumadi, birde bir haller var ikiside yemek yemiyor evde gürültü patırtı hiç bitmiyor
Bu dolunay hic bitmiyorr muRetro varmis dolunaylar geneboku yedik
Afiyet olsun canım3 ekim menüsü
Sabah 10.00
1 yumurta 1 dlm ekmek domates salata
Çay, 1 kk peynir 1kk kaşar 5 zeytin
17.00
1 lahmacun(dondurulmuş ürün o yüzden küçüktü)
Yeşillik
4-5 çiğ kofte
Ayran
Akşam bir kahve icerim kahvesizlikten ölüyorum.
madamhd E Elif_Eylul Zipzip- Cordelia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?