Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben kocami hiç anlatmayayim o kadar sos yaptım idare eder dedi. köz kırmızı biber köz patlıcan köz domates 70 kilo kadar mangal yapıldı soyuldu doğrandi toplam iki tencere de 8 saat pişirildi. idare edermiş.

Bazı sıkıntılarin düzelmesi için arada bı ortalığın karışması lazım bence de lakin karşıdaki koca kişisinin karakteri de önemli benim arkadaşım bana kopeksiz köyde değneksiz gezmesi kolsy sana derdi ..ise yaramaz eşi için akıl verince

Bir ayar çekilmeli canım...

11 den 7 kadar yeşil çayli süt
.
8.oo 1 kase kerevizli yogurt

2.5 lt su kiraz sapı çayı
Zipzip-
E Elif_Eylul
@Noisy Girl
Ohaaa bune siz kafayimi yediniz
Artın nerden olduki
Söylemesin bence bu sefer eşi ile arası açılabilir bence eşini çok kesin bir şekilde uyarsın sakin bir daha yapma böyle bir şey diye E Elif_Eylul
Kendi dedi zaten bidaha sakın yapma diye ama olan oldu inanki parada gözüm yoktur benim,ben kendimden veririm öyle insanda degilim ,sadece üzüldüğüm 4kavanozu posetine koyup borcum ne bile demedi parayi sarıp sarmalayip vermesi,eylulun günlük ihtayici abur cuburu 35tlyi geciyor zaten
Hee kesin özür dilerim karıcığım der.
Hee der öküz nezaman özur dilemis

Hatunlar selamlar , ben de araniza katilabilir miyim?
Zayiflama yolculugunda yoldasa motiveye ihtiyacim var.
Katilmak istersen tabi ki katilabilirsin
Takimlarin devamı seklinde gittigimiz icin kurallarimiz var canim ilk sayfayi okuyabilirsin
Kendini tanitabilir misin

Retro varmis dolunaylar kafayi yemis gene boku yedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…