Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tablo icin tesekkurler canim
Bende kendimi çok üzdüm yaaa
Kim kaptan oldu
Ben nerdeyim bi bakinim soyle

Kadın doğuma gideceğim demiştin değil mi? Oluyor sıklıkla minik kistler, canını sıkma olur mu? İyi şeyler düşün. İnşallah bişey çıkmayacak.
Bende sık sık oluyordu zaten kist. Daha önce 6 cm olduğu da olmuştu. Ama bu kistler nereye kadar boyle devam edecek, neler sebep olacak bilmiyorum. Sık regl olmakta kötü, ne güzel bir düzenim vardi

Bende sık sık oluyordu zaten kist. Daha önce 6 cm olduğu da olmuştu. Ama bu kistler nereye kadar boyle devam edecek, neler sebep olacak bilmiyorum. Sık regl olmakta kötü, ne güzel bir düzenim vardi
Düzenin mi değişti? Benim evveliyatından haberin yoktu. Hormonlarla alakalı bir durumsa tedavisi 1 hap kadar kolay oluyor biliyorsun.

Düzenin mi değişti? Benim evveliyatından haberin yoktu. Hormonlarla alakalı bir durumsa tedavisi 1 hap kadar kolay oluyor biliyorsun.
Evet regl olmaya basladigimdan beri ya 28 30 günde en çok 35. Günde regl olurken bu sene 2 3 kez 25 günde, bu ay 22. Günde oldum. Ve doktor kanamamı fazla buldu, bende farkindaydim fazla oldugunun. Hayirlisi bakalım sonuclar çıkmış ama gostermeye gidemedim

Benimde doğumdan sonra 25 günlük periyot değişmedi ama süreç 6 günden 16 güne uzamıştı. 16 gün sürer mi regl? 5 ay sesimi çıkartmadan devam ettim, sonra bir arkadaşımın rahim ağzı kanseri olduğundan şüphelendiler evlerden ırak. Bunu duymamla akla gelebilecek bütün tetkikleri, kanser taraması dahil herşeyi yaptırdım, hiçbir problem yok en sonunda hormonlu spiral tavsiye etti doktorum, o düzeltti sıkıntıyı çok şükür. 4-5 ay sonra çıkarttım, bir sıkıntı yaşamadım. Belki sana da önerirler. Bana uzun süreli regl sonucu kan değerlerim oynamasın diye vermişlerdi.

Çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…