- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 39
Gecmis olsun canimBende bugun nur topu gibi kistimi öğrendim. Hormon tahlili verdim. Bakalim sonuclara ne diyecek...
Aaaa çok geçmiş olsun canım canım yaBende bugun nur topu gibi kistimi öğrendim. Hormon tahlili verdim. Bakalim sonuclara ne diyecek...
Geçmiş olsun canımBende bugun nur topu gibi kistimi öğrendim. Hormon tahlili verdim. Bakalim sonuclara ne diyecek...
Çok geçmiş olsun büşracimBende bugun nur topu gibi kistimi öğrendim. Hormon tahlili verdim. Bakalim sonuclara ne diyecek...
Teşekkür ederim bitanemHayatım çok geçmiş olsun Allah korumuşOlsun canım, mala gelsin gelen
Sağ ol bitanemElhan ablacım çok geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış . Allah beterinden korusun, buna da şükür. Abinlere de Allah acil şifalar versin. Çabucak iyileşirler inşallah
Yok üzülme canım benimCanım çok geçmiş olsun
Amin canım Allah hepimizi beterinden korusun.Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun
Eşim yaptı canım. Olacağı varmış. Maddi hasar var sadece. Sıkıntı yok.Elhan noldu biricikim? Kaza mı yaptınız
Sağ ol kuzum.
Allah korumuşEşim yaptı canım. Olacağı varmış. Maddi hasar var sadece. Sıkıntı yok.sen geldin mi evine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?