Ya üzülmeyin kıyamam bak.Çok geçmiş olsun canım.
Ben de çoğu zaman alıntılarda denk geliyorum bozişim.Ya arkadaşlar geçmiş yapamadan direkt yazınca üzülüyorum ya, şimdi farkettimElhan
Neyse benim gibi ayları kariştirmamişsin en azından. Ümit var sende ben tamamen uçmuşum18 Mart yanlış yazdım.Görüşürüz cuma.
Çok çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun. Eve varmak üzereyiz az kaldı biricikimEşim yaptı canım. Olacağı varmış. Maddi hasar var sadece. Sıkıntı yok.sen geldin mi evine
Sağ ol kuşumAa.. Eşinize de abiniz ve ailesine de çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Mal canın yongası, o da üzer tabi.Rabbim can sağlığı versin, hepsinin üstesinden gelirsiniz evelallah.
Sağ ol güzel annem.Cok gecmis olsun Allaha sukur cana gelmemiş Mal yerini bulur
Teşekkür ederim bitanemÇok çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun. Eve varmak üzereyiz az kaldı biricikim
Hepimizi Allah korusun.Allah korumuş
Ekmegimiz gittiEppek nicki değişmiş .
Tatlım çok teşekkür ederim.
AminnHepimizi Allah korusun.
Eppek canımiz istemez artikinEkmegimiz gitti
Öperim güzel yureginden.Çok büyük geçmiş olsun ablam
Yerim seniiii.guclu kadın.senden de Allah razı olsun.Tatlım çok teşekkür ederim.
Ben arar bulurum mesajını o kadar çok alıntı etiket var ki canım.. Allah razı olsun hepinizden. Dualarınız için içten sevgiler bilmukabele.
Kiz bu hafta canim hep eppek cektiBenim ben eppek bitti zam geldi
Gecmis olsun canim
Aaaa çok geçmiş olsun canım canım ya
Geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun büşracim
Herşey üst üste olaylar geldi buna şahidim
Cocuklarin hastalgıı
Bitmeyen derlter
Buna ragmen kilonu veriyorsun içten tebrik ediyorum seni canım
İnşallah sonuçlar iyidir
Hepinize teşekkür ediyorum. İnşallah sonuçlarimda iyi çıkar bu sorunum hallolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?