Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canim ❤

Katilmak istersen tabi ki katilabilirsin
Takimlarin devamı seklinde gittigimiz icin kurallarimiz var canim ilk sayfayi okuyabilirsin
Kendini tanitabilir misin
Tabi ben Zeynebin Annesi , 34 yasindayim, 2 evladim var...
Daha once de takimlarda deneme zamnlarim oldu ama devami gelmedi benden kaynaklanan sebeplerden dolayi...

Daha once de takimlarda deneme zamnlarim oldu ama devami gelmedi benden kaynaklanan sebeplerden dolayi...
Hosgeldin terkardan canim bende elif 32 yasindayim insallah hedefine bilrikte ulasiriz
Yarin tarti bildirimini ve menulerini bekliyoruz

Hosgeldin terkardan canim bende elif 32 yasindayim insallah hedefine bilrikte ulasiriz
Yarin tarti bildirimini ve menulerini bekliyoruz
Bugun pek bisey yemedim aslinda ama saglikli da degildi.

Yarin resimli tarti fotosu atarim en gec saat kaca kadar atmamiz lazim.
Oglani okula gotur markete git zaman gececek biraz

Afiyet olsun canım
Hosgeldin canim aramiza
Afiyet olsun canım

Oklava hareketi bel için iyi gelir cnm
Boynuna bi sopa koyup ellerine tutuyon saga sola alt tarafini cevirmeden dönüyorsun
Yerde otururkende, yanina bi top yada benzer biseyi koyup saga sola koyuyorsun
Cok saol kolaylıkla yapılabilir tv izlerken bile bi taraftan yapılabilir

Sabah 12 de kahvaltı 3 kaşık yoğurt bir tane salatalık 1 tane domates orta boy 1 yumurtayla menemen yaptım 2 dilim ekmek 1 bardak şekersiz çay
Ara öğün 1 kase sütlaç ( sütüm çekmesin diye yedim )
Akşam misafirlikteydim 2 kaşık yoğurtlu eriste 1 kase mercimek corbası çok küçük parça et 1 parca ekmek

Afiyet olsun canim ❤

Canım afiyet olsun. Menü çok güzel.

Bu surec sizin icin cok zor olacak canim ya her hafta ayni sekilde gel git
Gelişini kızımın arkadaşının babası alacak. Ben sadece 40 km gideceğim 40 da geliş . 168 gidiş 168 geliş yapmayacağım . En azından cuma günü yolum kısalıyor . Çok şükür. Aslında benim arabam bassa gidip gelirim 3.5 saatte ama arabam basmıyor en fazla 160 basabiliyorum oda artık ötüyor. Motor zorlanıyor yani. 120 ile gidip gelince birde trafik oluncada 5 saat sürüyor git gel şimdi eve geldim .
Yeseydin biseyler cnm nasıl olsa kırmızısı
Sağolsun kocam kıymalı sebze yapmış bana eve gidince ye dedi. Kilo alma yoksa nohut yiyecektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…