Afiyet olsun canim ❤3 Ekim Pazar
11.30 filtre kahve
Kahvaltı 13.00
2 yumurta tavada
2 yk lor
5 zeytin
1 d tahıllı ekmek
Akşam 18.00
Yarım tabak yeşil mercimek yemeği
4 yk kavurma
Salata yoğurt
19.00 çayın yanında bikaç fındık
Adımı sonra paylaşırımZipzip- E Elif_Eylul
3 Ekim
11.30
1 kırmızı elma
15.30
1 mandalina
16. 45
2 orta boy haşlanmış patates
2 dilim sucuk
2 dilim hindi salam
Şekersiz çay
Su 2 lt olur geceye kadar
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Tabi ben Zeynebin Annesi , 34 yasindayim, 2 evladim var...Katilmak istersen tabi ki katilabilirsin
Takimlarin devamı seklinde gittigimiz icin kurallarimiz var canim ilk sayfayi okuyabilirsin
Kendini tanitabilir misin
Hosgeldin terkardan canim bende elif 32 yasindayim insallah hedefine bilrikte ulasirizTabi ben Zeynebin Annesi , 34 yasindayim, 2 evladim var...
Daha once de takimlarda deneme zamnlarim oldu ama devami gelmedi benden kaynaklanan sebeplerden dolayi...
Bugun pek bisey yemedim aslinda ama saglikli da degildi.Hosgeldin terkardan canim bende elif 32 yasindayim insallah hedefine bilrikte ulasiriz
Yarin tarti bildirimini ve menulerini bekliyoruz
En gec 12 gibi bildirim yapabilir misinBugun pek bisey yemedim aslinda ama saglikli da degildi.
Yarin resimli tarti fotosu atarim en gec saat kaca kadar atmamiz lazim.
Oglani okula gotur markete git zaman gececek biraz
Afiyet olsun canim ciger kizartma mi ,kahvaltin az geldi banaSabah 10.00 - 1/2dilim ekmek, 1 çatallık peynir, 5zeytin, 4çeri domates
Öğle yok
Akşam 18.30 - 1 ciğer, 1 kase salata.
Su 2lt
Spor - 1506adım. 150 puan.
Cordelia E Elif_Eylul Zipzip-
Eki Görüntüle 2926369
Ciğer soteledik. Bana da az geldi. Akşamı zor ettim.Afiyet olsun canim ciger kizartma mi ,kahvaltin az geldi bana
Afiyet olsun canım3 Ekim Pazar
11.30 filtre kahve
Kahvaltı 13.00
2 yumurta tavada
2 yk lor
5 zeytin
1 d tahıllı ekmek
Akşam 18.00
4 yk kavurma
Salata yoğurt
Hosgeldin canim aramizaTabi ben Zeynebin Annesi , 34 yasindayim, 2 evladim var...
Daha once de takimlarda deneme zamnlarim oldu ama devami gelmedi benden kaynaklanan sebeplerden dolayi...
Afiyet olsun canımSabah 10.00 - 1/2dilim ekmek, 1 çatallık peynir, 5zeytin, 4çeri domates
Öğle yok
Akşam 18.30 - 1 ciğer, 1 kase salata.
Su 2lt
Spor - 1506adım. 150 puan.
Cordelia E Elif_Eylul Zipzip-
Eki Görüntüle 2926369
Cok saol kolaylıkla yapılabilir tv izlerken bile bi taraftan yapılabilirOklava hareketi bel için iyi gelir cnm
Boynuna bi sopa koyup ellerine tutuyon saga sola alt tarafini cevirmeden dönüyorsun
Yerde otururkende, yanina bi top yada benzer biseyi koyup saga sola koyuyorsun
Afiyet olsun canim ❤Sabah 12 de kahvaltı 3 kaşık yoğurt bir tane salatalık 1 tane domates orta boy 1 yumurtayla menemen yaptım 2 dilim ekmek 1 bardak şekersiz çay
Ara öğün 1 kase sütlaç ( sütüm çekmesin diye yedim)
Akşam misafirlikteydim2 kaşık yoğurtlu eriste 1 kase mercimek corbası çok küçük parça et 1 parca ekmek
Cok tesekkürler sanki dünyalari yemis hissediyorumAfiyet olsun canim ❤
iki Kuru inciri buzluga atin yanina iki cevizle yiyin cok guzel bir tali tadi veriyor hemde bagirsak tembelliginede iyi geliyorDiyet tatlı tarifi kızlar
Canım afiyet olsun. Menü çok güzel.3 Ekim Pazar
11.30 filtre kahve
Kahvaltı 13.00
2 yumurta tavada
2 yk lor
5 zeytin
1 d tahıllı ekmek
Akşam 18.00
4 yk kavurma
Salata yoğurt
Afiyet olsun diycem de sadece kereviz yemişsin ablam saat 8 ze kadar acmiydin kıyamam sana yeseydin hafif bişeyler11 den 7 kadar yeşil çayli süt
.
8.oo 1 kase kerevizli yogurt
2.5 lt su kiraz sapı çayı
Zipzip-
E Elif_Eylul
Gurbettt42
Bana cok gelmedi birde su ne kadar iciyorsunCok tesekkürler sanki dünyalari yemis hissediyorum
Gelişini kızımın arkadaşının babası alacak. Ben sadece 40 km gideceğim 40 da geliş . 168 gidiş 168 geliş yapmayacağım . En azından cuma günü yolum kısalıyor . Çok şükür. Aslında benim arabam bassa gidip gelirim 3.5 saatte ama arabam basmıyor en fazla 160 basabiliyorum oda artık ötüyor. Motor zorlanıyor yani. 120 ile gidip gelince birde trafik oluncada 5 saat sürüyor git gel şimdi eve geldim .Bu surec sizin icin cok zor olacak canim ya her hafta ayni sekilde gel git
Sağolsun kocam kıymalı sebze yapmış bana eve gidince ye dedi. Kilo alma yoksa nohut yiyecektimYeseydin biseyler cnm nasıl olsa kırmızısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?