Hoşgeldin canım. İyi geceler.Iyi geceler , ben de erkenciyim . Sabah 6.30da uyanmam lazim.
Tamam canımE Elif_Eylul
Cordelia
@sena zeynep
@Tutaste53
Fitt_anne
@chikolatagozlum
Nehir6161
@Tutku44
F Frozen01
@bluegreeneyes
@Aijoo
@Brzhuzur
@Ytmz
@Umutumut82
@fantastikaaa
@Elhan
@askrhpozitif
@ekim2009
@zeyneppk
@klbk33
Gurbettt42
@Fatma_4224
@Mefkurem
@aypare-
madamhd
@Zeynebim2020
Kizlar yarin bildirimlerinizi en gec 12.00 e kadar bekliyorum
madamhd ve Gurbettt42 kaptanlarim sizler ozelden yapacaksınız bildirimlerinizi
İyi geceler canım .Iyi geceler kizlar ❤❤
Amin canım AminEvet canım memnunum sağolsun Allah başımdan eksik etmesinevet iyiki durdurmuş ama diğer kardeşlerden en çok annesine eşim yardımcı olur.
Allah yardımcın olsun canımsagol kaptanım sabah oturdum hala basindayim bir metin yazmak 1 saatimi aliyor cok fazla zaman gidiyor .. yarin sabah 9 da sınava giricem 12 de cikıcam
Bakmak zorunda değiller tabi. Birine bakıp diğerine bakmamak ne bileyim hep ayrımcılık. Benimde kaynanam görümcemin çocuklarına bakar hatta 1. Numara hep onlarda 3 yaşından beri onlarda yatar kalkar yer içer onun orda odası vardır herşeyi onlar karşılar. Annesine git ez halbuki aynı binadayız. Şimdi yavaş yavaş yaşlanıyorlar eşime diyor beni siz bakacaksınız. Bakarız anne diyor bende bakmam dedim iner bakarsın ordayatar kalkarsın. Umurumda değil. Ne yaptı ki ne bekliyor. Ay sinir oldum valla. Nefret ediyorum ayırım yapan lardanBenimki oyle ufak isler icin kendini yormaya degmez diyor benimki biraz yuksekten ucuyor o yuzden is konusunda anlasamiyoruz :)
Bugun annemlere kızdı cocuklara baksalar biraz beraber calissak ama bakmadilar dedi bende yaslilar bakiminda cocuklarin okuluna göre calisiyim diyorum az bir para icin kendini yorduguna degmez calisma bosver dedi
Bende calismak istemiyorum zaten bir ara baya hevesliydim ama cok yoruluyorum istek kalmadi artik cocuklar dogmadan once cok calisrltim cocuklar biraz buyusun bakalim :) cocuklar ev isi yeterince yoruluyorum destek olacaginida sanmiyorum daha fazla yorulacam boyke iyiyim :)
Seninlide sana eziyet etmeye bayılıyor. Ne istiyor senden kocan acaba . Ay gıcık oldum kocana . Benim ki yapsa ağzımdan duramaz. Artık dayanamıyorum hiç birşeye sesimin ayarı da kalmadı bütün apartmanı inletiyorum bazen. Bizi kocalarımız sinir hastası yaptı. Allah yardımcın olsun güzelimAman erkeklerin çoğu ayni canim
Gecen benim salak kocam bitane yenge var geldi kahve içmeye ilk defa gördum onu köyde,abdest alayimmi demis benim kocaya oda gel al hanim evde demis bana sormadan evde dandini tarladan geldik toparladim sofra masada, herneyse kahve yaptim içti bitirdi abdest aldi o ara esime dedi incir receli yapmak istiyorum varsa satsana benimkide ne dese beyenirsin benim hanim güzel yapar kadinin yaninda bisey diyemedim tamam yaparim dedim,bende söylene söylene yaptim, dün gelmis kadin recelleri almadan borcumuz ne diye sormadi bile ben 4 kavanoz recel yapmisim sarmiş sarmalamıs 35 tl koymus icine elime verdi,ben de bakmadim ulan ben ona 2kilo seker almisim kavanoz kapak almisim,incirleri temizleyip yikayip guzelce kaynatmisim tüp gitmis zahmeti çabası elimde parayi bir gördüm şok oldum kocama dedim afferim sana benim yaptigim emek nerde 1kavanoz incir recelini 25tl satiyolar
Elden ayaktan düşünce kardeşin değil yine sen bakacaksın . Bakmak zorunda mısın değilsin ama yürek dayanmaz anan sana muhtaç olacak . Yşne kız evladısın sen tutup kaldıracaksınEsim bugun is yerinde biriyle konusmus
O kiside senin annen babam kaynanan yokmu cocuklara bakmiyorlar mi demis
O da yok bakmiyorlar demis
iisten gelirken beni aradi arada arar annemlere kizdi bende bosver istiyorsan cocuklarin okuluna göre calisiyim dedim az bir is icin kendini yorduguna degmez benim dusuncem farklıydı ama destek olmadilar bendende yardim beklenesinler dedi bende bisey demedim
Erkek kardesimin ogluna 1 sene baktilar hala gece gunduz annemlerde bizimkilere sadece gelsin gitsin bir gun kalsin geri evine gitsin diye dusunuyorlar
Senin esinde kiziyormu sende bir ara annem bakmiyor eylule diyordun canim
Tepkini belli et canım sende. Bizde de vardı öyle arkadaş en sonunda patladım. Bundan sonra siz yemeğe çağırırsanız bende çağırırım yok öyle herşeyi nehir yap koş . Size geliyoruz hazır şeyler çay bizde sofralar kurulur tatlılar yemekler . Size geliriz etimizi köftemizi getirir ızgara yaparız. Hep bizim cepten çıkıyor. Siz yatırım yapın biz sizi doyuralım. Böyle sinsi insanları hep bana bencil insanlardan da nefret ediyorum . Araya mesafe koy. Yada ağzını aç susma .Eşimin en yakın arkadaşıbekarken daha iyiydi ya şu son zamanlar çok bunalttılar
Anam , onu da yapmıyorlar yapan varsa kayınpeder Allah razı olsun ondan o yapar eder kv bırak bakmayı kıskanmasına çatlar ölür . Gelin yaparsa gözü kalır oda yapacak. Ah ah neyse sen iyi kaynana ol. En azından elinden geleni yapta arada bir baksan da olur.Karşı taraftan ses gelmeyince keşke eşin iptal edelim o zaman deseydi
Yapta ne zaman oldugu onemli degil
Kusura bakmayin cnm ama ben bu konuda farkli düşünüyorum. Anne yada kv cocuklara surekli bakmak zorunda degillerki. Şahsen kendi adima binbir güçlükle cocuklari büyütmüşüm.bıkmışim, yorulmuşum iyice. Bu saat sonra gelin işe gitsinde ben evde cocuga bakayim demem. Arada işleri olur, bi yere giderler yada hastalik vs. Tabiki destek olurum ki oluyorumda. Arada kendim diyorum, cocuklara bakayim biraz hava alin dinlenin diye
Kadin resmen iyi niyetinizi suistimal etmis
Onu da yap kız illa tesbih olmasın agerek yok ki ağız söylesin bacak yürüsün yeter.Yürüyorum15 bin adım atacam diye öldüm 15 bin tane tesbih çekseydim cennete yerimi garantilerdim valla
Ellerine sağlık canım1-6 Ekim Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 3.Etap 01.10.2021 Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Kırmızı Takim madamhd Kırmızı kaptan 76.9 Nehir6161 kırmızı 72.6 @Tutku44 kırmızı 75.0 @Aijoo kırmızı 73.9 @Mellemmaltid kırmızı 77.1 @aypare- kırmızı 62.7 @sardunya1038 kırmızı 68.0 @Elhan kırmızı 67.8 Cordelia sarı ❤ ❤ @sena zeynep sarı ❤ ❤ Kırmızı Takım ortalaması Mavi Takım Gurbettt42 Mavi kaptan 60.1 @askrhpozitif mavi 84.0 Fitt_anne mavi 69.5 @klbk33 mavi 53.6 @fantastikaaa mavi 98.8 @bluegreeneyes mavi 70.9 @Mefkurem mavi 108.2 @Umutumut82 mavi 89.2 Zipzip- sarı F Frozen01 sarı Mavi Takım Ortalamasi @Brzhuzur @Ytmz @Fatma__4224 @masal3487 @Tostombalakanne @prensinin annesi
Kendi hanımlarının şeyleri altından mış. O yüzden abla . .. anladın sen onuAllah Allah zıkkımın kökünü yesinler...evde kedi mi besliyorlar kendi hanimlari yok mu ...
Bencede yarın uyurum yoksa 12 ye kadar. .Patron sensin. 12 uygun bence.
Sende pek doluymuşsun kardeşAmin canım Amin
Allah yardımcın olsun canım
Bakmak zorunda değiller tabi. Birine bakıp diğerine bakmamak ne bileyim hep ayrımcılık. Benimde kaynanam görümcemin çocuklarına bakar hatta 1. Numara hep onlarda 3 yaşından beri onlarda yatar kalkar yer içer onun orda odası vardır herşeyi onlar karşılar. Annesine git ez halbuki aynı binadayız. Şimdi yavaş yavaş yaşlanıyorlar eşime diyor beni siz bakacaksınız. Bakarız anne diyor bende bakmam dedim iner bakarsın ordayatar kalkarsın. Umurumda değil. Ne yaptı ki ne bekliyor. Ay sinir oldum valla. Nefret ediyorum ayırım yapan lardan
Seninlide sana eziyet etmeye bayılıyor. Ne istiyor senden kocan acaba . Ay gıcık oldum kocana . Benim ki yapsa ağzımdan duramaz. Artık dayanamıyorum hiç birşeye sesimin ayarı da kalmadı bütün apartmanı inletiyorum bazen. Bizi kocalarımız sinir hastası yaptı. Allah yardımcın olsun güzelim
Elden ayaktan düşünce kardeşin değil yine sen bakacaksın . Bakmak zorunda mısın değilsin ama yürek dayanmaz anan sana muhtaç olacak . Yşne kız evladısın sen tutup kaldıracaksın
Tepkini belli et canım sende. Bizde de vardı öyle arkadaş en sonunda patladım. Bundan sonra siz yemeğe çağırırsanız bende çağırırım yok öyle herşeyi nehir yap koş . Size geliyoruz hazır şeyler çay bizde sofralar kurulur tatlılar yemekler . Size geliriz etimizi köftemizi getirir ızgara yaparız. Hep bizim cepten çıkıyor. Siz yatırım yapın biz sizi doyuralım. Böyle sinsi insanları hep bana bencil insanlardan da nefret ediyorum . Araya mesafe koy. Yada ağzını aç susma .
Anam , onu da yapmıyorlar yapan varsa kayınpeder Allah razı olsun ondan o yapar eder kv bırak bakmayı kıskanmasına çatlar ölür . Gelin yaparsa gözü kalır oda yapacak. Ah ah neyse sen iyi kaynana ol. En azından elinden geleni yapta arada bir baksan da olur.
Onu da yap kız illa tesbih olmasın agerek yok ki ağız söylesin bacak yürüsün yeter.
Ellerine sağlık canım
Kendi hanımlarının şeyleri altından mış. O yüzden abla . .. anladın sen onu
Bencede yarın uyurum yoksa 12 ye kadar. .Ne kadar erken o kadar iyiy
Yarın artiyi atıyım düzenli beslenicem cnmSevineyim mi üzüleyim mi bilemedim ablam aç kalmışsın saatlerce sağlığından önemli değil hiç birşey
Perşembe kabak yaparımEllerine sağlık canım
Bu kadar aç kaldın yarına ben kazanırsam çok üzülürüm
Bence deee
Kız sen bunu perşembe yapsaydın şimdiden niye aç bırakıyon kendini
Bu menüyle sanırım yarın artı olursun. Bol bol ödem suyu falan içseydin canım. Afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Perşembe kabak yaparımEllerine sağlık canım
Bu kadar aç kaldın yarına ben kazanırsam çok üzülürüm
Bence deee
Kız sen bunu perşembe yapsaydın şimdiden niye aç bırakıyon kendini
Bu menüyle sanırım yarın artı olursun. Bol bol ödem suyu falan içseydin canım. Afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Hoşgeldin arkadaşımTabi ben Zeynebin Annesi , 34 yasindayim, 2 evladim var...
Daha once de takimlarda deneme zamnlarim oldu ama devami gelmedi benden kaynaklanan sebeplerden dolayi...
Bende cuma bildirecektimBen ve Filiz de bildircek mi ben 61 çıkarım kesin.
Yarinla dikkat etmeye baslar cumaya sabite geçersin tatlımBendr cuma bildirecektim
Zafer sevinciyle Hafta sonu baya abarttimYarinla dikkat etmeye baslar cumaya sabite geçersin tatlım
Aha al 1 tane daha , ellerine sağlık canım afiyetle yiyin.Ben kocami hiç anlatmayayim o kadar sos yaptım idare eder dedi.köz kırmızı biber köz patlıcan köz domates 70 kilo kadar mangal yapıldı soyuldu doğrandi toplam iki tencere de 8 saat pişirildi. idare edermiş.
HoşgeldinizHatunlar selamlar , ben de araniza katilabilir miyim?
Zayiflama yolculugunda yoldasa motiveye ihtiyacim var.
Biliyorum. Almanya da trafik yoksa tabelalarda da birşey yazmıyorsa otoban da bas basabildin kadar. Hız sınırı olmuyor çoğu zaman otoban da. Ama benim araba külüstür gitmiyor. Ben çok kaza yapınca kocam sağolsun bir külüstür aldı altıma . Bu senin ayağını yerden kesiyor biraz akıllanırsın dediBizim burda o kadar hız yapılmıyor yasak
Hayırlı geceler canımBugece biraz erken yatayim iyi geceler kizlar
Hayırlı geceler canımIyi geceler kizlar ❤❤
He kız kaynanam bu hafta türkşyeye tatile gitti 6 haftalığına yalnız. Kayınpederi de bana emanet etti. Buairalar sana emanet nehir . Bende Allah a emanet dedim. Ne bekliyorsun yine benden ufff bıktım da darlandum çom şükür kayınpederi severim o da beni korur kollar sever bakar Allah razı olsun .Sende pek doluymuşsun kardeş
Actikca acilir bu konular bosver canimAmin canım Amin
Allah yardımcın olsun canım
Bakmak zorunda değiller tabi. Birine bakıp diğerine bakmamak ne bileyim hep ayrımcılık. Benimde kaynanam görümcemin çocuklarına bakar hatta 1. Numara hep onlarda 3 yaşından beri onlarda yatar kalkar yer içer onun orda odası vardır herşeyi onlar karşılar. Annesine git ez halbuki aynı binadayız. Şimdi yavaş yavaş yaşlanıyorlar eşime diyor beni siz bakacaksınız. Bakarız anne diyor bende bakmam dedim iner bakarsın ordayatar kalkarsın. Umurumda değil. Ne yaptı ki ne bekliyor. Ay sinir oldum valla. Nefret ediyorum ayırım yapan lardan
Seninlide sana eziyet etmeye bayılıyor. Ne istiyor senden kocan acaba . Ay gıcık oldum kocana . Benim ki yapsa ağzımdan duramaz. Artık dayanamıyorum hiç birşeye sesimin ayarı da kalmadı bütün apartmanı inletiyorum bazen. Bizi kocalarımız sinir hastası yaptı. Allah yardımcın olsun güzelim
Elden ayaktan düşünce kardeşin değil yine sen bakacaksın . Bakmak zorunda mısın değilsin ama yürek dayanmaz anan sana muhtaç olacak . Yşne kız evladısın sen tutup kaldıracaksın
Tepkini belli et canım sende. Bizde de vardı öyle arkadaş en sonunda patladım. Bundan sonra siz yemeğe çağırırsanız bende çağırırım yok öyle herşeyi nehir yap koş . Size geliyoruz hazır şeyler çay bizde sofralar kurulur tatlılar yemekler . Size geliriz etimizi köftemizi getirir ızgara yaparız. Hep bizim cepten çıkıyor. Siz yatırım yapın biz sizi doyuralım. Böyle sinsi insanları hep bana bencil insanlardan da nefret ediyorum . Araya mesafe koy. Yada ağzını aç susma .
Anam , onu da yapmıyorlar yapan varsa kayınpeder Allah razı olsun ondan o yapar eder kv bırak bakmayı kıskanmasına çatlar ölür . Gelin yaparsa gözü kalır oda yapacak. Ah ah neyse sen iyi kaynana ol. En azından elinden geleni yapta arada bir baksan da olur.
Afiyet olsun canimO3.10.2021 menüm
Sabah 10.30 da
1 yumurta yarim kk beyaz peynir 2 zeytin
Öğlen 14 de
1 kase arpa şehriyeli çorba
1 kase türlü
Akşam 19 da
1 kase domates çorbası
1 kase salata
1 lt su
1 kupa bitki çayı içtim
Eki Görüntüle 2926428
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
Temiz iş yapmışsınHerkesi etiketledim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?