Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Evet canım memnunum sağolsun Allah başımdan eksik etmesin evet iyiki durdurmuş ama diğer kardeşlerden en çok annesine eşim yardımcı olur.
Amin canım Amin
sagol kaptanım sabah oturdum hala basindayim bir metin yazmak 1 saatimi aliyor cok fazla zaman gidiyor .. yarin sabah 9 da sınava giricem 12 de cikıcam
Allah yardımcın olsun canım
Bakmak zorunda değiller tabi. Birine bakıp diğerine bakmamak ne bileyim hep ayrımcılık. Benimde kaynanam görümcemin çocuklarına bakar hatta 1. Numara hep onlarda 3 yaşından beri onlarda yatar kalkar yer içer onun orda odası vardır herşeyi onlar karşılar. Annesine git ez halbuki aynı binadayız. Şimdi yavaş yavaş yaşlanıyorlar eşime diyor beni siz bakacaksınız. Bakarız anne diyor bende bakmam dedim iner bakarsın ordayatar kalkarsın. Umurumda değil. Ne yaptı ki ne bekliyor. Ay sinir oldum valla. Nefret ediyorum ayırım yapan lardan
Seninlide sana eziyet etmeye bayılıyor. Ne istiyor senden kocan acaba . Ay gıcık oldum kocana . Benim ki yapsa ağzımdan duramaz. Artık dayanamıyorum hiç birşeye sesimin ayarı da kalmadı bütün apartmanı inletiyorum bazen. Bizi kocalarımız sinir hastası yaptı. Allah yardımcın olsun güzelim
Elden ayaktan düşünce kardeşin değil yine sen bakacaksın . Bakmak zorunda mısın değilsin ama yürek dayanmaz anan sana muhtaç olacak . Yşne kız evladısın sen tutup kaldıracaksın
Eşimin en yakın arkadaşı bekarken daha iyiydi ya şu son zamanlar çok bunalttılar
Tepkini belli et canım sende. Bizde de vardı öyle arkadaş en sonunda patladım. Bundan sonra siz yemeğe çağırırsanız bende çağırırım yok öyle herşeyi nehir yap koş . Size geliyoruz hazır şeyler çay bizde sofralar kurulur tatlılar yemekler . Size geliriz etimizi köftemizi getirir ızgara yaparız. Hep bizim cepten çıkıyor. Siz yatırım yapın biz sizi doyuralım. Böyle sinsi insanları hep bana bencil insanlardan da nefret ediyorum . Araya mesafe koy. Yada ağzını aç susma .
Anam , onu da yapmıyorlar yapan varsa kayınpeder Allah razı olsun ondan o yapar eder kv bırak bakmayı kıskanmasına çatlar ölür . Gelin yaparsa gözü kalır oda yapacak. Ah ah neyse sen iyi kaynana ol. En azından elinden geleni yapta arada bir baksan da olur.
Yürüyorum 15 bin adım atacam diye öldüm 15 bin tane tesbih çekseydim cennete yerimi garantilerdim valla
Onu da yap kız illa tesbih olmasın agerek yok ki ağız söylesin bacak yürüsün yeter.
Ellerine sağlık canım
Allah Allah zıkkımın kökünü yesinler...evde kedi mi besliyorlar kendi hanimlari yok mu ...
Kendi hanımlarının şeyleri altından mış. O yüzden abla . .. anladın sen onu
Patron sensin. 12 uygun bence.
Bencede yarın uyurum yoksa 12 ye kadar. . Ne kadar erken o kadar iyiy

Sende pek doluymuşsun kardeş

Perşembe kabak yaparım

Perşembe kabak yaparım
Tabi ben Zeynebin Annesi , 34 yasindayim, 2 evladim var...
Daha once de takimlarda deneme zamnlarim oldu ama devami gelmedi benden kaynaklanan sebeplerden dolayi...
Hoşgeldin arkadaşım

Yarinla dikkat etmeye baslar cumaya sabite geçersin tatlım
Zafer sevinciyle Hafta sonu baya abarttim o yuzden yarin tartilmaya korkuyorum yarindan itibaren dedigin gibi dikkat edip sabitlerim tatlim

Aha al 1 tane daha , ellerine sağlık canım afiyetle yiyin.
Hatunlar selamlar , ben de araniza katilabilir miyim?
Zayiflama yolculugunda yoldasa motiveye ihtiyacim var.
Hoşgeldiniz
Bizim burda o kadar hız yapılmıyor yasak
Biliyorum. Almanya da trafik yoksa tabelalarda da birşey yazmıyorsa otoban da bas basabildin kadar. Hız sınırı olmuyor çoğu zaman otoban da. Ama benim araba külüstür gitmiyor. Ben çok kaza yapınca kocam sağolsun bir külüstür aldı altıma . Bu senin ayağını yerden kesiyor biraz akıllanırsın dedi
Bugece biraz erken yatayim iyi geceler kizlar
Hayırlı geceler canım
Iyi geceler kizlar ❤❤
Hayırlı geceler canım
Sende pek doluymuşsun kardeş
He kız kaynanam bu hafta türkşyeye tatile gitti 6 haftalığına yalnız. Kayınpederi de bana emanet etti. Buairalar sana emanet nehir . Bende Allah a emanet dedim. Ne bekliyorsun yine benden ufff bıktım da darlandum çom şükür kayınpederi severim o da beni korur kollar sever bakar Allah razı olsun .

Actikca acilir bu konular bosver canim
Benim annemlerdr sozde eşit severiz ayrimcilik yapmayiz diyorlar belli etmemeye calisiyorlar ama bazen farkediyorum
Bazen yigenimle oglum arasinda bisey olsa ogluma suc bulurlar gulerek belli etmeden
Bazen kizimla oglum arasinda bir anlasmazlik olsa kizima suc bulurlar
Oglumla farkli kizimla farkli konusurlar
Kizima yapmacik severler
Hep diyorum Allahim evlatlarimin başından beni eksik etmesin once Allahim sonra evlatlarim gerisi boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…