Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Wuhuuuu en sevdiğim menü, ama Cuma günü menüsü olsa daha iyi olurmuş kuzum afiyet olsun. Tarçınlı süt iç canım ya da 1 kase yoğurt ye yeme isteğini bastırsın. Kahvaltına yumurta ekle canım, atıştırmalıkların sağlıklı olsun yani kuru-yaş meyve, yoğurt süt kuruyemiş gibi. Kalori alıyorsan bu kaloriler sağlıklı olsun. Lütfen kendine kötülük yapma

Çok güzel menü. Bende brokoli var bugün
Bu menuyu yazip cikan ben ve gittigim hasta ziyaretinde baska sey yiyen ben
Afiyet olsun canım, bizde de tavuk var menüde
Sagol canim ama o tavukdan ben yararlanamiuorum
Afiyet olsun cnm
Ben 15gundur bekledigim regl geldi sonunda

Herkese iyi akşamlar canlarım
Öncelikle Zipzip- ve Cordelia kaptanlarım özrümü kabul edin bir türlü açıklama yapamadığım bir sürecin içinde buldum kendimi menü paylaşımı yapamadım , sağlıklı beslenmeme dikkat edemedim . Son 3-4 haftadır pazar akşamları annemin evine gidip cumalari kendi evime dönüyordum insanın düzeninin bozulması her anlamda kişiyi etkiliyor. Bu hafta inşallah son yapacağız havalar artık eksiden kurtulursa iyi olacak sabahları bebeği soğuğa çıkarmayalim diye böyle bir düzen yaptık.

Cuma günü Çanakkale şehitleri anma günü vardı yoğun geçti sonra eve geldim ki bebeğim ateşli yazamadım tekrardan kusuruma bakmayın . Cumaya kadar kendime dikkat edip cuma masterfite girmek istiyorum

Bir an önce eski normal hayatına dönmeni dilerim canım.

Bu kadarını gerçekten beklemiyordum.
Afiyet olsun canım içimden önüme ne konulduysa onu yedim diyeceksin diye geçti ama çok şükür seçimlerin harika...minicik sosisli börek de nazarligi olsun
Biricikim ben doğumgünü pastalarını hiç sevmiyorum çok kremalı olduğu için. Ordan kurtardım. Salatalar çok lezzetliydi onlardan bol bol yedim, minicik sosisli börek de beni kem gözlerden korusun

Çok geçmiş olsun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…