Wuhuuuu en sevdiğim menü, ama Cuma günü menüsü olsa daha iyi olurmuş kuzumMenu yazalım
Sabah
2 dilim peynir
1 çay kaşığı cikolata
1 poğaça
Öğlen nescafe 1 tablet çikolata
2 dilim kek
Akşam
Cig köfte dürüm
Biraz ay çekirdek yedik
Bugün pek diyet yapmış olmadım çok yemek istiyor canım şu an hala canım tatlı türü istiyor
Zipzip-
Bu menuyu yazip cikan ben ve gittigim hasta ziyaretinde baska sey yiyen benÇok güzel menü. Bende brokoli var bugün
Sagol canim ama o tavukdan ben yararlanamiuorumAfiyet olsun canım, bizde de tavuk var menüde
Afiyet olsun cnmKaptanım ve sevgili arkadaşlarım
Regl oldum belim kopuyor 10 gün erken oldum doktor a gideceğim son zamanlarda dengem iyice bozuldu
Menümü yazayım
08.00 duble Türk kahvesi
11.30 1 dilim kıymalı börek
Peynir domates
17.00
1 kepçe patates yemeği
3 kaşık kıyma kavurması
Su 2lt
Böcük naptin bacımDayanamadım waffle söyledim birazdan gelir bugün diyet iyice yalan oldu
Afiyet olsun canım@s i d e l y aCordelia Zipzip-
8.30: Peynirli omlet, salata ve çay
12.10: Sütlü kahve ve 3 ceviz
18.50 Çupra (fırında), salata ve turp
21: Sütlü kahve
Su 2 litre
Eki Görüntüle 3029741
Dayanamadım waffle söyledim birazdan gelir bugün diyet iyice yalan oldu
Nice yaşlara sağlıkla inşallahBugün kızımın doğum günü bir dilim pasta yedim dayanamadım almira su 2 yaşına girdi❤❤❤
Az göründüğüne bakma. Miktar yazmıyor hiçBu az yemek ne güzel canım kaç kilodasin
Bir an önce eski normal hayatına dönmeni dilerim canım.Herkese iyi akşamlar canlarım
ÖncelikleZipzip- ve Cordelia kaptanlarım özrümü kabul edin bir türlü açıklama yapamadığım bir sürecin içinde buldum kendimi menü paylaşımı yapamadım , sağlıklı beslenmeme dikkat edemedim . Son 3-4 haftadır pazar akşamları annemin evine gidip cumalari kendi evime dönüyordum insanın düzeninin bozulması her anlamda kişiyi etkiliyor. Bu hafta inşallah son yapacağız havalar artık eksiden kurtulursa iyi olacak sabahları bebeği soğuğa çıkarmayalim diye böyle bir düzen yaptık.
Cuma günü Çanakkale şehitleri anma günü vardı yoğun geçti sonra eve geldim ki bebeğim ateşliyazamadım tekrardan kusuruma bakmayın . Cumaya kadar kendime dikkat edip cuma masterfite girmek istiyorum
Tabi kiiiiiHayırlı olsun canımtakılınca gösterirsin mi bize
Mutlu yaşları olsun canımBugün kızımın doğum günü bir dilim pasta yedim dayanamadım almira su 2 yaşına girdi❤❤❤
Biricikim ben doğumgünü pastalarını hiç sevmiyorum çok kremalı olduğu için. Ordan kurtardım. Salatalar çok lezzetliydi onlardan bol bol yedim, minicik sosisli börek de beni kem gözlerden korusunBu kadarını gerçekten beklemiyordum.
Afiyet olsun canımiçimden önüme ne konulduysa onu yedim diyeceksin diye geçti ama çok şükür seçimlerin harika...minicik sosisli börek de nazarligi olsun
Çok geçmiş olsun canım benimHerkese iyi akşamlar canlarım
ÖncelikleZipzip- ve Cordelia kaptanlarım özrümü kabul edin bir türlü açıklama yapamadığım bir sürecin içinde buldum kendimi menü paylaşımı yapamadım , sağlıklı beslenmeme dikkat edemedim . Son 3-4 haftadır pazar akşamları annemin evine gidip cumalari kendi evime dönüyordum insanın düzeninin bozulması her anlamda kişiyi etkiliyor. Bu hafta inşallah son yapacağız havalar artık eksiden kurtulursa iyi olacak sabahları bebeği soğuğa çıkarmayalim diye böyle bir düzen yaptık.
Cuma günü Çanakkale şehitleri anma günü vardı yoğun geçti sonra eve geldim ki bebeğim ateşliyazamadım tekrardan kusuruma bakmayın . Cumaya kadar kendime dikkat edip cuma masterfite girmek istiyorum
Bu hafta öğünlerde hep beni düsünmeni diliyorum.Biricikim ben doğumgünü pastalarını hiç sevmiyorum çok kremalı olduğu için. Ordan kurtardım. Salatalar çok lezzetliydi onlardan bol bol yedim, minicik sosisli börek de beni kem gözlerden korusun
Geçmiş olsun canım iyi gecelerİyi geceler kızlar. Bugün hiç planladığım gibi gitmedi. Allahtan çocuğumun ateşi çıkmadı bir daha. Adımlarımı şuraya iliştireyim, belki sızar kalırım.
Eki Görüntüle 3029778
İnşaallah ElhanimBir an önce eski normal hayatına dönmeni dilerim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?