Kız sende ne basen var da yapıyorsun bunları20 dk basen pilatesi yaptımCordelia cordişim, adımlar da bu kadar
Ya yarın dışarı da hep randevular var yetmezmiş gibi akşam Nişan var oy oyİstanbul'a yine çok kar yağıyor acaba pazartesi tatil olur mu
Var aslında ama sustum tamamKız sende ne basen var da yapıyorsun bunları
Nişanda boş bol oyna kuzumYa yarın dışarı da hep randevular var yetmezmiş gibi akşam Nişan var oy oy
Valla sabah çocuğu yüzmeye götüremedim yarın da götürmeyeceğim herhalde. Haftasonu olmasın kar ya haftaici olsunYa yarın dışarı da hep randevular var yetmezmiş gibi akşam Nişan var oy oy
Kızarım sana bakVar aslında ama sustum tamam
Evet canımKizlar adim 8binmiydi
AbartKızarım sana baksendeki basense bizdeki damacana o zaman
Haftaici olsun canım valim idari izin versin ohh ne güzel olurValla sabah çocuğu yüzmeye götüremedim yarın da götürmeyeceğim herhalde. Haftasonu olmasın kar ya haftaici olsunkolay gelsin sana mavişim
Mesela ben şu an 88 kiloluk halimle 4,6 damacanalık yer kaplıyorum
Aminnnnn Çarşamba da sınavım var hele de ondan sonra olursa değme keyfimeHaftaici olsun canım valim idari izin versin ohh ne güzel olur
Daha da abartMesela ben şu an 88 kiloluk halimle 4,6 damacanalık yer kaplıyorum
Tamam işte . Manken ölçüleri bunlar bebeğimShe-Raa kalça 99 cm, basen 93 cm. Baseni ölçmek için kalçanın hemen altından ölçtüm doğru yapmışımdır umarım
Kuzum acı ama gerçek , dünyadaki kapladığım alan buDaha da abart
Kız o 90Tamam işte . Manken ölçüleri bunlar bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?