Afiyet olsun maviş19 Mart cumartesi
9/10 arası sirkeli su ve hindistan cevizi yağı ile sade türk kahvesi
12 de İlk öğün iki dilim portakal yedim, muzlu glutensiz krebin yarısını yedim sadece
aralar da Macha çayı, yeşil çay su bolca
16 ara öğün açık çay ve kabak çekirdeği minik birkaç tane petibor bisküvidayanamadım
19.30 tavuk fırında derisiz öğünler de ekmek fln yok fotolardaki gibi öğünler
2.5 litre su çoktan bitti 1.5 şişe açıldı geceye kadar biter
Adım ve spor 21 den sonra etiketlerim en sakin zamanım
She-Raa Cordelia Zipzip-
Sagol canim okulu fazla asamiyor son senesiYaaa azıcık kalacakmış olsun güzel vakit geçirin inşallah
Hmmm inşallah sıkıntısız bitirir canımSagol canim okulu fazla asamiyor son senesi
YanLeslienin 15 dk si (1 mili) 1500 adim gibi, ama oyle sayarlar mi bilmiyorum. Ama saatinnya da bandin varsa leslie yaparsan adimini yaklasik boyle sayiyor.
Leslie 3 mile yaklaşık 5.000 adım yapıyor diye biliyorum ama adım yerine geçer mi bilmiyorum canım
Afiyet olsumBugünün menüsüne gelirsek,
Sabah 10.00
4 dilim sucuk ve 2 yumurta ile omlet,
1 kk peynir, 6 tuzsuz zeytin,
3 yk kadar yazdan hazırladığım domates sosu,
2 parça mercimek ekmeği. (Mercimek, yumurta ve yoğurtla yaptığım ekmek. İçinde hiç un yok)
Akşam 16.00
1 küçük boy avokado,
1 kk peynir ve bol limonla sos hazırladım,
1 parça mercimek ekmeğiyle yedim.
Ve son olarak 18.30
Eki Görüntüle 3029703
Su : 2 lt ye tamamlayacağım.She-Raa Zipzip-
Afiyet olsun canimMenu yazalım
Sabah
2 dilim peynir
1 çay kaşığı cikolata
1 poğaça
Öğlen nescafe 1 tablet çikolata
2 dilim kek
Akşam
Cig köfte dürüm
Biraz ay çekirdek yedik
Bugün pek diyet yapmış olmadım çok yemek istiyor canım şu an hala canım tatlı türü istiyor
Zipzip-
Gecmis olsun canim, umarim onemli bir sey degildir. Afiyet olsunKaptanım ve sevgili arkadaşlarım
Regl oldum belim kopuyor 10 gün erken oldum doktor a gideceğim son zamanlarda dengem iyice bozuldu
Menümü yazayım
08.00 duble Türk kahvesi
11.30 1 dilim kıymalı börek
Peynir domates
17.00
1 kepçe patates yemeği
3 kaşık kıyma kavurması
Su 2lt
Dogumgunune ragm3n iyi menu afiyet olsunMenü
Sabah 11.00
İki yumurtadan sucuklu omlet
2 wasa bir dilim süzme peynir
1 tatlı kaşığı lutenitsa
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
Akşam 15.00
Büyük tabak içinde
Köz patlıcan salatası
Köz biber salatası
Tavuk salatası
İki sarma
Küçücük minicik 1 sosisli börek
Yeşil mercimekli salata
Su yatana kadar 2 litreyi geçer
Adımları gece atarım
Zipzip- sidelya
Afiyet olsunSabah 11:00
2 haşlanmış yumurta
Kk peynir
1 dilim salam
5 tane zeytin
Akşam 17:00
Urfa kebap
4 kaşık bulgur pilavı
Ayran
Su 1.5 litre
Adım 10.000
2 kupa kahve içtim aralarda
Ben market arabasi gibi seyler surerken cebime atiyorum saatimi o zaman daha mantikli sayiyor, yoksa 3,5 kilometreyi 1800 adim falan sayiyorEvet saat eksik sayıyor bende denedim ama telde sürekli yanında olmuyor dışarı çıktık market arabası kullandığım için bileklik hiç saymadi tel saymış ama şükür
Afiyet olsun canim19 Mart menüm
Kahvaltı:10.00
1haşlanmış yumurta
Kk beyaz peynir
Domates
4 zeytin
2dilim ekmek
Aksam:16.00
4 parca tavuk göğsü
2bardak ayran
Tursu
1fırın patates
4 mantar
1 dilim ekmek
Su:2 litre
Spor:sabah ki attığım videoEki Görüntüle 3029716
Zipzip- Cordelia sidelya
Afiyet olsun canim
Maalesef en kısa zamanda edinicem.ama gerçekten spor fln yaparken olmaması kötü oluyorYanLeslienin 15 dk si (1 mili) 1500 adim gibi, ama oyle sayarlar mi bilmiyorum. Ama saatinnya da bandin varsa leslie yaparsan adimini yaklasik boyle sayiyor.
Evet canim maalesef hic dinlenmiyorum bu yuzden de iyileşme yok..Canım benim ya. Annenin hasta olması çok zor. Dinlenemediğin için hemen toparlanamıyorsun da. Terlemek iyi derler ama inşallah öyledir. Rabbim hayırlı şifalar versin
Bu günler de geçecek canım, biraz daha büyüdüklerinde daha rahat edeceksin inşallahEvet canim maalesef hic dinlenmiyorum bu yuzden de iyileşme yok..
canım öğünlerde protein olmayınca böyle oluyor. daha doğrusu yeterli protein. ben de sabah biraz sucuk ve peynir yedim ama yumurta yapmaya üşendim. dışarı da çıkacaktık hadi o kalsın dedim. tüm gün canım tatlı ve hamurişi istedi. akşam yemeğinde de peynirli börek vardı. hadi oldu mu sana tam bomba. kan şekerim fırladı tabi. deminden beri mutfağa gidip geliyorumMenu yazalım
Sabah
2 dilim peynir
1 çay kaşığı cikolata
1 poğaça
Öğlen nescafe 1 tablet çikolata
2 dilim kek
Akşam
Cig köfte dürüm
Biraz ay çekirdek yedik
Bugün pek diyet yapmış olmadım çok yemek istiyor canım şu an hala canım tatlı türü istiyor
Zipzip-
kabuk tarçın çayı iç istersen canım.Dayanamadım waffle söyledim birazdan gelir bugün diyet iyice yalan oldu
böyle minnoş menülere bayılıyorum. benimkiler destan gibi oluyorsidelya Cordelia Zipzip-
8.30: Peynirli omlet, salata ve çay
12.10: Sütlü kahve ve 3 ceviz
18.50 Çupra (fırında), salata ve turp
21: Sütlü kahve
Su 2 litre
Eki Görüntüle 3029741
Bu az yemek ne güzel canım kaç kilodasinsidelya Cordelia Zipzip-
8.30: Peynirli omlet, salata ve çay
12.10: Sütlü kahve ve 3 ceviz
18.50 Çupra (fırında), salata ve turp
21: Sütlü kahve
Su 2 litre
Eki Görüntüle 3029741
Yaa Allah bahtını güzel etsin nice güzel yaşlara afiyet olsunBugün kızımın doğum günü bir dilim pasta yedim dayanamadım almira su 2 yaşına girdi❤❤❤
Evet bazı çitoslari zayıflatırHergün 8000-10000 adım zayıflatır canım
Üfff evet Aynen karbonhidrat yedikçe yiyesimiz yemedikçe de yemeyesimiz geliyor ben de eşime çocuğa rafadan yaptım kendime yapmamıştım cıvık sevmiyorum diye sabah öğlen de kek karbonhidrat derken dengesiz kan şekericanım öğünlerde protein olmayınca böyle oluyor. daha doğrusu yeterli protein. ben de sabah biraz sucuk ve peynir yedim ama yumurta yapmaya üşendim. dışarı da çıkacaktık hadi o kalsın dedim. tüm gün canım tatlı ve hamurişi istedi. akşam yemeğinde de peynirli börek vardı. hadi oldu mu sana tam bomba. kan şekerim fırladı tabi. deminden beri mutfağa gidip geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?