Sağlıkla büyüsün canımBugün kızımın doğum günü bir dilim pasta yedim dayanamadım almira su 2 yaşına girdi❤❤❤
Nice mutlu, huzurlu yaşları olsun canımBugün kızımın doğum günü bir dilim pasta yedim dayanamadım almira su 2 yaşına girdi❤❤❤
Aynen öyle kuzumAbla bende bu sabah eşime boyunluk takmak istedim, sen beni boğacak mısın diyor, bende çıkardımerkeklere yaranilmiyor
Kıyarım kız elin oğlu değil miKıyamıyorum demiyor da
eppek bitti sabaha çıkacak
İkinize de afiyet olsun canımÇay içiyorum, kızım da ayran
Nice mutlu yıllarıniz olsun canimBugün kızımın doğum günü bir dilim pasta yedim dayanamadım almira su 2 yaşına girdi❤❤❤
Mutlu yaşları olsun canımBugün kızımın doğum günü bir dilim pasta yedim dayanamadım almira su 2 yaşına girdi❤❤❤
Sana güveniyorum canım, fazlasıyla telafi edersinİyi akşamlar herkese. Bugünüm bomboş geçti. Ne doğru düzgün temizlik yapabildim, ne kendimle ilgilenebildim… Resmen başladığım her işi yarım bıraktım.
Dün gece yine yeme atağım geldi ve karşı koyamadım, daha doğrusu karşı koymadım. Baya oturup 2 dilim tahıllı ekmeğe 1 yk çikolatayı sürdüm yedim yaniShe-Raa telafi edeceğim ama
Teşekkür ederim kaptanım işlem tamamdır.Evet su içmek her açıdan faydalı süpersin ablam maşallah
Çok güzel menü. Bende brokoli var bugün
Afiyet olsun kuzumBugünün menüsüne gelirsek,
Sabah 10.00
4 dilim sucuk ve 2 yumurta ile omlet,
1 kk peynir, 6 tuzsuz zeytin,
3 yk kadar yazdan hazırladığım domates sosu,
2 parça mercimek ekmeği. (Mercimek, yumurta ve yoğurtla yaptığım ekmek. İçinde hiç un yok)
Akşam 16.00
1 küçük boy avokado,
1 kk peynir ve bol limonla sos hazırladım,
1 parça mercimek ekmeğiyle yedim.
Ve son olarak 18.30
Eki Görüntüle 3029703
Su : 2 lt ye tamamlayacağım.She-Raa @Zipzip-
Bugün ezogelinin gezme günü sanırım.Firinda tavuk patates, ezogelin çorba, pilav.
salata ve ayran yaparim yanina
Kuzum mümkün olduğunca akşam yemekten sonra bir şey yememeye çalış. Sadece diyet ve kilo vermek için değil, mide sağlığın içinBugün ben kötü uyandım ama. Daha önce ‘amann yediysem yedim.’ diyorken bu sabah 06.45 te büyük bir pişmanlık ve rahatsızlıkla uyandım. Sabah aç karnına tiroid ilacı alıyorum normalde, ‘Aç karnına içiliyor bu ilaç, aç mısın sen?! Yok sana ilaç milaç’ diye paraladım falan kendimi.
Hoş geldin tatlım.Selaaaaaaam yeni geldim eve evim evim canım evim
Urfa kebap güzeldir ben de çok severimSabah 11:00
2 haşlanmış yumurta
Kk peynir
1 dilim salam
5 tane zeytin
Akşam 17:00
Urfa kebap
4 kaşık bulgur pilavı
Ayran
Su 1.5 litre
Adım 10.000
2 kupa kahve içtim aralarda
Hayırlı olsun canımÇocuğu doğumgününe götürdüm sonra avize baktık uzun uzun neyse onu da aldık sırada halı perde var o da yarına inşallah
Hoş gelmiş kaptanımDün aksam geldi canim pazartesi gidecek
Bu kadarını gerçekten beklemiyordum.Menü
Sabah 11.00
İki yumurtadan sucuklu omlet
2 wasa bir dilim süzme peynir
1 tatlı kaşığı lutenitsa
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
Akşam 15.00
Büyük tabak içinde
Köz patlıcan salatası
Köz biber salatası
Tavuk salatası
İki sarma
Küçücük minicik 1 sosisli börek
Yeşil mercimekli salata
Su yatana kadar 2 litreyi geçer
Adımları gece atarım
@Zipzip- @s i d e l y a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?