Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İyi geceler
Bugün gün boyu kv evindeydim. Çok yoğun bir gündü. Oğlumun ayak bileği şişmiş morarmış. Kırık çıkık bir durum var mıdır bilemedim. Akşam başladı acıyor demeye. Ara ara böyle bahanelerle geliyor okula gitmemek için. Yine öyle sandım. Yatmadan önce baktım şiş ve dokundurmuyor. Yarınki duruma bakıp doktora götürürüz belki

Menüleri yorumlayıp uyuyacağım. İyi geceler

19 mart menum
11.00
Peynir, 3 4 zeytin, 1 sahanda yumurta, 3 dilim ekmek, 2 3 catal pekmez, 2 3 catal recel

16.00
3 kasik makarna
Salgam suyu

19.30
1 Izgara levrek
Salata
sidelya Zipzip-
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun ablacım. Güzel menü
2:30 da akşam yemeği mi yedin nasıl durdun kız saatlerdir aç bir halde
Afiyet olsun canım
Menü güzel lakin ne eksik sen biliyorsun
Güzel menü afiyet olsun
1 lokma peynir olabilir. Lokum değil sonuçta afiyet olsun Pastelcim

Herkese Selam,

ay bugun güya bi planim yoktu, evin icind ebi o ise kos bi buna gun bitti ben de bittim

20 mart pazar menusu
11.30 1 haslanmis yumurta 1 dilim peynir 7 zeytin yagsiz tuzsuz salata, 1 dilim tt ekmek
sekersiz cay

15.00 1 kahve 1 hurma 1 incir, 2 kare bitter, 1 kurabiye (regl olucam, hurma ve incir diyet listemden, bitter ve kurabiye ekstra ama karsiliginda 2. ara ogunumu yapmadim)

19.30 6 yk sebzeli et yemegi 1 yk pilav 1 buyuk kase yagsiz tuzsuz salata 1 bardak ayran

arada bitki cayi
su 2.5 lt
spor 30 dk leslie - 150 puan
adim 8086 adim 808 puan toplam 958 puan
Cordelia Zipzip- She-Raa Kinoalihatun

Kinoalihatun bu hafta turkuazlar olarak en birinci biz olalim

(insallah dinimiz amin, benim regl haftam ama umarim cok odem olmaz)

Cordelia Zipzip- kaptanlarim, listeler icin, videolar icin cok tesekkurler. Ben bi telefondan, bi bilgisayardan, bi tabletten girdigim icin alintilar karisiyor bazen, cok emek veriyorsunuz listeler icin, hakkiniz odenmez, alintim ucsada ayrica tesekkur etmek istedim ikinize de, elleriniz kollariniz dert gormesin

Kizlar bugun gardrop temizligi yaptim.
Suan buyuk gelen pantalonlarimin hepsini yikadim bugun, ve hepsini bagislayacagim. Aralarinda henuz hic giymedigim etiketi duranlar var ofise gitmeye baslayinca giyerim diye almistim ama sukurler olsun ki kilo verdim. Kime gidecekse hayrini gorsun Ama inanin hic icim acimadi. O pantalonlari alirken soyle demistim kendime "yeter artik Berrin, kilo vericem deyip yeni giysi almiyorsun kendine sonrada giyecek bir seyim yok diye agliyorsun. Suan kac beden oluyorsa alacaksin bunlari sonra kilo verince kendi bedenine gore yenilerini alir bunlari da birine bagislarsin. Bagislarken de hic icin acimaz demistim. Sukurler olsun ki o pantalonlar daha bir yilini doldurmadan ikinci sahiplerine gidecekler Bugun dolap temizligi yaparken eski giysilerimide denedim, hala arada olmayanlar var ama cogunlugu oluyor suan. Olmayanlarda yazlik elbiseler onlar da yaza olmaya baslarlar artik Ya ne guzel bir hismis insanin eski giysilerini yeniden giyebilmesi :)

Bu arada suan buna buyuk gelenlerden kurtulmamin sebebi dolabimda sadece bana tam olan giysileri birakacagim ki, eger azicik kilo alirsam uzerime olan giysi olmayacagindan aninda yolun basinda mudahale edebileyim hos daha verecegim epey kilo var ama adim adim :) o hedefteki kiloya geldigimde var olan her seyi bagislayip yenilerini almaya raziyim

canim benim saatim moto360 2, cok yaygin bir model degil. Nabizdan aliyorsa ona yapacak bir sey yok, belki telefonu cebe atip gezdirmek ise yarar o durumda, telefondan saydirmak adimlari

Geçmiş olsun canım, nazar çok fena. Allah kem gözlerden korusun yavrularımızı
Amin canim ya
Çok geçmiş olsun canım daha önceden gitmediğiniz bir yermiydi? Belki elektrigi ortamda bir insanın bile etkisi sebep olur çocuklar hisseder masum varlıklar canim
Annemin evindeydik ama biraz kalabalik ortamdi
Bu tur ortamlara fazla alisik degil ama boyle olmasi tuhafima gitti
Çoooook geçmiş olsun canım
Sagol canim
Tablo için sagol canim
sidelya hem kaptanimsin hem ortim

20 mart menusu

Kahvalti
1 haslanmis yumurta
7 zeytin
1 dilim tb ekmeği
Peynir
Domates
Salatalik
Biber

Tabagin yarisi kisir
1 kasik yogurtlu eriste
1 tane icli kofte

Kahve

Adim 8217

Su 2,5

Zipzip- Cordelia sidelya

Eklentiler

• Screenshot_20220320_235136_com.huawei.health.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 22
Kan grubuna göre beslenme duymuştum, bildiğiniz şeyler neler merak ettimde
Ben 0 grubuyum canım, et bana iyi geliyor, hem tok hissediyorum hem kilo veriyorum.
A grubu tahıl türü, ekmek, bulgur gibi gibi
B grubu genelde süt ürünleri yemesi gerekiyor.

Tabi bunlar sağlam mizaca göre, bizler yediğimiz hormonlularla ve paketli ürünlerle mizacimizi bozduk.
Öyleyse deneme yanılmayla bize iyi gelenleri bulmamız gerekiyor

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…