Attim canimCanım resim attın mı?
Geçmiş olsun canım.She-Raa canım dün spor ve adım yok akşamdan sonra müthiş bir migren başladı ilaç alıp karanlığa attım kendimi sabah duş alıp anca geldim kendime affet
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun ablacım. Güzel menü20 Ocak yeme fasli kapanmıştır.
11.30 Ispanak köklü , iki yumurtalı omlet , peynir, zeytin, karışık yeşillik, domates , salatalık, çay
13.00 Hin.cevizli, tarçınlı Türk kahvesi
15.15 Bir yulaf bar
16.50 İki parça haş. et , iki kepçe ezogelin, bir elma ( et yediğimde midem bulanıyor bastirsin diye elma yenildi) salata yapmaya üşendim.
Su ve sporu geç saatlerde bildiririm.
Zipzip- sidelya @pastel34
2:30 da akşam yemeği mi yedin
Afiyet olsun canım20 Mart Pazar menüm
09.00 kahvaltı: 3-4 yk menemen , 2 yk sucuklu yumurta 2 kk peynir, 2 dilim tb ekmeği, çay
13.00 ara: yarım elma
14.00 ara: 1 sb sütlü sade Türk kahvesi, 5 er tane fındık fıstık badem, 2 hurma
15.30 ara: 3 yk yoğurt, 2 yk yulaf ezmesi, 1 çk tarçın karışımı
18.00 akşam yemeği: 1 kase kırmızı mercimek çorbası, 1 tabak ıspanak yemeği, yarım kase sarımsaklı yoğurt
Su:3 litre
Sabah kahvaltıyı erken yapınca çok acıkıyorum . Neyse ki hafta içi geldi, istediğim saatte kahvaltı yapabilirim artık
Zipzip- sidelya
Menü güzel lakin ne eksik sen biliyorsunsidelya Cordelia Zipzip-
2.00: Tavuklu bulgur pilavı ve yoğurt
18.50: Omlet, domates, salatalık, kapya, yeşil soğan, kuru soğan, yeşil zeytin, beyaz peynir ve çay
20.00: Sütlü kahve
Su 1 litre şimdilik
Eki Görüntüle 3030160
Güzel menü afiyet olsun
1 lokma peynir olabilir. Lokum değil sonuçta
canim benim saatim moto360 2, cok yaygin bir model degil. Nabizdan aliyorsa ona yapacak bir sey yok, belki telefonu cebe atip gezdirmek ise yarar o durumda, telefondan saydirmak adimlariKız seni yerler yerler seni ham yapar bu zilliler diyorsun
Markası ne canim benim ki nabız almayınca saymıyor. Bi ara ayak bilegime oluyordu şimdi
Kilolar baş kaldırdı kavuşmuyor düğmeler
Aynen çok soğuktu markete gittim, ATM de isim vardı işlem yapana kadar parmaklarım dönüp düştü sandimavizeni güle güle kullan
Amin canim yaGeçmiş olsun canım, nazar çok fena. Allah kem gözlerden korusun yavrularımızı
Annemin evindeydik ama biraz kalabalik ortamdiÇok geçmiş olsun canım daha önceden gitmediğiniz bir yermiydi? Belki elektrigi ortamda bir insanın bile etkisi sebep olur çocuklar hisseder masum varlıklar canim
Sagol canimÇoooook geçmiş olsun canım
Tablo için sagol canimHerkese Merhaba
Ortaklıları belirledim. Herkese başarılar. En çok kilo veren ekip kazanır.
Ortaklar Kırmızı Takım Takım Kilo Fıstık Yeşili Cordelia Yeşil 63,15Fıstık Yeşili @Kendinin en iyi hali ol Yeşil 69,40fuşya fesang Kırmızı 58,60fuşya @limonlutarcinlikek Kırmızı 62,70ilkbahar yeşili @Ytmz Yeşil 69,80ilkbahar yeşili @Guzguzelim Yeşil 69,60kahverengi @DombiliKus Mavi 82,10kahverengi @North River Mavi 77,30kırmızı @pastel34 Kırmızı 62,00kırmızı @Elhan Kırmızı 63,20lacivert She-Raa Mavi Kaptan 88,00lacivert L u c i a Mavi 84,5mavi HLLAK Mavi 66,55mavi @Maviokur Mavi 59,70mor @Suskunkardelen Mavi 56,90mor ugurbocuuu Mavi 56,70pembe sidelya Kırmızı Kaptan 68,7pembe sandriyon Kırmızı 66,80Su Yeşili @HanimKelesimiGetir Yeşil 58,10Su Yeşili @HAYAT40INDABASLAR Yeşil 54,80turkuaz Kinoalihatun Kırmızı 76,70turkuaz gewezebidik Mavi 68,20turuncu @yildiz4kc Kırmızı 74,40turuncu @erenmothers Kırmızı 75,70yeşil @B O Z A Yeşil Kaptan 81,60yeşil @Chedarice Yeşil 83,70Yosun Yeşili gezegenfeza Yeşil 72,80Yosun Yeşili @Tesnim1989 Yeşil hamiş 66,80
Hayret, bende et ve yumurta yersem doyduğumu anlıyorumO grubu
İyi geldiği doğrudur da bulantı oluyor nedense...
Ben 0 grubuyum canım, et bana iyi geliyor, hem tok hissediyorum hem kilo veriyorum.Kan grubuna göre beslenme duymuştum, bildiğiniz şeyler neler merak ettimde
Yok kuzum 47 yaşındayım, 3 çocuğum, 3 torunum var, kızım bu yaz 30 yaşına girecekTorun derken
Ben seni 30 yaslarda saniyodum ya
Geçmiş olsun canımKizlar bugun gune gittim ama hic bise anlamadim
Benim kucuk kiza nazar degilde neydi bu anlamadim
Bir anda kusmaya basladi baya bi kusdu, kusarken bogazi kipkirmizi oldu. Suan hala iz var yarim saat kendine gelemedi.
Sonra sakin bi odaya gectim orda durdum 1 saata yakin
Tekrar salona geldigimde bas bas bağırdi agladi hep
Surekli odada onunla kaldim
Ateşlendi
Ay noldu ben bise anlamadim
Zaten ne yediğimi bile anlamadim
Yemeyi gec kahvemi anlamadim
Skntili bi gun oldu
Ben birazdan menumu ve adimlarimi paylaşicam insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?