Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Allah şifa versin canım biontech aşısı olmuş muydu?

Ama şimdi çok normal canım, ben de ablamla buluştuğum zaman sadece bakışsak bile kilo almaya başlıyoruz ya ben keşke senin misafirin olsam bir gün tam benlik arkadaşım bana hamur işi tatlı yapıp yedirsin ohhh

Canım afiyet olsun. Menün güzel ama 17.30 daki gibi yediğin zaman bol su içince ve üstüne 3 bin adım atınca vicdanın biraz olsun rahatlıyor

21 Mart Pazartesi menüm

12.00 kahvaltı: 2 yum pırasalı kaşarlı omlet , 2 kk peynir, 2 dilim tb ekmeği

16.00 ara: 1 büyük fincan sütlü sade Türk kahvesi, 5 er tane fındık fıstık badem, 2 hurma

18.00 akşam yemeği: 2 kepçe kırmızı mercimek çorbası, 4 yk sarımsaklı yoğurtlu ıspanak yemeği, 4 yk salçalı erişte

Su: 3 litre olmuştur
Zipzip- sidelya ve L u c i a ortim

Sağol. Maalesef iş yerinde tartilma şansım yok. Müsait yer yok soyunacak yarın sabah kıyafetli tartılicam. Kıyafetsiz de tartılirim. Çıkmadan o iş bende sanki farklı bir işmiş gibi
36 dkdır geçmiş okuyorum, anca sabah 8 den öğlen 12.30 a gelebildim Kolay gelsin şimdiden
Sağol,
Ciddi tatlım benim.
Sağol
Hatun yeşil takıma kaptan oldu. Hala deneme süresi diyor.
Bu iyiydi bak. Kaptan olunca deneme süresini beklemeden geçti diye düşündüm ama grup yüzdesine gelince denemedemiyim diye düşünüyorum, manyak @B O Z A

Afiyet olsun
Destekliyorum seni, inşaallah basaracaksin
Sabah
Ikı dılım tb tost
Çay

Öğlen
Sütlü nescafe
Leblebi

Akşam
Bezelye bır tabak
Bır kase cacık

Çay

Zipzip- She-Raa
Afiyet olsun
Rabbim şifa versin, evlatlarına bağışlasın canım
Amin amin
1 kâse mercimekli bulgurlu çorba
Bikaç parça tavukgöğsü
Bikaç y.k. havuç tarator
1 avuç kadar açılmış ayçekirdeği

Su 1 lt yi geçer
2 kupa kahve
Belki bitki çayı da içerim
Afiyet olsun

Rabbim şifa versin, evlatlarına bağışlasın canım
aminn
Allah şifa versin canım biontech aşısı olmuş muydu?
hic bilmiyorum canim, ama kuzenim ebe hemsire, o yuzden eside asi olmustur doye dusunuyorum.
gewezebidik canım çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah
amin cok tesekkurler
gewezebidik canım çok geçmiş olsun rabbim eşine çocuklarına bağışlasın inşallah
aminn cok tesekkurler.

Kizlar hepinize ayri ayri tesekkur ederim. Ameliyattan cikmis, suan uyutuyorlarmis. Baska bir bilgi gelmedi henuz bana. Stent takilmis. Insallah uyandiginda her sey sorunsuz cikar. En azindan ameliyati atlatti, sonucda iyi olur insallah

Afiyet olsun

İnşaallah yarabbim aminn

Ooo tantuni de güzeldir. Gözlemem kaşarlı domatesli pastırmalı olacak belki bir de kıymalı yaparım. Sabır dereceme bağlı malum çok aç olucam onları hazırlarken
Bu Cuma günleri olmasaydı ne yapardık canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…