Allah şifa versin canımKizlar kuzenimin esinin beynine bu sabah pihti atmis. Ordu'dan trabzona hastaneye goturduler. Suan trabzonda ameliyatta. Doktorlar yuzde 20 umit vermisler. Daha gencecik, biri ilk okulda biri 5 yasinda 2 cocuklari var. Nolur dua edin sizde, Allah esine cocuklarina bagislasin onu. Suan ameliyatta, kafam onda o yuzden bildirimi falanda unuttum bugun
Ama şimdi çok normal canım, ben de ablamla buluştuğum zaman sadece bakışsak bile kilo almaya başlıyoruzİnşallah canım halledecem ödem hemde ne berbat bir şey
Sağol canım sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum ama arada böyle kaçamaklar oluyor aslında sevdiklerime yemekler tatlılar hamur işleri yapıp yedirmeyi çok seviyorum yapıncada ucundan kıyısından yiyorum işte sma artık bayrama kadar kaçamak yok
Canım afiyet olsun. Menün güzel ama 17.30 daki gibi yediğin zaman bol su içince ve üstüne 3 bin adım atınca vicdanın biraz olsun rahatlıyor21 Mart pazartesi
7.20 sirkeli su
9.00 filtre kahve
12.50 kahvaltı
15.00 ara öğün filtre kahve kuru üzüm
17.30 minik kare çikolata, birkaç tane glutensiz mısır ve pirinç patlağı
19.50 akşam yemeği hazırlarken 2 nugget attım ağzıma öğünlerim fotoğraflarda ki gibi
3000 litreye yakın su içildi, maden suyu 2 şişe içildi
Cordelia She-Raa @zipzip
Adım spor ilerleyen saatler de etiket yapacağım şimdi ztn dışarı çıktık oğlum ile taşıma için malzeme alicaz yürüyüş devam buradayız
Harikasın ablasının gülüDefteri kapattım canım inşallah acikmam.spor da yapıldı
Sağol. Maalesef iş yerinde tartilma şansım yok. Müsait yer yok soyunacakIyi aksamlar canim kolay gelsin
Yesil takim kaptanisin canim yuzden hesaplanir
Yarin sabah evden gitmeden kıyafetli tartıl canim
Is yerindende tartıl arada fark var mi bir bakarsın
Cumada ona gore hesap yaparız
Eskiden yarisma varken önemliydi ama su an cok önemli değil bence
Takimlar zamanını biliyor musun bilmiyorum ama orda tarti farkı yansitiyorduk
Sağol,36 dkdır geçmiş okuyorum, anca sabah 8 den öğlen 12.30 a gelebildimKolay gelsin şimdiden
Ciddi tatlım benim.
Hatun yeşil takıma kaptan oldu. Hala deneme süresi diyor.
Afiyet olsunYediklerimi paylaşayım hemen,
Kahvaltı 11.00
2 dilim tam buğday ekmeği arasına 2 kk peynir, domates, salatalıkla sandviç (karbonhidrat almayacaktım ama çok rahatsız hissettim kendimi kabızlık nedeniyle)
Akşam 18.00
1 kase tavuk suyuna çorba (az şehriyeli),
1 kase yoğurt.
1 dilim dün paylaştığım fit kekten yedim.
Su:3 lt ye az kaldı.She-Raa Zipzip- @North River
Destekliyorum seni, inşaallah basaracaksinDün yaptığım spor sonrası da iç ve arka bacaklarım et kesilmiş. Bezli çocuklar gibi yürüdüm bütün günama hala inancım var en azından 20 dk videoyu yapacağıma dair. İlerleyen zamanlarda bildireceğim
Afiyet olsun
Amin aminRabbim şifa versin, evlatlarına bağışlasın canım
Afiyet olsun1 kâse mercimekli bulgurlu çorba
Bikaç parça tavukgöğsü
Bikaç y.k. havuç tarator
1 avuç kadar açılmış ayçekirdeği
Su 1 lt yi geçer
2 kupa kahve
Belki bitki çayı da içerim
aminnRabbim şifa versin, evlatlarına bağışlasın canım
hic bilmiyorum canim, ama kuzenim ebe hemsire, o yuzden eside asi olmustur doye dusunuyorum.Allah şifa versin canımbiontech aşısı olmuş muydu?
amin cok tesekkurlergewezebidik canım çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah
aminn cok tesekkurler.
Afiyet olsun21 Mart Pazartesi menüm
12.00 kahvaltı: 2 yum pırasalı kaşarlı omlet , 2 kk peynir, 2 dilim tb ekmeği
16.00 ara: 1 büyük fincan sütlü sade Türk kahvesi, 5 er tane fındık fıstık badem, 2 hurma
18.00 akşam yemeği: 2 kepçe kırmızı mercimek çorbası, 4 yk sarımsaklı yoğurtlu ıspanak yemeği, 4 yk salçalı erişte
Su: 3 litre olmuştur
Zipzip- sidelya ve L u c i a ortim
Hicbir sey yenmemis yine
Atmamis miyim
İnşaallah yarabbimaminn
hic bilmiyorum canim, ama kuzenim ebe hemsire, o yuzden eside asi olmustur doye dusunuyorum.
amin cok tesekkurler
aminn cok tesekkurler.
Kizlar hepinize ayri ayri tesekkur ederim. Ameliyattan cikmis, suan uyutuyorlarmis. Baska bir bilgi gelmedi henuz bana. Stent takilmis. Insallah uyandiginda her sey sorunsuz cikar. En azindan ameliyati atlatti, sonucda iyi olur insallah
Sabah güzel yedim de akşam az olduHicbir sey yenmemis yine
Atmamis miyimatayim ama azdi canim sanirim evde kvlermisafir olunca bir sey yapamadim
O aslında benden zayıfTabili her zaman başımızın tacısıntakımımız daha da renklenecek
Sen ondan zayıf olursan artık pasterfit değil pastelfat olabilirpastelfit
Bu Cuma günleri olmasaydı ne yapardık canım benimOoo tantuni de güzeldir. Gözlemem kaşarlı domatesli pastırmalı olacak belki bir de kıymalı yaparım. Sabır dereceme bağlı malum çok aç olucam onları hazırlarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?