Sorma ŞiramBu Cuma günleri olmasaydı ne yapardık canım benim
Dikkat etmemiştim , söylediğin iyi oldu canımO aslında benden zayıfVKI’i yeşilde
Herkesin vki'si sarıya yakın yeşil olsun aminnnDikkat etmemiştim , söylediğin iyi oldu canım
Keşke hedefimi 69dan 65e çekmeseydim varamiyorum hedefe65 ile bir afet olursun canımgüzel hedef , beğendim
Olsun hedefin güzel inşallah yakın zamanda göreceksin canımKeşke hedefimi 69dan 65e çekmeseydim varamiyorum hedefe
Cok gecmis olsunKizlar kuzenimin esinin beynine bu sabah pihti atmis. Ordu'dan trabzona hastaneye goturduler. Suan trabzonda ameliyatta. Doktorlar yuzde 20 umit vermisler. Daha gencecik, biri ilk okulda biri 5 yasinda 2 cocuklari var. Nolur dua edin sizde, Allah esine cocuklarina bagislasin onu. Suan ameliyatta, kafam onda o yuzden bildirimi falanda unuttum bugun
Canım senin verdiğin kiloların yanında bu 4 kilo nedir ki, devede kulak kalır vallaKeşke hedefimi 69dan 65e çekmeseydim varamiyorum hedefe
Ben yeni tahin aldım çifte kavrulmuş allahım kafamı gömmemek için zor duruyorumBırakma beni buralardaay onu da çok severim ama memleketten gelen pekmezin bitti,markete de guvenmedigim için almıyorum.Bir iki yere haber bıraktım,güvenilir bulursam alacağım.Kova kova tahin elimde bekliyorum pekmezi
Çorba pilav sevmez mıydın de peynir yersin?genetik çok önemli,çok şanslısınızhamd olsun benim de daha tek tük beyaarim,ikinci sınıfa giden oğlum babasına çekmiş beyazı benden cok
Haaa ben onu küçük asker küçük asker
napiyorsun bize göster
halini biliyorum,o gelmedi aklımaben de adım Ayşe diye mi kaldı acaba aklımda demiştim
HoşbuldumHoşgeldiniz
Afiyet olsun canimYediklerimi paylaşayım hemen,
Kahvaltı 11.00
2 dilim tam buğday ekmeği arasına 2 kk peynir, domates, salatalıkla sandviç (karbonhidrat almayacaktım ama çok rahatsız hissettim kendimi kabızlık nedeniyle)
Akşam 18.00
1 kase tavuk suyuna çorba (az şehriyeli),
1 kase yoğurt.
1 dilim dün paylaştığım fit kekten yedim.
Su:3 lt ye az kaldı.She-Raa Zipzip- @North River
Afiyet olsun canim
Ben yeni tahin aldım çifte kavrulmuş allahım kafamı gömmemek için zor duruyorum
Evet,çok açken olmuyor yok. Orta aclikta iyi gider@B O Z A ben de aklıma geldikçe az az içiyorum suyu ama açken hiç çekilmiyor..
Afiyet olsun güzel menü, Su nerde
Evet,çok açken olmuyor yok. Orta aclikta iyi gidertabi diyette çok içmeliyiz mecbur.susuz kalır vücut.
Afiyet olsun güzel menü, Su nerde
Hos geldinizHoşbuldum
4 günCumaya şurda ne kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?