Yok cuma da yemem zatenİyi yanından bakalım 5 gün de olabilirdi
HoşbuldumHos geldiniz
Ama nedeeeenYok cuma da yemem zaten
Pazar günü babaannemin senesi canım yemek verecek bizimkiler orada kullanırım hakkımı muhtemelenAma nedeeeen
Afiyet olsun canim21 Mart pazartesi
7.20 sirkeli su
9.00 filtre kahve
12.50 kahvaltı
15.00 ara öğün filtre kahve kuru üzüm
17.30 minik kare çikolata, birkaç tane glutensiz mısır ve pirinç patlağı
19.50 akşam yemeği hazırlarken 2 nugget attım ağzıma öğünlerim fotoğraflarda ki gibi
3000 litreye yakın su içildi, maden suyu 2 şişe içildi
Cordelia She-Raa @zipzip
Adım spor ilerleyen saatler de etiket yapacağım şimdi ztn dışarı çıktık oğlum ile taşıma için malzeme alicaz yürüyüş devam buradayız
Hmmm anladım canım Allah yerinde dinlendirsin mekanı cennet olsun inşallahPazar günü babaannemin senesi canım yemek verecek bizimkiler orada kullanırım hakkımı muhtemelen
Amin canım saolHmmm anladım canım Allah yerinde dinlendirsin mekanı cennet olsun inşallah
İnşallah canım. Takımlara girdiğinde ister istemez hem adım hem diyet hızlı bir şekilde verirsinfesang birde ben hayatımda ilk defa 8’leri gördüm ve hiç hoşuma gitmedi o yüzden en azından bir 78 e falan döneyim tekrar en fazla 75 oluyordum
Afiyet olsun, filitre kahveyi günde kaç fincan icebiliyoruz?21 Mart pazartesi
7.20 sirkeli su
9.00 filtre kahve
12.50 kahvaltı
15.00 ara öğün filtre kahve kuru üzüm
17.30 minik kare çikolata, birkaç tane glutensiz mısır ve pirinç patlağı
19.50 akşam yemeği hazırlarken 2 nugget attım ağzıma öğünlerim fotoğraflarda ki gibi
3000 litreye yakın su içildi, maden suyu 2 şişe içildi
Cordelia She-Raa @zipzip
Adım spor ilerleyen saatler de etiket yapacağım şimdi ztn dışarı çıktık oğlum ile taşıma için malzeme alicaz yürüyüş devam buradayız
Ay ben de ya,bu kilolar boşuna değil işteBen de çok severim valla, nerde ekmek arasıben. Elimizde bir tek Cuma günü kaldı, ona da ne yiyeceğimizi sığdıramıyoruz
Canım benim, hiç sevmem nöbetleri. Nöbet yazıyorlarsa da wc katı olsun diye dua ederdimşükür hamileliğimde hep o kata yazdılar beni
İpsiz zıplamaZıplamak derken ?? Ben bunu anlamadım? Olduğumuz yerde olan ise benim göğüslerim aciyor ya öyle
1.5 lt su ictim yarim litre daha içeceğim
Afiyet olsun, filitre kahveyi günde kaç fincan icebiliyoruz?
Ay ben de ya,bu kilolar boşuna değil işteben cuma abartsam hemen artı oluyorum her katta ev var ama nöbette gitmiyorum,derse geç girmek yerine çocuklar yazı yazarken falan gidip geliyorum.O da bı yere kadar
İpsiz zıplamaaslında sadece ziplamiyorum bazen ayaklarımın biri öne diğeri arkaya bazen de yana aç kapa yaparak zipliyorum.Daha etkili olur umarım.Bir de müzik açtım mi tamamdır
Kızım da zıplıyor benimle,ben memintolari elimle tutunca bı baktım o da tutuyo4 yaşında olması dışında sorun yok
Giydiğim sütyenin üzerine bir de sporcu sütyeni giymekte buldum çareyi,baya tutuyo .Bı dene istersen
Ufffff şu an ben de çok yedim demek isterdim amaaaan1.5 lt su ictim yarim litre daha içeceğim
12.000 adimdayim 15.000 e tamamlayacağım
Ama diyeti sorma bugun yediklerim cok fazlaydi ama akşam 18.30 dan sonra hic bisi yemedim yemem artik
Kuzum ara öğün bana iyi gelmiyor. 2 öğün dolu dolu yiyorum iyi oluyor. Akşam daha fazla yerdimde hazırda sebzem yoktu. Sabah 2 dilim ekmek yediğim için fazla yüklenmek istemedim.Ara öğün niye yok canım, kabızlık varsa form çayları kiraz sapi bunlar iyi geliyor
Ya bende eskiden ne ziplardimİpsiz zıplamaaslında sadece ziplamiyorum bazen ayaklarımın biri öne diğeri arkaya bazen de yana aç kapa yaparak zipliyorum.Daha etkili olur umarım.Bir de müzik açtım mi tamamdır
Kızım da zıplıyor benimle,ben memintolari elimle tutunca bı baktım o da tutuyo4 yaşında olması dışında sorun yok
Giydiğim sütyenin üzerine bir de sporcu sütyeni giymekte buldum çareyi,baya tutuyo .Bı dene istersen
Ay squatta da atrafimda dönüp sarılmaya çalışıyor,. Bağışlasın bağışlasın RabbimAy çok güldüm Allah bağışlasın kızını
Afiyet olsun canim kahvaltı yok,Bugunku menum(Bugün biraz geç başladım.yemege)
Öğlen 14:00
1 tabak makarna
1 kabak ve 1 havuctan yogurtlama
Akşam 19:00
1 yeşil elma
1 fincan kakaolu sut(süt sade sevmiyroum)
Ara
2 lt su
Zipzip-
Afiyet olsun ablacim1 kâse mercimekli bulgurlu çorba
Bikaç parça tavukgöğsü
Bikaç y.k. havuç tarator
1 avuç kadar açılmış ayçekirdeği
Su 1 lt yi geçer
2 kupa kahve
Belki bitki çayı da içerim
Ayy cok kalabalığız canim isin icinden cikabilir miyiz bilmiyorumZipzip- Cordelia She-Raa aklıma ne geldi biz eskiden takımımızda iki gün adım bir gün de zıp yarışı yapardık.Spora teşvik ediyordu.Mesela 10a kadar herkes adım ya da zıp sayısını özelden gönderiyordu.O kişi de sonrasında sonuçları açıklıyordu.Heyecanli oluyordu Biraz önce bin tane ziplarken aklıma geldi.500 zipalayacaktim aslında, hadi 750 olsun dedim sonra bı baktım 1030 olmuş.Simdi onu 10100e tamamlamak için ziplayacagim ki hızımı alamayıp 1250 falan olacak ne dersiniz yapak mi
Iki menu eksik canim yazilmamis olabilir adimlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?