Onu benim 8.5 yaşındaki oğlum hala yapıyorAy squatta da atrafimda dönüp sarılmaya çalışıyor,. Bağışlasın bağışlasın Rabbim
Misafir ol gel bana börekler açayım sanaAma şimdi çok normal canım, ben de ablamla buluştuğum zaman sadece bakışsak bile kilo almaya başlıyoruzya ben keşke senin misafirin olsam bir gün tam benlik arkadaşım bana hamur işi tatlı yapıp yedirsin ohhh
Deme öyle mukaddes deme öyleBen yeni tahin aldım çifte kavrulmuş allahım kafamı gömmemek için zor duruyorum
Küllerinden yeniden dogmanin vakti geldi o zamanYa bende eskiden ne ziplardim
Nikimde ordan geliyor
Allah şifa versin canım. Ailesine bağışlasın. İnşallah iyi olur, sağlığına kavuşurKizlar kuzenimin esinin beynine bu sabah pihti atmis. Ordu'dan trabzona hastaneye goturduler. Suan trabzonda ameliyatta. Doktorlar yuzde 20 umit vermisler. Daha gencecik, biri ilk okulda biri 5 yasinda 2 cocuklari var. Nolur dua edin sizde, Allah esine cocuklarina bagislasin onu. Suan ameliyatta, kafam onda o yuzden bildirimi falanda unuttum bugun
Afiyet olsun kaptanim21 Mart Pazartesi menüm
12.00 kahvaltı: 2 yum pırasalı kaşarlı omlet , 2 kk peynir, 2 dilim tb ekmeği
16.00 ara: 1 büyük fincan sütlü sade Türk kahvesi, 5 er tane fındık fıstık badem, 2 hurma
18.00 akşam yemeği: 2 kepçe kırmızı mercimek çorbası, 4 yk sarımsaklı yoğurtlu ıspanak yemeği, 4 yk salçalı erişte
Su: 3 litre olmuştur
Zipzip- sidelya ve @L u c i a ortim
İyide canım bu kadar az yenmezki arada hiç bir şey yemedinmi böyle yaparsan yine hastanelik olursunMenü
Sabah 11.00
Çavdar ekmeği içine 2 dilim hindi füme
Yarım dilim süzme peynir
Marul maydanoz
Akşam 16.00
2 fincan orta şekerli türk kahvesi
Bitterli yulaf bar
Su yatana kadar 2 litreyi geçer
Zipzip- sidelya @limonlutarcinlikek
Yani aslında ziplayamayacak biri zıp hesabını tutabilir Adım hesabını da bı başkası olursa belki halledebiliriz.Hani en azından deneriz sporda artış olmazsa bırakırız. Biz son dakikalarda daha bı gayrete geliyorduk.Aksam yediklerimiz direkt yakılmış oluyorduAfiyet olsun canim kahvaltı yok,
Aksamda yemek yememissin dikkat et
Afiyet olsun ablacim
Ayy cok kalabalığız canim isin icinden cikabilir miyiz bilmiyorum
Iki menu eksik canim yazilmamis olabilir adimlar
İşte bu sebepten zayiflayamiyorum biz, yoksa tığ gibiydik şimdiyeOnu benim 8.5 yaşındaki oğlum hala yapıyorartık büyüdüğü için bas git diyorum ben de
Tarif verirmisin gezegenimBende severimde yiyemem malesef
Pişi yi keçi ayağı tarifiyle deneyin, fazla yağ çekmiyor, çok güzel oluyor
Ben zıplayamam çünkü ince kemikli olduğum için zıplayınca dizlerim ağrıyor o yüzden çok sevdiğim halde ipte atlayamam ancak kilo verdikten sonra deneyebilirimYani aslında ziplayamayacak biri zıp hesabını tutabilir Adım hesabını da bı başkası olursa belki halledebiliriz.Hani en azından deneriz sporda artış olmazsa bırakırız. Biz son dakikalarda daha bı gayrete geliyorduk.Aksam yediklerimiz direkt yakılmış oluyordu
İnşallah. Şu insülin direncim kırılsa vermeye başlayacağım daİnşallah canım. Takımlara girdiğinde ister istemez hem adım hem diyet hızlı bir şekilde verirsin
Ben kendi kendimin ajanıyımDeme öyle mukaddes deme öyleben de çok severim,sabahki menüm belli oldu kırmızı takım aramıza ajan olarak mi soktu seni yoksa
Küllerinden yeniden dogmanin vakti geldi o zaman
Hayırlı gecelerBen uyuyorum hanımlar geç bile kaldımcümleten hayırlı geceleer
İlacın ne canım ? Glifor muİnşallah. Şu insülin direncim kırılsa vermeye başlayacağım daİlacı kullanmak da istemiyorum çarpıntı yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?