Yok kiz ne uyuması 9.30 u geçerken ciktim 6500 adimdaydim 12 ye kadar adimlari tamamladim uyudugumda 1 e geliyorduAkşam 1o oldumu tavuk gibi yatiyisun tabi uyanırsin erkenden
Sorma öyle oluyor anne az daha uyuyim diyolarOkula gidincede kaldıramazsin
Çocuk ailenen aynası diye boşuna demiyorlar bebesinin niye böyle olduğu anasından belliSagol kuzum
Geldim canim ancak hafta sonu pert gecti , moralimde bozuktu cocugun biri cok yaramaz butun arkadaslarinin bogazini sıkiyor cumada kuzeye yapmis annesine soyledim ben soyleyince meger herkes icinde tutuyormus kadin calisiyorum diye abartmayin demez mi s.tm agzina bu hafta boyunca annem gelecek nehire bakacak oglen hep yaninda olacagim .Bu hafta gorusmeye gelecekmis hanimefendi okula
Gunaydin canim
Kaptan emzikte beben mi var yatsana hepimizin yerine
Teee allahim hepsi ayni
Mesai bitince yatiyisun sandım ne biliyimYok kiz ne uyuması 9.30 u geçerken ciktim 6500 adimdaydim 12 ye kadar adimlari tamamladim uyudugumda 1 e geliyordu
Koydeyken 10.30 gibi uyuyordum yorgunluktan ama evde olunca 12 yi buluyor uyumamMesai bitince yatiyisun sandım ne biliyim
Günaydın canımGünaydın
Günaydın ablacim nasılsınGünaydın canım
Gece yeni program geldi onun şokuyla uyumaya çalıştım . Bazı sınıflara online ders yapılacak. Dersim 22.55 ' te bitiyor canım .Günaydın ablacim nasılsın
Günaydın canim sınavında basarilar diliyorum ❤Günaydın kızlar 4 te kalktım biraz daha calisayim diye allahım yardimcim olsun insa
Günaydın canim ❤Günaydın masterfitin azimli kızları
Günaydın canim ❤Günaydın kızlarbiraz daha kestireyim
Gunaydin canim kendini tanitabilir misin kac kilosun hedefin kacGünaydın kızlar
Gunaydin canim kolay gelsin ❤Gunaydin herkeseben de kalkio bebelere kahvalti hazirlayayim sonra giyin okul vs derken gec gelirim.
Gunaydin canim cok gecmis olsunGunaydin gelemedim hafta sonu oglanin hastalik kucukten korurken ders calisirken bana gecti
Gunaydin canim ❤Günaydın
Gunaydin ablacim pazartesi tartisi cok onemli değil kahvalti yapacaksan tartil cok bekleme benceGece yeni program geldi onun şokuyla uyumaya çalıştım . Bazı sınıflara online ders yapılacak. Dersim 22.55 ' te bitiyor canım .az önce kahve içtim tarti olayı sonra geldi aklıma. + 100 eklenmesin diye biraz beklicim
Günaydın canim ❤Günaydın bebeklerim
Hoş geldin Zeynebin annesiHatunlar selamlar , ben de araniza katilabilir miyim?
Zayiflama yolculugunda yoldasa motiveye ihtiyacim var.
Günaydın AyşecimGünaydın bebeklerim
Dersim öğleden sonra. Zamanım var . Önemli değil diyorsan tartilirim tabi ki...Günaydın canim sınavında basarilar diliyorum ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Gunaydin canim kendini tanitabilir misin kac kilosun hedefin kac
Gunaydin canim kolay gelsin ❤
Gunaydin canim cok gecmis olsun
Gunaydin canim ❤
Gunaydin ablacim pazartesi tartisi cok onemli değil kahvalti yapacaksan tartil cok bekleme bence
Bizde evde online dersteyiz abla 14gün boyunca Allah yardımcın olsunGece yeni program geldi onun şokuyla uyumaya çalıştım . Bazı sınıflara online ders yapılacak. Dersim 22.55 ' te bitiyor canım .az önce kahve içtim tarti olayı sonra geldi aklıma. + 100 eklenmesin diye biraz beklicim
Çocuğuna başarılar dilerim canımBizde evde online dersteyiz abla 14gün boyunca Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?