Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

ahh ahh keşke sihirli dolaplarımız olsa kirliler temizlenip anın da geri yerine gitse

Madamim sana söz verdim yapacak bir şey yok canla başla çalışıyorum inan ki

madamhd pazartesi eksin kaç acaba merak ediyorum
Bende dermişim
Tüh yemek yemeseydim tartilcaktim nasilda unuttum
Kız sen iki kere mezun oldun burdan. Niye bu kadar devlet sırrı gibi saklıyon anlamadım Ben kaç kere kilo aldım geldim neolcak. En fazla 70 72 falansındır heralde
Ben cumaya göre +500um
Ödeme çözüm bulmam lazım ve reglde yaklaşıyor halbuki yediklerime de dikkat ettim hep
Cumaya kadar daha dikkatli olmalısın canım. Benimde yarın öbürgün regl günüm

Ben cumaya göre +500um
Ödeme çözüm bulmam lazım ve reglde yaklaşıyor halbuki yediklerime de dikkat ettim hep
Maşallah çok kilo almamışsin vücut alistiysa bu kiloya biraz direnir sonra vermeye başlar. Stres yapma rahat ol...sen azimlisin spora ağırlık ver...

Retro varmis dolunaylar kafayi yemis gene boku yedik
Bitsede kurtulsak bizim kızda bi acaip son zamanlar anlamadım gitdi
Tabi ben Zeynebin Annesi , 34 yasindayim, 2 evladim var...
Daha once de takimlarda deneme zamnlarim oldu ama devami gelmedi benden kaynaklanan sebeplerden dolayi...
Aramıza hoşgeldinn
Gunaydin gelemedim hafta sonu oglanin hastalik kucukten korurken ders calisirken bana gecti
Geçmiş olsun canım.
Tebrikler canım eksin çok güzel.
Geçmiş olsun rabbim şifa versin size
Tebrikler abla eksin çok güzel
Pazartesi artıları sana iyi geliyordu galiba öyle demişdin. Cumaya kadar güzel eksi gelecektir
Eki Görüntüle 2926579

Cuma 53.6
Pazartesi 53.9
Not:regl yaklaştı ve kabızlık var.
Artın fazla değil cumaya kadar hall edersin
Ben cumaya göre +500um
Cumaya kadar iner canım

Online ders tum siniflar okullar mi gecti?
Karantinaya alınan sınıflar için geçerli. Benim okulun çıraklık bölümü de var. Sınıflar yetersiz olduğu için okula sigamiyorlar o yüzden online kararı aldılar bazı sınıflar için...hem yüz yüze hem online ders yapacağız o yüzden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…