- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Oo sahalara geri mi döndünTamam bebeğim
Eki Görüntüle 2926572
Cuma 67.8
Pazartesi 67.00
Fark -800
madamhd Zipzip- @Filiz16 @Cordeliaa
Buradan şaka olduğunu tam anlayabilsem sorun yok daTamam beee sizede şaka yapılmıyor ben gidiyorum
ahh ahh keşke sihirli dolaplarımız olsa kirliler temizlenip anın da geri yerine gitseGecmis olsun abla. O camasir denen nankör sey hic bitmiyor zaten. Dün kirli sepetinin tümünü yikadim diye kuruttum diye bayram ederken bugün bi baktim yine yarilanmis
Az yemissin cnm. Muz çubuk kraker falan yersen kusturmaz. Ishaline de iyi gelir
Yine yırttı bizim filisss ...cumaya bir şey bulur gene bak sana diyim ElifTamam o zaman cumaya ac tartil
Kilo alınca el mahkum kuzum...bayagidir sahalardayim arada bir duraklasam daOo sahalara geri mi döndün
bu hafta takımda değilim mefkuşum mavi takımda bende o yüzden mavi takımı destekliyorumKırmızı degilmiydi abla sen
Kız parka gittim ya aaa valla park
Madamim sana söz verdim yapacak bir şey yokeksin çok iyi canım ama hastalıktan ve doğru düzgün yememenden dolayı. Biraz sağlıklı beslenmeye çalışmalısın hem iyileşmek için hem de bağışıklığın için
Oooo abla yine harikasın
Afiyet olsun canım
Bende dermişim
Kız sen iki kere mezun oldun burdan. Niye bu kadar devlet sırrı gibi saklıyon anlamadımTüh yemek yemeseydim tartilcaktim nasilda unuttum
Cumaya kadar daha dikkatli olmalısın canım. Benimde yarın öbürgün regl günümBen cumaya göre +500um
Ödeme çözüm bulmam lazım ve reglde yaklaşıyor halbuki yediklerime de dikkat ettim hep
İnşallah canım istediğin kiloya tez zamanda inersin ...Ya hadi insallah , verelim bitsin artik.
Maşallah çok kilo almamışsin vücut alistiysa bu kiloya biraz direnir sonra vermeye başlar. Stres yapma rahat ol...sen azimlisin spora ağırlık ver...Ben cumaya göre +500um
Ödeme çözüm bulmam lazım ve reglde yaklaşıyor halbuki yediklerime de dikkat ettim hep
Bitsede kurtulsak bizim kızda bi acaip son zamanlar anlamadım gitdiRetro varmis dolunaylar kafayi yemis geneboku yedik
Aramıza hoşgeldinnTabi ben Zeynebin Annesi , 34 yasindayim, 2 evladim var...
Daha once de takimlarda deneme zamnlarim oldu ama devami gelmedi benden kaynaklanan sebeplerden dolayi...
Gunaydin gelemedim hafta sonu oglanin hastalik kucukten korurken ders calisirken bana gecti
Tebrikler canım eksin çok güzel.
Tebrikler abla eksin çok güzelTamam bebeğim
Eki Görüntüle 2926572
Cuma 67.8
Pazartesi 67.00
Fark -800
madamhd Zipzip- @Filiz16 @Cordeliaa
Pazartesi artıları sana iyi geliyordu galiba öyle demişdin. Cumaya kadar güzel eksi gelecektir
Artın fazla değil cumaya kadar hall edersin
Cumaya kadar iner canımBen cumaya göre +500um
Ev sporu sevmiyorum. Yürüyüşlere katılsana bizimle adım yarışı yapıyoruz haftalık...Spor arkadaşı olmak isteyen varmi
Karantinaya alınan sınıflar için geçerli. Benim okulun çıraklık bölümü de var. Sınıflar yetersiz olduğu için okula sigamiyorlar o yüzden online kararı aldılar bazı sınıflar için...hem yüz yüze hem online ders yapacağız o yüzden...Online ders tum siniflar okullar mi gecti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?