He yav he heAh canım benim. Sizi korkutmamak için ağırdan alıyoruz. Yoksa yüreğinize iner kendinizi yemeğe verirsiniz diye. Yoksa biz tabiki alacağız kupayı kaldıracağız cuma günü
Hemen geliyorum kızını almaya gül gibi bakarım ben onaMadam sen benim cocuguma bak ben alayim taramalayi hepsini öldureyim hepimiz rahat edelim olurmu
Hoşgeldin tatlım. Kırmızı enerji verir. Burada spor yapmak eglencedir. Show baslıyorrrrrr.Hosbuldum canımmmmmya şu kızi ayağımda sallanmaktan bir indiremedimki. Yoksa koşu bandım var yürümeyi çok seviyorum. Ama mıhhhh gibi yapıstım koltuğa.
Canım tarih ve nick mutlaka olsun tartılarda.Kaptanlarin tartisini paylaşayım da
Al eline ben arada öyle yürüyorum ya da kanguruHosbuldum canımmmmmya şu kızi ayağımda sallanmaktan bir indiremedimki. Yoksa koşu bandım var yürümeyi çok seviyorum. Ama mıhhhh gibi yapıstım koltuğa.
Unuttu bile
Hos buldukTebrikler canım
Geçmiş olsun
Aramıza hoşgeldinn
Hayırlı olsun canım
Gelecek tabiki
Cumaya eksi gelir inşallah
Tebrikler canım
Hoşgeldin canımHos bulduk
Yok canım ne kusuru sen halledersin güveniyorum sanaevet kaptanım pazar gunu gec yattim erken kalktim odemde var bide dun su dogru duzgun icmedim kusuruma bakmayin mi
Al eline ben arada öyle yürüyorum ya da kanguru
Woooww işte beklediğim eksi abla brovo bence menülerinde güzeldi böyle devam etGunaydinnnn
Hepimiz icin bol eksili bi hafta olsun insallah
Bildirimi yapip kaciyorum, işe gidecem
Ben gelene kadar kaptanlar bildirimini yapsin litfennnnn
Cuma 108.2
Bugün 106.3
Fark 1.9
Ay bence de çok küçükmüş o ne kız öyle kucağıma akşam benim sipadan küçük gelir elimeKanguru icin çok küçük henüz 2.5 aylık . Ama arada kucağimda koridorda yürüyoruz .
Hadi bakalım mavi takımı seni verdikleri için pişman et bu haftaİnsallah canım takıma maksimum faydam olur
Artı varken takimda guzel eksiyle geleni yollamak strateji yanlis oldu
Bizimsin artık bizimBeğenilmek , tercih edilmek çok güzel çok teşekkür bitanem.inşallah elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret ederim de
Ama madamim güzel madamimbu kizcağiza da söz verdiydim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?