Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Elhan abla kendimi mavi gibi hissediyorum derken bize geleceğin içine doğmuş

MAVİ TAKIM toplanıyoruz bu günü aldık devletten bekliyoruz pazartesiyi demiştiniz bu kazanmayı ve aldık şimdi sıra halkimda cuma göreyim sizleri güveniyorum hepinize herkesten ricam bol bol adımlar atılsın bugün nasıl kazandıysak cumada böyle sevinelim rica ediyorum dikkat edin aramızdan biri kaptan olsun inşallah menülere dikkat adımlar bol bol atılsın yapbiliyirsaniz çarşamba kadar 15.000 adım atın hergün çarşambayı da atlattiktan sonra perşembe artık adımlar yok bu yüzden sıkıca sarılalım herşeye

Fitt_anne
fantastikaaa
K klbk33
bluegreeneyes
Mefkurem
Elhan
askrhpozitif

( Zipzip-
F Frozen01 sizinde desteklerinizi çokça bekliyoruz canlar )

EN BÜYÜK TAKIM MAVİ TAKIM

Elhan abla hoşgeldin Umutumut82 ellerin olmuşsun kuzum

Neden bizede yapmadın pekiiiisenide çok seviyoruz gittin diye biizi attın hemen hıı tabiki kendi takımından vermek olmasaydı keşke ellerim titreye titreye yazdım adını

Hepsi işin şakasi kuzum . Benim bebiş 2.5 aylık kolik bir bebek. Uykusunda bile ağlıyor ilk defa bu gece 2.5 saat kesintisiz uyudu. Sürekli ayağimda.Yürüyüş bandida balkonda olunca zorlaniyordum. Daha bu sabah salona alabildim.

Daha cok kucuk bebegin canim
Burda oyun icinde zayifliyoruz hepimizin amaci ayni

Elhan abla hoşgeldin Umutumut82 ellerin olmuşsun kuzum

Ne gelir elden kuzum valla kader utansın. Benimde ağzımda kekremsi bir tat var ,yüreğimin bir ucu yıkık ama ne gelir elden. Elbet bir gün bu vuslat sona ererde kavuşur yüreklerimiz o zaman bayramimiz olur

Gurbettt42 seni verdiğine bence çok pişman olacak ve eminim bu hafta çok güzel eksiyle geleceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…