Ikiside -900 ama noisy yuzde olarak daha yuksektiFarklari nirde
Unutmayım ya ... Allah takımının yolunu açık etsin. Hepimiz bol bol yağ yakalım...Unuttu bile
Tamam canım çok teşekkür ederim. Ne güzel yakmışlar maşallahIkiside -900 ama noisy yuzde olarak daha yuksekti
Tabi ki yaparım canım...Yaparsın yaparsın güveniyorumaynı performansı bekliyorum gelsin 15.000 lerrrrrre
Elhan abla kendimi mavi gibi hissediyorum derken bize geleceğin içine doğmuşNe kadar garip bir duyguymuşniye ihanet duygusu yaşıyorum Kurallar böyle koyulmuş boynumuz kıldan ince olmasa da yapicik artık bı şeyler... Maviyim ben artık. ( Alisayim diye kendime söylüyorum) yeni kaptanım gürültücü kız
Seni aldığıma pişman olmam zaten
SizAvantajı kim aldıgeçmiş çok birikti ve ben hala geçmişe gidemedim
Cuma da biz aldık mı bu iş tamamdır
Bisey yokNe oldu ben anlamamak
MAVİ TAKIM toplanıyoruz bu günü aldıkdevletten bekliyoruz pazartesiyi demiştiniz bu kazanmayı ve aldık şimdi sıra halkimda cuma göreyim sizleri güveniyorum hepinize herkesten ricam bol bol adımlar atılsın bugün nasıl kazandıysak cumada böyle sevinelim rica ediyorum dikkat edin aramızdan biri kaptan olsun inşallah menülere dikkat adımlar bol bol atılsın yapbiliyirsaniz çarşamba kadar 15.000 adım atın hergün çarşambayı da atlattiktan sonra perşembe artık adımlar yok bu yüzden sıkıca sarılalım herşeye
Fitt_anne
fantastikaaa
K klbk33
bluegreeneyes
Mefkurem
Elhan
askrhpozitif
(Zipzip-
F Frozen01 sizinde desteklerinizi çokça bekliyoruz canlar)
EN BÜYÜK TAKIM MAVİ TAKIM
Neden bizede yapmadın pekiiii senide çok seviyoruz gittin diye biizi attın hemen hıı tabiki kendi takımından vermek olmasaydı keşke ellerim titreye titreye yazdım adını
İnanma bundan sonraki hiç bir söze stratejimiz belli seninle bu hafta çok güzel kilo vereceksin kendine inanHehhh bu msj i gördümya cuma görüşürüz canımcımmm
Daha cok kucuk bebegin canimHepsi işin şakasi kuzum . Benim bebiş 2.5 aylık kolik bir bebek. Uykusunda bile ağlıyor ilk defa bu gece 2.5 saat kesintisiz uyudu. Sürekli ayağimda.Yürüyüş bandida balkonda olunca zorlaniyordum. Daha bu sabah salona alabildim.
Hepsi işin şakasi kuzum . Benim bebiş 2.5 aylık kolik bir bebek. Uykusunda bile ağlıyor ilk defa bu gece 2.5 saat kesintisiz uyudu. Sürekli ayağimda.Yürüyüş bandida balkonda olunca zorlaniyordum. Daha bu sabah salona alabildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?