- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
Hadi bakalım mavi takımı seni verdikleri için pişman et bu hafta
Dikkat etmedim canim ya haftaya isterimCanım tarih ve nick mutlaka olsun tartılarda.
Hos buldukHoşgeldin canım
Kıy kız acımaLaf aramızda zaten pisman olacaklarda onlarada kıyamiyorum hepsi çok tatlı
Seni aldığıma pişman olmam zatenKaptanım üzülme sakın bu hafta hedefim 1 kilo vermek . Vereceğim inşaallah seni mahçup etmek istemiyorummadamhd
Beni aldığına pişman olmayacaksın inş.
İnşallah canım, bu ara planlarım hiç tutmuyorHadiya haftaya gorüsürüz
Kıy kız acıma
12 olmadan yürüGece kız uyuyunca kendimi yollara atarmışım
Ne kadar garip bir duyguymuşNiye Bizimsin artık bizimbizim için yapacan herşeyi ablacım hepimiz için
Bizimsin artık bizimbizim için yapacan herşeyi ablacım hepimiz için
Hem ağlar hem giderim modundayiz deseneAmaç birbirimizi motive edip birlikte kilo vermek canım. Kalbimiz bir amaç ortak . Ayyy duygulandım en son evlenirken kına gecemde böyle olmustum kocaya gidiyorum diye
Yarın tam aferinlik bı ogreni olucam kaptancigim
Teşekkürler ablacım avantaj elhos abla oldu bizim içinde savaşacak çok güveniyorumEllerine saglik cnm
Oleyyyy oleyyyyy
Gurbettt42 coookkk tebrikler kaptancim
Süper bi iş cikardin
Aman avantaji iyi kullan :)))
madamhd senide tebrik ederim cnm pazartesi için cok güzel eksi
Teşekkürler dilos ablamm inşallah bol bol adımları atarsak neden almayalımOlmamı ya böyle kaptana artiyla gelinirmi hiccanım kaptanım tebrik ederim avantajı kazanmissin bu hafta yarışi biz alicagimiz şimdiden belli oldu
Gece kız uyuyunca kendimi yollara atarmışım
Teşekkürler canım benim bende seni tebrik ederim seninde eksin cok guzel
Hehhh bu msj i gördümya cuma görüşürüz canımcımmm
Farklari nirdeKaptanlarin tartisini paylaşayım da
Yaparsın yaparsın güveniyorumNe kadar garip bir duyguymuşniye ihanet duygusu yaşıyorum Kurallar böyle koyulmuş boynumuz kıldan ince olmasa da yapicik artık bı şeyler... Maviyim ben artık. ( Alisayim diye kendime söylüyorum) yeni kaptanım gürültücü kız
Kiz Allah seni napmasinNeden bizede yapmadın pekiiii senide çok seviyoruz gittin diye biizi attın hemen hıı tabiki kendi takımından vermek olmasaydı keşke ellerim titreye titreye yazdım adını
Senin şefkatli ana kucağını unutur muyum bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?