Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Niye Bizimsin artık bizim bizim için yapacan herşeyi ablacım hepimiz için
Ne kadar garip bir duyguymuş niye ihanet duygusu yaşıyorum Kurallar böyle koyulmuş boynumuz kıldan ince olmasa da yapicik artık bı şeyler...Maviyim ben artık. ( Alisayim diye kendime söylüyorum) yeni kaptanım gürültücü kız

Amaç birbirimizi motive edip birlikte kilo vermek canım. Kalbimiz bir amaç ortak . Ayyy duygulandım en son evlenirken kına gecemde böyle olmustum kocaya gidiyorum diye
Hem ağlar hem giderim modundayiz desene aksam olunca eve geç kaldım korkusu yaşayacağız yine düğün günü ben öyle olmuştum.

Yarın tam aferinlik bı ogreni olucam kaptancigim
Öylesin zaten
Ellerine saglik cnm

Oleyyyy oleyyyyy
Gurbettt42 coookkk tebrikler kaptancim
Süper bi iş cikardin
Aman avantaji iyi kullan :)))

madamhd senide tebrik ederim cnm pazartesi için cok güzel eksi
Teşekkürler ablacım avantaj elhos abla oldu bizim içinde savaşacak çok güveniyorum
Olmamı ya böyle kaptana artiyla gelinirmi hiccanım kaptanım tebrik ederim avantajı kazanmissin bu hafta yarışi biz alicagimiz şimdiden belli oldu
Teşekkürler dilos ablamm inşallah bol bol adımları atarsak neden almayalım
Gece kız uyuyunca kendimi yollara atarmışım

Gurbettt42 tebrik ederim canım.

Elhan ablam bizi unutma
Teşekkürler canım benim bende seni tebrik ederim seninde eksin cok guzel

Yaparsın yaparsın güveniyorum aynı performansı bekliyorum gelsin 15.000 lerrrrrre

Neden bizede yapmadın pekiiiisenide çok seviyoruz gittin diye biizi attın hemen hıı tabiki kendi takımından vermek olmasaydı keşke ellerim titreye titreye yazdım adını
Kiz Allah seni napmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…