Evlenince de burda olur napicak yeni gelin tüm gün evde kocaya süslenmekle uğraşacak değil ya tüm günSen evlenmezsen burdasin
Bende nene oluncaya kadar
Benimde yaz listeye 19 da evlendim ve başım göğe erdiHaketenZipzip- kaptanım çok güze lsin Allah var kendin mi istemiyorsun evlenmek bak benle filiz abla ne kadar erken evlenmişiz
Elimde bastonla gezcem benHaketenZipzip- kaptanım çok güze lsin Allah var kendin mi istemiyorsun evlenmek bak benle filiz abla ne kadar erken evlenmişiz
Amaaa yaniiCanım ❤
Vallahi bekliyordum sen diyene kadar bir evin Internetine bağlandım bir mobil telefonu açtım kapattımÇok beklersin
Nerde geziyosun gene arti 18 miMidem bulandı ya nasıl konular geliyor böyle
Zeki bir bayanimVallahi bekliyordum sen diyene kadar bir evin Internetine bağlandım bir mobil telefonu açtım kapattımiğneyle kuyu kaziyormusum haberim yok
Ahh ikimizde kader kurbaniymisiz gel bacım gelSorma bende telefonu kapatıp açıyorum 1 saattir. Oglan ödevini yazmamiş öğretmene msj atıyorum gitmiyor
Aman dikkat et kuzum ben telefonla konuşurken en son kazamı yapmıştım. Telefon elimde de değildi ama olan oldu. Aman boşver bakma araba kullanırken telefona .Araba sürerken yazınca bu kadar olmuş. Mikrofon ne algıladıysa yazmış.
Amaaa yanii
Ahh ikimizde kader kurbaniymisiz gel bacım gelsiber miber bize hak getire
Nereye tamam menü yazma,spor yapma,muhabbettemi yokAman dikkat et kuzum ben telefonla konuşurken en son kazamı yapmıştım. Telefon elimde de değildi ama olan oldu. Aman boşver bakma araba kullanırken telefona .
İhmal etme canım git o günden sonra daha ucuz ayakkabı almadım benKeşke ben de gidebilsem biran önce
Afiyet olsun canımMenüm
Kahvaltı 12.3o
1 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
2 haşlanmış yumurta
Salata domates salatalık
1 çk reçel tereyağı
Ara 1 elma azcik sütle granül kahve
Akşam 2o.oo
1 kepçe mercimek çorbası
4 kaşık kavurma
Yoğurt domates salatalık
Küçük kase ezme
3 lt su 1lt Dukan birasi
Zipzip-
Cordelia
E Elif_Eylul
Gurbettt42
Çok haklısın canım. Dikkat ederim. Sagol.Aman dikkat et kuzum ben telefonla konuşurken en son kazamı yapmıştım. Telefon elimde de değildi ama olan oldu. Aman boşver bakma araba kullanırken telefona .
Suandan itibaren bende eminim canım valla sabahtan beri keşke hilal beni verseydi diyordumEksi ile gelicegine eminim
Ben ne yaptım kaptanım .Nereye tamam menü yazma,spor yapma,muhabbettemi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?