Kışın soğukta iyi oluyor gece yaniama sıcak su torbası işimi görür diyosan gerek yok evlenme bencede
Aman valla senin yaş zaten 17 hapse girerim sonraOnu yanımdan ayirir miyim sonra küçüksün diyorlar
Benimde yoktu da Filiz sayesinde aydınlanma yaşadım sağolsunHiç haberim yok tel cebimde iş güçlü uğraşıyordum
Niye evlendin OzamanKiz ben hiç sevmiyorum yatağımı paylasmayi
Bohcami hazırla Kocaya kaçıyorum dersinAnnem ne oldu diyecrk simdi
İste onu bildigim icin hemen yazdim igneyle modeme dokunma diyeBenimde yoktu da Filiz sayesinde aydınlanma yaşadım sağolsunyoksa ısrarla uğraşıyordum
Bir sonraki adım oyduİste onu bildigim icin hemen yazdim igneyle modeme dokunma diye
Ayyy çok zekiyiz biz takimcaBir sonraki adım oydumodem sayende kurtuldu
Gittimi merakın cnm merak ettiğim kadar varmiymisMeraktan
Varmış benceGittimi merakın cnm merak ettiğim kadar varmiymis
Heee tamam ozaman ben kıcımdan anlamisim gene ok
Evlenecek olanları korkutma kız. Evlenip te iyi olanlarda var. Hepside kötü değil.Valla kaptanım evliliğin tek iyi yanı evlatlarımyoksa hiç o topa girmeye gerek yokmuş vallahi gençken bı halt sanmışim işte rahat batmış
Ben at yarışı gibi. Nerde yarış kendime güvendiğim konularda katılıyorum işte. Buda kitap okuma yarışı. Burda nasıl zayıflama yarışı var. Öyle düşün . Yemek konusunda iddialı olsaydım girerdim mesela katılmam . Ben oldum olası yarışları severim ama en çokta tek başıma olan yarışları seviyorum grup yarışlarını sevmiyorum pek ama burda da grup yarışı var o denk geldiDiğer yarış ne olaki
Paçalıdon giyek aşadan akmasın lastikler korurFışkırıyor fışkırıyor
Her haltı merak etmemek lazımmışGittimi merakın cnm merak ettiğim kadar varmiymis
Takılıyorum ya ,Evlenecek olanları korkutma kız. Evlenip te iyi olanlarda var. Hepside kötü değil.
Tanımıyorum ki takip ediyorum burayıKız sen noisy i nerden tanıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?