- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Valla nebilim bende öyle olur dedim ama aklinda başka plan var sanirimSuandan itibaren bende eminim canım valla sabahtan beri keşke hilal beni verseydi diyordum
2hafta müsade istemissin benmi yanlis anladımBen ne yaptım kaptanım .menü yazıyorum spor paylaşıyorum
Ne olmuş gene Fransız kaldımAhh ikimizde kader kurbaniymisiz gel bacım gelsiber miber bize hak getire
Ben olsam bende beni verirdimValla nebilim bende öyle olur dedim ama aklinda başka plan var sanirim
Hee evlenip ne yapacam basima bela almayimHaketenZipzip- kaptanım çok güze lsin Allah var kendin mi istemiyorsun evlenmek bak benle filiz abla ne kadar erken evlenmişiz
Afiyet olsun canim ❤Menüm
Kahvaltı 12.3o
1 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
2 haşlanmış yumurta
Salata domates salatalık
1 çk reçel tereyağı
Ara 1 elma azcik sütle granül kahve
Akşam 2o.oo
1 kepçe mercimek çorbası
4 kaşık kavurma
Yoğurt domates salatalık
Küçük kase ezme
3 lt su 1lt Dukan birasi
Zipzip-
@Cordeliaa
E Elif_Eylul
@Noisy Girl
Wp, Instagram ve face ye siber saldırı varmışNe olmuş gene Fransız kaldım
Aman kuzu evlenmeHee evlenip ne yapacam basima bela almayim
Burda gördükçe en iyisi evlenmemek diyorum
Afiyet olsun canim ❤
Ay canım onu mu diyorsun . Menü paylaşacağım inş. Sporda yaptığumı paylaşacağım ama muaf tutacak elif kaptanım beni . Çünkü diğer yarışa hazırlanmam lazım2hafta müsade istemissin benmi yanlis anladım
Tamam sana kacayim benAman kuzu evlenme
Gel anan bakmazsa ben bakarim sana
Heee tamam ozaman ben kıcımdan anlamisim gene okAy canım onu mu diyorsun . Menü paylaşacağım inş. Sporda yaptığumı paylaşacağım ama muaf tutacak elif kaptanım beni . Çünkü diğer yarışa hazırlanmam lazımmuhabbet dersen zaten onu es geçemem . Siz benim motive kaynağımsınız. Sizi bırakıp nereye giderim ben gitmem ben buralardayım.
Valla kaptanım evliliğin tek iyi yanı evlatlarımHee evlenip ne yapacam basima bela almayim
Bana kaç başım gözüm üstüne nüfüs kagidini unutmaTamam sana kacayim ben
Diğer yarış ne olakiAy canım onu mu diyorsun . Menü paylaşacağım inş. Sporda yaptığumı paylaşacağım ama muaf tutacak elif kaptanım beni . Çünkü diğer yarışa hazırlanmam lazımmuhabbet dersen zaten onu es geçemem . Siz benim motive kaynağımsınız. Sizi bırakıp nereye giderim ben gitmem ben buralardayım.
Kışın soğukta iyi oluyor gece yaniHee evlenip ne yapacam basima bela almayim
Afiyet olsun canim ❤
Onu yanımdan ayirir miyim sonra küçüksün diyorlarBana kaç başım gözüm üstüne nüfüs kagidini unutma
Kışın soğukta iyi oluyor gece yaniama sıcak su torbası işimi görür diyosan gerek yok evlenme bencede
Koptum bu mesaja yaKışın soğukta iyi oluyor gece yaniama sıcak su torbası işimi görür diyosan gerek yok evlenme bencede
Hiç haberim yok tel cebimde iş güçlü uğraşıyordumWp, Instagram ve face ye siber saldırı varmışbende iki saatir wp mesaj göndermek için çabalıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?