Afiyet olsun . Adımın fotoğrafınıçekip yollabilir misin birde kaptanlarımızı etiket yapar mısın ?Bugünkü menúm sabah klasik kahvaltı domates ve salatalık orta boy 4 kaşık yoğurt 2 yumurta 2 dilim ekmek
Ara öğün 1 avuç kuruyemiş
Aksam 19 00 kabak yemegi yogurtlu 2 dilim ekmek
1 bucuk litre su
10 bin adım bugün spor yapmadım
Doğrudur canım ama benim ki biraz abartmayan oldu yürüyüş önemli ama en fazla 15 20 bin civarı fazlası ileride maalesef büyük problemlere sebep olabiliyor uyarmışlardı beni de işte dinlememiştimİhmal etme canım git o günden sonra daha ucuz ayakkabı almadım benkilo olunca ayakkabı daha çok önemli oluyor ya
5 buçuk yıl çok uzunmuş canım hiç mi sinyal vermedi bizim tanışma evlilik 8 ay içinde oldu bittiBizimde sevgililik dönemi 5.5 yıl sürdü bide ilk 1 yıl beraberdik sonrası ayrı uzak şehirlerde. Bir araya gelince yiyip içip geziyoduk yine öyle olacak sandım ne bilem içinden öküz çıkacakbu arada 6 yıldır evliyim, evlendiğim gün gördüm göreceğimi ama hala bitmedi göreceklerim her geçen gün şaşırmaya devam ediyorum
Afiyet olsun canim11 00
2dilim tb ekmek toata yapılmış 1 tane tavuk Burger domates salatalık 2 haşlanmış yumurta çay
17 00
2 kepçe etli kurufasulye 2 kase yoğurt 1 dilim tb ekmek
3 lt su
1 bardak rezene çayı
E Elif_EylulZipzip- madamhd
Afiyet olsun canimBugünkü menúm sabah klasik kahvaltı domates ve salatalık orta boy 4 kaşık yoğurt 2 yumurta 2 dilim ekmek
1 bucuk litre su
Sağol canımAfiyet olsun canım
Ayaklarına sağlık canım geliyor 15 bin
Afiyet olsun canım
Baya az olmuş camım afiyet olsun
Afiyet olsun canım menün güzel
Afiyet olsun canım
Abla sen 2.ci tattin ben ne 1.ci nede 2.ci isterimBeni bir tanesi kesmedi ikinciye niyetlendim . Hâlâ devam ediyor. Bir bunda garibanın yüzü güldü...çok şükür geçinip gidiyoruz 15 yıl olacak...tekrar dünyaya gelsem bekarligi asla elden bırakmazdim orası kesin ama...
Evrene doğru mesaj gönder olmaz ki tatlım böyle...bütün öküzler sıralanır şimdi kapıda...hele bir o haaa çekelim gitsinlerBende sans yok abla nerde öküz var bulurum
Sen beni ben seni boşayalimYok nikah şahidim değil beni boşayan hakim ol
Afiyet olsun canım11 00
2dilim tb ekmek toata yapılmış 1 tane tavuk Burger domates salatalık 2 haşlanmış yumurta çay
17 00
3 lt su
1 bardak rezene çayı
Maşallah nice 15 yıllara ablaBeni bir tanesi kesmedi ikinciye niyetlendim . Hâlâ devam ediyor. Bir bunda garibanın yüzü güldü...çok şükür geçinip gidiyoruz 15 yıl olacak...tekrar dünyaya gelsem bekarligi asla elden bırakmazdim orası kesin ama...
Daim olsun inşallah ablaBeni bir tanesi kesmedi ikinciye niyetlendim . Hâlâ devam ediyor. Bir bunda garibanın yüzü güldü...çok şükür geçinip gidiyoruz 15 yıl olacak...tekrar dünyaya gelsem bekarligi asla elden bırakmazdim orası kesin ama...
Az da olsa adımlarını paylaş lütfen canım her adım bizim için değerli
Geriye dönük adımların resmini atabilirmisin canım cumartesiden itibaren
11 00
17 00
3 lt su
1 bardak rezene çayı
Afiyet olsun kizlarBugünkü menúm sabah klasik kahvaltı domates ve salatalık orta boy 4 kaşık yoğurt 2 yumurta 2 dilim ekmek
1 bucuk litre su
Çocuk varmı yoksa boşa gitsin bacımBizimde sevgililik dönemi 5.5 yıl sürdü bide ilk 1 yıl beraberdik sonrası ayrı uzak şehirlerde. Bir araya gelince yiyip içip geziyoduk yine öyle olacak sandım ne bilem içinden öküz çıkacakbu arada 6 yıldır evliyim, evlendiğim gün gördüm göreceğimi ama hala bitmedi göreceklerim her geçen gün şaşırmaya devam ediyorum
Boşandıktan sonra fikir değişiyor şimdi böyle dersin tabi ..eşimle ilk tanıştık kibarca nasıl hayır diyeceğimi düşündüm bir hafta .. asla evlilik düşünmüyordum. Bir yıl arkadaşlık edince alttan girip üstten çıkıyorlar ...işler bizim bildiğimiz gibi yürümüyor bazen...ne olduğunu anlamıyorsun bile...Abla sen 2.ci tattin ben ne 1.ci nede 2.ci isterim
Benimde topu topu 2 ay oldu bitti maşaAllah . Hayırlısı be gülüm elimizdekilerle yetineceğiz artık napalm5 buçuk yıl çok uzunmuş canım hiç mi sinyal vermedi bizim tanışma evlilik 8 ay içinde oldu bitti
Sağol canım ❤Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Saol canım ❤Afiyet olsun canım
Düğünün ertesi gün sabah yataktan kalktı oturma odasına gitti tv izlemeye bende gittim yanına uzandım. Biraz sonra kalktı çıktı sonra akşam geldi surat 5 karış e noldu dedim niye kahvaltı hazırlamamışım da yatmışımNe oldu ki kaç yıldır hiç mi tanıyamamışsın
Kaptanım valla yatıyorum. Ama kalkıp yapar mıyımartık sen düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?