Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun . Adımın fotoğrafınıçekip yollabilir misin birde kaptanlarımızı etiket yapar mısın ?

İhmal etme canım git o günden sonra daha ucuz ayakkabı almadım ben kilo olunca ayakkabı daha çok önemli oluyor ya
Doğrudur canım ama benim ki biraz abartmayan oldu yürüyüş önemli ama en fazla 15 20 bin civarı fazlası ileride maalesef büyük problemlere sebep olabiliyor uyarmışlardı beni de işte dinlememiştim

5 buçuk yıl çok uzunmuş canım hiç mi sinyal vermedi bizim tanışma evlilik 8 ay içinde oldu bitti

Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim

Abla sen 2.ci tattin ben ne 1.ci nede 2.ci isterim

Maşallah nice 15 yıllara abla

Daim olsun inşallah abla

Eklentiler

• Screenshot_20211004-213448_Samsung Health.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_20211004-213444_Samsung Health.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_20211004-213440_Samsung Health.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 23

Afiyet olsun kizlar

Çocuk varmı yoksa boşa gitsin bacım

Abla sen 2.ci tattin ben ne 1.ci nede 2.ci isterim
Boşandıktan sonra fikir değişiyor şimdi böyle dersin tabi ..eşimle ilk tanıştık kibarca nasıl hayır diyeceğimi düşündüm bir hafta .. asla evlilik düşünmüyordum. Bir yıl arkadaşlık edince alttan girip üstten çıkıyorlar ...işler bizim bildiğimiz gibi yürümüyor bazen...ne olduğunu anlamıyorsun bile...

Ne oldu ki kaç yıldır hiç mi tanıyamamışsın

Kaptanım valla yatıyorum. Ama kalkıp yapar mıyım artık sen düşün
Düğünün ertesi gün sabah yataktan kalktı oturma odasına gitti tv izlemeye bende gittim yanına uzandım. Biraz sonra kalktı çıktı sonra akşam geldi surat 5 karış e noldu dedim niye kahvaltı hazırlamamışım da yatmışım biz memlekette düğün yaptık hemen yola çıkıp eve geldik 12 saatlik mesafe var.O yüzden evde sadece biraz kuru gıda bikaç paket hazır çorba vardı başka bişey yok ne hazırlayayım. Çorba da kaynatamadın dedi İlk gün insan derki gel dışarda yapalım kahvaltıyı sonra alışverişe falan gideriz ama nerdeee öküz ilk günden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…