Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Rabbim huzurlu mutlu etsin canım bende yine dünya gelsem eşimle evlenirim diyorum mesala hiç havyar yemedim merakta etmiyorum belkide çok lezzetli ama ben fasulye yemeyi tercih ederim o hesap yani bildiğin lezzet risk yok

Çok sevindim canım senin adına rabbim iki cihanda da mutluluğunuzu muaffak eylesij
Amin canım Amin Allah razı olsun. . Sizin yuvasında da rabbim muhabbetinizi sevginizi artırsın Amin
Allah mesut ve daim etsin canim
Ben gene olsa gene onla evlenmezdim
Evlendin gördün ne diyeyim. Rabbim eşinin kalbine öyle sevgi koysun ki ,o sevgiden yanıp kavrulsun kalbi sana olan muhabbeti artsın. 1 dediğini iki etmesin Amin
Niye evlendigim sorgusunun cevabını henüz bende bulamadım Dilek valla ben sanırım beni kimse sevmez düşüncesi çok fazla ağır basıyordu sevdigini söyleyen birini buluncada evlendim
Ah işte bizim kızlarımızın 2 çift güzel söze kanıp evlenince böyle mest oluyorlar.

Rabbim huzurlu mutlu etsin canım bende yine dünya gelsem eşimle evlenirim diyorum mesala hiç havyar yemedim merakta etmiyorum belkide çok lezzetli ama ben fasulye yemeyi tercih ederim o hesap yani bildiğin lezzet risk yok
Ayyyy buyur burdan yak havyarmi

Spor zaten 5 gün ve sonunda yüzde 2 avantaj sağlıyor gayet iyi bir kazanç bence yeterli

Allah rahmet eylesin

Bunları alintiya alalı çok olmuş kimbilir ne diyecektim unuttum aman erkekler işte
Ben merak ettim anladım ki fazla merak iyi değilmiş birde 20yi geçince evde kalıyorsun onu anladim çevrenin koca bulma merakından eşimle aman olursa olsun diye görüşmeye gitmiştim hatta makyaj bile yapmamıştım E Elif_Eylul ablam bu ne kız insan bir göz kalemi bari sürer diyince makyaj yaptım o kadar isteksizdim yani görüşmeler de annem yarım saat geçince evde olduğumu bilir bakmış o gün gelen giden yok

Niye evlendigim sorgusunun cevabını henüz bende bulamadım Dilek valla ben sanırım beni kimse sevmez düşüncesi çok fazla ağır basıyordu sevdigini söyleyen birini buluncada evlendim
Sen sevilmezmisin şapşik

Mevzu buralara geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…