Ayy bende burdan ciksam yürüyeceğim daha 6225 adimdayimGelemiyor kaptanım burdan ayrilamayinca sepet bana ben sepete bakıyorum
Burası bize engel oluyorAyy bende burdan ciksam yürüyeceğim daha 6225 adimdayim
Rabbim huzurlu mutlu etsin canım bende yine dünya gelsem eşimle evlenirim diyorum mesala hiç havyar yemedim merakta etmiyorum belkide çok lezzetli ama ben fasulye yemeyi tercih ederim o hesap yani bildiğin lezzet risk yokBen eşimle görücü usulü evlendim . Öyle aşk meşk yaşamadık messenger vardı önceden orda görüştük tamam dedik . Hemen isteme nikah . Nikahtan sonra kendi aramızda yüzük. Kaynana çok dindar ya dikkat eder aman oğlum harama karışmasın diye. Çok iyidir çok çok düşünür biziama iyiki evlenmişim onunla diyorum. Yine dünyaya gelsem yine onunla evlenirdim .
Sorma yaa yururken yazamiyorum saymiyor telefonBurası bize engel oluyor
Şahsen benim merakım gitti gördüm ebemin nikahınıGittimi merakın cnm merak ettiğim kadar varmiymis
Kışın orda kalamazlar canim cok asiri soguk kasim 15 gibi dönüş yaparlarYani bu kış falan ordami gecircekler
Amin canım Amin Allah razı olsun. . Sizin yuvasında da rabbim muhabbetinizi sevginizi artırsın AminÇok sevindim canım senin adına rabbim iki cihanda da mutluluğunuzu muaffak eylesij
Evlendin gördün ne diyeyim. Rabbim eşinin kalbine öyle sevgi koysun ki ,o sevgiden yanıp kavrulsun kalbi sana olan muhabbeti artsın. 1 dediğini iki etmesin AminAllah mesut ve daim etsin canim
Ben gene olsa gene onla evlenmezdim
Ah işte bizim kızlarımızın 2 çift güzel söze kanıp evlenince böyle mest oluyorlar.Niye evlendigim sorgusunun cevabını henüz bende bulamadım Dilek vallaben sanırım beni kimse sevmez düşüncesi çok fazla ağır basıyordu sevdigini söyleyen birini buluncada evlendim
Ayyyy buyur burdan yak havyarmiRabbim huzurlu mutlu etsin canım bende yine dünya gelsem eşimle evlenirim diyorum mesala hiç havyar yemedim merakta etmiyorum belkide çok lezzetli ama ben fasulye yemeyi tercih ederim o hesap yani bildiğin lezzet risk yok
Guzel bir sebepmis
O değilde ben çamaşır katlarken boşuna adım atıyorumSorma yaa yururken yazamiyorum saymiyor telefon
Spor zaten 5 gün ve sonunda yüzde 2 avantaj sağlıyor gayet iyi bir kazanç bence yeterli
Allah rahmet eylesin
Aman erkeklerin çoğu ayni canim
Gecen benim salak kocam bitane yenge var geldi kahve içmeye ilk defa gördum onu köyde,abdest alayimmi demis benim kocaya oda gel al hanim evde demis bana sormadan evde dandini tarladan geldik toparladim sofra masada, herneyse kahve yaptim içti bitirdi abdest aldi o ara esime dedi incir receli yapmak istiyorum varsa satsana benimkide ne dese beyenirsin benim hanim güzel yapar kadinin yaninda bisey diyemedim tamam yaparim dedim,bende söylene söylene yaptim, dün gelmis kadin recelleri almadan borcumuz ne diye sormadi bile ben 4 kavanoz recel yapmisim sarmiş sarmalamıs 35 tl koymus icine elime verdi,ben de bakmadim ulan ben ona 2kilo seker almisim kavanoz kapak almisim,incirleri temizleyip yikayip guzelce kaynatmisim tüp gitmis zahmeti çabası elimde parayi bir gördüm şok oldum kocama dedim afferim sana benim yaptigim emek nerde 1kavanoz incir recelini 25tl satiyolar
Bunları alintiya alalı çok olmuş kimbilir ne diyecektim unuttum aman erkekler işteBüyük bir cinnete bakar tatlım ya...benim eşim de hava atar ben misafir severim diye...bir iki kavga şimdi iç işlerine bir sorayım diyor...Filiz cok iyi niyetli ama bir dur demenin zamanı geldi. Gerçekten insanlar başkasının üstünden gecinmeyi kâr saymaya başladı böylelerini uzak tutmak lazım. Abdest bahanesiyle iyi valla... akşam akşam sinirlendim...bir de aşkımın balık olayı bu nedir ya.. kaç gündür bu kocalara bilenip duruyorum kabus gibi çöktüler hayatımıza
BenBilinçli bir şekilde içimizde evlenen varmı pek merak ettim şimdiMesala ben eşimle sevgili olduk.. o ara yakın arkadaşım nişanlandı kız rahat rahat geziyor tozuyor nişanlısı evine geliyor buda ballandıra ballandıra anlatınca heves ettim beyimde evlenelim diyince hemen atladım teklife yani benim tek amacım rahat rahat gezmekti hiç böyle düşünmemiştim evliliği
Sen sevilmezmisin şapşikNiye evlendigim sorgusunun cevabını henüz bende bulamadım Dilek vallaben sanırım beni kimse sevmez düşüncesi çok fazla ağır basıyordu sevdigini söyleyen birini buluncada evlendim
nikah şahidin olayim seninŞahsen benim merakım gitti gördüm ebemin nikahını
Ay abla noktayı koydun
O değilde ben çamaşır katlarken boşuna adım atıyorumsaymamis
Canımsın arkadaşımSen sevilmezmisin şapşik
Amin canım cümlemizin inşallahAmin canım Amin Allah razı olsun. . Sizin yuvasında da rabbim muhabbetinizi sevginizi artırsın Amin
Mevzu buralara geldiBilinçli bir şekilde içimizde evlenen varmı pek merak ettim şimdiMesala ben eşimle sevgili olduk.. o ara yakın arkadaşım nişanlandı kız rahat rahat geziyor tozuyor nişanlısı evine geliyor buda ballandıra ballandıra anlatınca heves ettim beyimde evlenelim diyince hemen atladım teklife yani benim tek amacım rahat rahat gezmekti hiç böyle düşünmemiştim evliliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?