Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bizimde sevgililik dönemi 5.5 yıl sürdü bide ilk 1 yıl beraberdik sonrası ayrı uzak şehirlerde. Bir araya gelince yiyip içip geziyoduk yine öyle olacak sandım ne bilem içinden öküz çıkacak bu arada 6 yıldır evliyim, evlendiğim gün gördüm göreceğimi ama hala bitmedi göreceklerim her geçen gün şaşırmaya devam ediyorum

Ayy bende burdan ciksam yürüyeceğim daha 6225 adimdayim
Boşver kaptanım ya . Yürü yürü nereye kadar . Sen mi kurtaracak takımı ben de 4000 lerdeyim valla yatıyorum. Sende yat
Rabbim huzurlu mutlu etsin canım bende yine dünya gelsem eşimle evlenirim diyorum mesala hiç havyar yemedim merakta etmiyorum belkide çok lezzetli ama ben fasulye yemeyi tercih ederim o hesap yani bildiğin lezzet risk yok
O açıdan bakmadım belki bu iyi tamam ama diğer tatlara da bakayım der insan oğlu. Havyar da bilmem o kadar merak edilecek birşey değilmiş ya .
Mevzu buralara geldi
Evet abla miktofon sen de

Kandirmiyorsun degil mi sonra gece 1 de 15000 adim atarsin sen

Ne oldu ki kaç yıldır hiç mi tanıyamamışsın
Kandirmiyorsun degil mi sonra gece 1 de 15000 adim atarsin sen
Kaptanım valla yatıyorum. Ama kalkıp yapar mıyım artık sen düşün

Beni bir tanesi kesmedi ikinciye niyetlendim . Hâlâ devam ediyor. Bir bunda garibanın yüzü güldü...çok şükür geçinip gidiyoruz 15 yıl olacak...tekrar dünyaya gelsem bekarligi asla elden bırakmazdim orası kesin ama...

Benim bildiğim nehir yapar
Beklentiler çok yüksek ya
Ben diyim havyar sen de ıstakoz yani onlar örnek sen benim ne demek istediğimi anladın
Anladım canım
Aman nazar değmesin o zaman maşaAllah .

Afiyet olsun canım Spor olarak 10.000 adım atmışsın çok güzel işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…