Ta kendisi karşında canım köprüyü geçene kadar ayıya dayı demiş benim kiAh işte bizim kızlarımızın 2 çift güzel söze kanıp evlenince böyle mest oluyorlar.
Bizimde sevgililik dönemi 5.5 yıl sürdü bide ilk 1 yıl beraberdik sonrası ayrı uzak şehirlerde. Bir araya gelince yiyip içip geziyoduk yine öyle olacak sandım ne bilem içinden öküz çıkacakBilinçli bir şekilde içimizde evlenen varmı pek merak ettim şimdiMesala ben eşimle sevgili olduk.. o ara yakın arkadaşım nişanlandı kız rahat rahat geziyor tozuyor nişanlısı evine geliyor buda ballandıra ballandıra anlatınca heves ettim beyimde evlenelim diyince hemen atladım teklife yani benim tek amacım rahat rahat gezmekti hiç böyle düşünmemiştim evliliği
Boşver kaptanım ya . Yürü yürü nereye kadar . Sen mi kurtaracak takımı ben de 4000 lerdeyim valla yatıyorum. Sende yatAyy bende burdan ciksam yürüyeceğim daha 6225 adimdayim
O açıdan bakmadım belki bu iyi tamam ama diğer tatlara da bakayım der insan oğlu. Havyar da bilmem o kadar merak edilecek birşey değilmiş ya .Rabbim huzurlu mutlu etsin canım bende yine dünya gelsem eşimle evlenirim diyorum mesala hiç havyar yemedim merakta etmiyorum belkide çok lezzetli ama ben fasulye yemeyi tercih ederim o hesap yani bildiğin lezzet risk yok
Evet abla miktofon sen deMevzu buralara geldi
Kandirmiyorsun degil mi sonra gece 1 de 15000 adim atarsin senBoşver kaptanım ya . Yürü yürü nereye kadar . Sen mi kurtaracak takımı ben de 4000 lerdeyim valla yatıyorum. Sende yat
O açıdan bakmadım belki bu iyi tamam ama diğer tatlara da bakayım der insan oğlu. Havyar da bilmem o kadar merak edilecek birşey değilmiş ya .
Evet abla miktofon sen de
Ne oldu ki kaç yıldır hiç mi tanıyamamışsınBizimde sevgililik dönemi 5.5 yıl sürdü bide ilk 1 yıl beraberdik sonrası ayrı uzak şehirlerde. Bir araya gelince yiyip içip geziyoduk yine öyle olacak sandım ne bilem içinden öküz çıkacakbu arada 6 yıldır evliyim, evlendiğim gün gördüm göreceğimi ama hala bitmedi göreceklerim her geçen gün şaşırmaya devam ediyorum
Kaptanım valla yatıyorum. Ama kalkıp yapar mıyımKandirmiyorsun degil mi sonra gece 1 de 15000 adim atarsin sen
Benim bildiğim nehir yaparNe oldu ki kaç yıldır hiç mi tanıyamamışsın
Kaptanım valla yatıyorum. Ama kalkıp yapar mıyımartık sen düşün
Ben diyim havyar sen de ıstakoz yani onlar örnek sen benim ne demek istediğimi anladınAyyyy buyur burdan yak havyarmi
Beni bir tanesi kesmedi ikinciye niyetlendim . Hâlâ devam ediyor. Bir bunda garibanın yüzü güldü...çok şükür geçinip gidiyoruz 15 yıl olacak...tekrar dünyaya gelsem bekarligi asla elden bırakmazdim orası kesin ama...Boşver kaptanım ya . Yürü yürü nereye kadar . Sen mi kurtaracak takımı ben de 4000 lerdeyim valla yatıyorum. Sende yat
O açıdan bakmadım belki bu iyi tamam ama diğer tatlara da bakayım der insan oğlu. Havyar da bilmem o kadar merak edilecek birşey değilmiş ya .
Evet abla miktofon sen de
Eee bana niye evlen diyorsunBeni bir tanesi kesmedi ikinciye niyetlendim . Hâlâ devam ediyor. Bir bunda garibanın yüzü güldü...çok şükür geçinip gidiyoruz 15 yıl olacak...tekrar dünyaya gelsem bekarligi asla elden bırakmazdim orası kesin ama...
Ben hiç evlenmezdim.Allah mesut ve daim etsin canim
Ben gene olsa gene onla evlenmezdim
Beklentiler çok yüksek yaBenim bildiğim nehir yapar
Anladım canımBen diyim havyar sen de ıstakoz yani onlar örnek sen benim ne demek istediğimi anladın
Aman nazar değmesin o zaman maşaAllah .Beni bir tanesi kesmedi ikinciye niyetlendim . Hâlâ devam ediyor. Bir bunda garibanın yüzü güldü...çok şükür geçinip gidiyoruz 15 yıl olacak...tekrar dünyaya gelsem bekarligi asla elden bırakmazdim orası kesin ama...
Yok nikah şahidim değil beni boşayan hakim olnikah şahidin olayim senin
Tatlım ben nasıl biriyle evlenmeliydim hiçbir fikrim yoktu. Bizim zamanımızda bu kadar bilinçli değildik. Sana en iyisini bulacağız imtihan edeceğiz...ondan diyorumEee bana niye evlen diyorsun
Hepimizin evinden dirlik eksik olmasın canım.Beklentiler çok yüksek ya
Anladım canım
Aman nazar değmesin o zaman maşaAllah .
Amin amin aminHepimizin evinden dirlik eksik olmasın canım.
Bende sans yok abla nerde öküz var bulurumTatlım ben nasıl biriyle evlenmeliydim hiçbir fikrim yoktu. Bizim zamanımızda bu kadar bilinçli değildik. Sana en iyisini bulacağız imtihan edeceğiz...ondan diyorum
Afiyet olsun canımBugünkü menúm sabah klasik kahvaltı domates ve salatalık orta boy 4 kaşık yoğurt 2 yumurta 2 dilim ekmek
Ara öğün 1 avuç kuruyemiş
Aksam 19 00 kabak yemegi yogurtlu 2 dilim ekmek
1 bucuk litre su
10 bin adım bugün spor yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?