- 5 Haziran 2021
- 5.646
- 21.610
- 298
AheyyyyyBenimde yaz listeye 19 da evlendim ve başım göğe erdi
Çok doğru konuştun ah ah keşke bekar olaydım da başka bişey istemezdim ne kadar güzel bişey kim bilir şuan beşik salıyor umHee evlenip ne yapacam basima bela almayim
Burda gördükçe en iyisi evlenmemek diyorum
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canımSabah 9.00 - 1 karışık tost
Öğle 12.30 - 1/2 tabak nohut yemeği, 3yk çorba, 2yk pilav
Akşam 18.30 - fırında kabak mücver, yoğurt
Su 2lt
Spor - 10191adım. 1019 puan.
Cordelia E Elif_Eylul Zipzip- Mefkurem
Eki Görüntüle 2927163
Yat yat diye diye 15 bini tamamlamışsin maşallah canım
Bak canım böyle @ Cordeliaa @ Filiz16 @ Zipzip-Etiket nasıl yapılıyo bilmiyorum ama resmi attımEki Görüntüle 2927146
Harikasın güzellik ❤Kızlarcığımmmm sporu yazmayı unutmuşum
600 bölgesel çalısma 600puan
13.020 adım
Eki Görüntüle 2927160
Cordelia Zipzip- E Elif_Eylul
madamhd
Aşk olsun canım ama ben yattım ki . Elimde tespih geri kalanını hem okudum hem yürüdüm ne yapayım yalan konuşmadım ki ben yatarak yada oturarak mesaj çekerim ayakta yazamıyorum başım dönüyor nedense .Yat yat diye diye 15 bini tamamlamışsin maşallah canımsana uysaydik halimiz harapmis
Nehir daha dün gibi nasıl etiket yapiliyor diyordun? @Brzhuzur galiba söylemişti sana da.Bak canım böyle @ Cordeliaa @ Filiz16 @ Zipzip-
@bunu yazdıktan sonra boşluk yok isim sonra boşluk @ boşluk olmadan cordeliaa devam edeceksin bilmem anlatabildim mi
Harikasın güzellik ❤
Yalan konuştun demedim kuzum aman yanlış anlamaAşk olsun canım ama ben yattım ki . Elimde tespih geri kalanını hem okudum hem yürüdüm ne yapayım yalan konuşmadım ki ben yatarak yada oturarak mesaj çekerim ayakta yazamıyorum başım dönüyor nedense .
Hayırlı geceler canımHayırlı geceler fıstıklar❤
Bekar olsaydin evleniyim bebem olsa beşik salliyim diye hayal kurarsınÇok doğru konuştun ah ah keşke bekar olaydım da başka bişey istemezdim ne kadar güzel bişey kim bilir şuan beşik salıyor um
Şimdiki genç kızlar pek evlilikten yana değilBekar olsaydin evleniyim bebem olsa beşik salliyim diye hayal kurarsın
Sanada iyi geceler canımIyi geceler kızlar
İyi gecelerIyi geceler kızlar
İyi geceler canım.Iyi geceler kızlar
Ahan da geldim netlerde sıkıntı var ya ondan giremedim baya birikmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?