- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Kesinlikleİyi demişsin canım vallaBu sorundan dolayı çok çektim her mahallede her binada böyle gereksizler çok benimde oğlum evlendikten 4 sene sonra oldu 4 sene içinde demedikleri kalmadı (neden olmuyor sorun kimde vs vs )istiyor musun diye soran yok ama yargılayan çok neyse oğlum oldu şimdi de çocuk neredeyse 9 yaşına geldi neden bir tane daha yapmıyorsun çocuk kardeş ister , olmuyor mu yoksa eşin mi sen mi istemiyorsun vır vır vır gerçekten çok gereksizler iki çocuğum olsa ıkısı aynı cınsıyet olsa bu sefer iki oğlun var birde kızın olsun diye baskı yaparlar bu tarz teyzelerin istekleri hiç bitmiyor hiçte mutlu edemiyoruz bu teyzeleri ablaları
Hem bugün hemde yarın işte tartil canim . Hangisi azsa o olsunYa ben perşembe de cuma da eve akşam 9dan sonra geleceğim. Geliba işte kıyafetle tartılıcam
Hepimiz mi çalışanlar mi . Ben de kp evde olduğu için oruçlu gibi sahura kalktığım için 2de tartışırım yine canimBugun tartıl canim
Zaten oruclulardan yarin tartilmalarini isteyeceğim
Kaç yaşında evlendin canimO zaman da koca karı yöntemine başvuracaklar, cahil bir kaynanayla oturunca.
Ben çocuk, kaynana cahil.
Gözümü nerde açardım bilmem.
Bizim milletin burnu büyük, heryere girecek o burun
Allah hayırlı günlerde almış yanına basiniz sagolsunZipzip-
kaptanim ananem vefat etti az önce haber aldık
köyde yasiyolar biraz sonra cenaze için yola çıkacağız 2 haftalik izin istiyorum senden
Güzel menü canim Afiyet olsun5 nisan menum
Sahur
1 haslanmis yumurta
Peynir
5 zeytin
Domates, salatalik
1 dilim tb ekmeği
4 kaşık yoğurt icine 3 kayisi
Iftar
1 hurma
1 kepce kremali mantar corbasi
1 tane firinda pismis but
Salata
Ayran
Su 2l
Zipzip- Cordelia gezegenfeza North River
Sağol ortimSana da afiyet olsun ortim
❤❤Kızlar geldim geri gidiyorum.gecmis olsun dilekleri için teşekkür ederimben hala aynıyım dikkat edin kendinize hepinizi öpüyorum
Selam canim❤Selam kızlar yoğunluktan gelemiyorum pek ama menülerimi aksatmıyorum şükür. Bakalım hafta sonu şehir dışında olacağım bir 2-3 gün hem hareketli hem bol kaçamaklı geçecek ama sonraki hafta telafi ederim
Anladim canim iyi olmana sevindimya benim sanirim bu diyet surecinde kilo kaybiyla hormonlarim sasirdi. Ben de polikostik over sendromu var (pkos) pztsi doktora gittim degerlerime baktirmak icin ama pztsi islem yapamadik, haftaya yeniden randevu aldim hem ultrason hem kan testi falan yapilacak bakalim. Pkos un yan etkileri cok fazla suan onlardan muzdaribim. Boyle modum ufacik bir seyden cok cabuk etkileniyor. Kucuk bir sey hungur hungur aglamama sebep oluyor. Mart ayinin basind ayasamistim bunu, simdi yine ayni sekilde oldum. Aslinda tarih olarak bakarsak tam yumurtlama donemimde oluyor. Cok enteresan bak yazarken fark ettim bunu da. Ozetle boyle bi gun cok kotu oldugumda yeniden toparlayip kendime gelmem birkac gunu buluyor. Pazartesi cok kotuydum. Cok sukur bugun daha iyiyim. Tesekkurler kaptanim sordugun icin :)
Oruc tutanlar yarın tartılsin canimHepimiz mi çalışanlar mi . Ben de kp evde olduğu için oruçlu gibi sahura kalktığım için 2de tartışırım yine canim
Amin canim sagolAfiyet olsun canim Allah kabul etsin❤
Canım eşim hiç duymaz ben uyandiririm onu. Birde bende o gidene kadar okumalarimi yapiyorum iyi oluyorda bu sabah sahura maaaile ayaktaydikYarın sabaha şimdiden Günaydın alintilamisim kalmış
Yayla çorbasıı canim
Afiyet olsun ortim
2 yemek kaşığı çikolata mı o
Dolaba patatesi koy kalın dilim 4 e böl ve başına bağla sessiz karanlıkta yat. Ben hamilelikte ilac alamadığımda cok ise yarıyor. İlaca karşıyım demişsin ama ilerlerse mide bulantısı yapacak kusunca biraz rahatlayacaksin saçlarını yukarı çekerek masaj yap koparır gibi değilde hafif hafif tutam tutam yukarı çekme hareketi geçmiş olsun.
Böyle şaşkınlıklari bende çok yaparım
İnşallah dinleyebilirsin abla . Baya yormuşsun kendini hastalıkla pik yapmış iyiceGözlerimiz arıyor sürekli seni cee de böyle
Canim esin alarmını duymuyor mu . Şimdi ramazan zaten yeyip yatoyor niye bide 6 da onu bekliyorsun . Ha ben beklemiyorum ama uyuyamıyorum o ayrı tamda senin gibiyim aslında
Ne yedin ne yedin
Paylaştım canim dur bak yeniden etiketleyim
Hayat oyle pahali ki. Yetecek gücün varsa yap derim. Ama sikinti cekecekseniz gerek yok...İkinci cpcuk için tereddütte kaldım üzerimde baskı var sankidün misafirler yap bi tane doğur
Düşünmüyom diyip geçtim
Herkes yap yap
Valla birden SANANE Diyesim geliyor diyemiyom insanlara ya bakmasi gereken benim büyütmesi gereken benim diyorum ama baskı üstümde kaldı
Sagol canim bu aksam kacamak olacak gibiGüzel menü canim Afiyet olsun
Kızlar geldim geri gidiyorum.gecmis olsun dilekleri için teşekkür ederimben hala aynıyım dikkat edin kendinize hepinizi öpüyorum
Ben çok severim.Eskilerden bir şarkı çıktı karşıma
Gönderiyim belki hatirlayanlariniz vardır
Yollamayı beceremedim
Modern Talking
Brother louie
Dinleyin bakıyım begenecekmisiniz
Aynen ablacımGünaydınlar
Günaydınlar
Günaydınlarzafer bizimdirr oleyyyyyyyy
Teşekkür ederim kaptanımTebrik ederim.
Teşekkür ederim kaptanımGünaydın ablacim
Günaydın canim
Günaydın canim tebrik ederim
Günaydın ablacim iyi gezmeler ❤❤❤
Tamam.Ne var ben de 161.001i yazdım onu tutturmak daha zor tamam mı
Afiyet olsun canim Allah kabul etsin ❤Selammm
Salı menüsü
Sahur
6 YK yoğurt
2 ceviz 2 hurma
İftar
1 hurma
4 YK tavuk döner
2 YK bulgur pilavı
Salata
Ara
Yeşil çay
4-5 çilek, çeyrek armut
1,7 lt Su
Zipzip- sara_28 Kinoalihatun Amine Busra
Merhaba canimMerhaba kizlar
Bugun tartiya ciktim yine.
Pazartesi kadar olmasa da yine eksideyim
Insallah cumaya guzel bi eksi cikar
Oruc zorluyor nedense
Gece gec yatiyorum acaba ondan mi yoksa baska bir sebep mi bilemedim
Evet su icemiyorum cok fazlaMerhaba canim
Uykusuzluk ,susuzluk hepsi etkiliyor olabilir
Gecmis olsun canim suya dikkat etEvet su icemiyorum cok fazla
Aslinda bobreklerimde tas var ve sayisiz operasyon gecirdim doktora gitsem oruc tutma der ama ben tutuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?