İnşallah.Tamam canim ekliyorum
Kilonu yarin mi bildireceksin
Canim yaa cok düşünme evdesiniz iyisiniz daha iyi olacaksıniz inşallah5 dk oldu geleli nasılsınaynıyım canım.arastirma yapıyorum form da bu hastalık vücudun neresine zarar veriyor nasıl bir etkisi var
Yaa ben aksam yemeklerinden sonra cok kotu oluyorumİnşallah.spor listelerini yapacagim uyuyup kalmazsam. Canım bir şeyler istiyor ama ne istiyor bilmiyorum.
Utanarak soruyorum5 dk oldu geleli nasılsınaynıyım canım.arastirma yapıyorum form da bu hastalık vücudun neresine zarar veriyor nasıl bir etkisi var
Canım bu hastalığın maalesef bir sürü yan etkileri var bir sürü de zararı var. İnşallah sizi çok etkilemez. Kimler hasta ben geçmiş yapamadım. Damar tıkanıklığı kalp rahatsızlıkları VS.5 dk oldu geleli nasılsınaynıyım canım.arastirma yapıyorum form da bu hastalık vücudun neresine zarar veriyor nasıl bir etkisi var
Benim de aynı. Sıvı tüketiyorum bol bolYaa ben aksam yemeklerinden sonra cok kotu oluyorum
Hic bisi yemek istemiyorum
Ekmek bile yemiyorum
Corba salata yemek neyse ondan yiyorum
Darısı başıma. Eskiden ben de öyleydim. Şeker ile birlikte uzun süre açlık beni yemeğe saldırtıyor .Yaa ben aksam yemeklerinden sonra cok kotu oluyorum
Hic bisi yemek istemiyorum
Ekmek bile yemiyorum
Corba salata yemek neyse ondan yiyorum
Korona oldukUtanarak soruyorumNe teşhis kondu?
Masterfit ekibi dışında kimler spor yapti onu söylesen yeterCordelia Spor listesinde yardima ihtiyacın var mi bende bakayım iki dakika yapalim birlikte istersen
Yaa isin garip tarafi oruç tutmuyorumBenim de aynı. Sıvı tüketiyorum bol bol
Valla sanırım bir süre veremem gibi, eski motivasyonum yok böcüküm. Bir hafta yine ara verip tekrar baslicam sağol canımcımMaşallah Canım güzel gitmis yine de regl in bitmeye daha verirsin vermesen de olur böyle kal yeter ki
Haklısın canım da gel o benim anlamayan aklıma anlatCanim yaa cok düşünme evdesiniz iyisiniz daha iyi olacaksıniz inşallah
Ben de kronik hastalık olduğu için aşırı etkilendim yoksa korkmuyorum ama işte zarar vermesinden korkuyorum canımCanım bu hastalığın maalesef bir sürü yan etkileri var bir sürü de zararı var. İnşallah sizi çok etkilemez. Kimler hasta ben geçmiş yapamadım. Damar tıkanıklığı kalp rahatsızlıkları VS.
İyi diyeyim iyi olayım cordişim. Annem iftardaydı şimdi gitti mutfak topla çocuğu toparla yatır bi dünya işim var@Elhanfesang @pastel34 @DombiliKus nasılsıniz?
@dolunaydagel annen nasıl bebeğin nasil sen nasılsın?
Zeynep_Nihal nasıl oldunuz kuzum?
Kıyamam sana duamdasınHaklısın canım da gel o benim anlamayan aklıma anlat
Ben de kronik hastalık olduğu için aşırı etkilendim yoksa korkmuyorum ama işte zarar vermesinden korkuyorum canım
Insallah sağlıkla anlatırsınız çok düşünme.Haklısın canım da gel o benim anlamayan aklıma anlat
Ben de kronik hastalık olduğu için aşırı etkilendim yoksa korkmuyorum ama işte zarar vermesinden korkuyorum canım
Kolay gelsin fesangim❤İyi diyeyim iyi olayım cordişim. Annem iftardaydı şimdi gitti mutfak topla çocuğu toparla yatır bi dünya işim var
Allah razı olsun canımKıyamam sana duamdasın
İnşallah canımeinsallah sağlıkla anlatırsınız çok düşünme.
Geçmiş olsun. Hafif atlatırsınız inşallah. Beslenmenize, takviyelere ve istirahate dikkat edinKorona olduk
Kolay gelsin.İyi diyeyim iyi olayım cordişim. Annem iftardaydı şimdi gitti mutfak topla çocuğu toparla yatır bi dünya işim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?