Gece 2 dilim yiyorum kaptanım. En fazla 4 dilim olmuştur. Çok su içiyorum ama. . Belki o ödem yapmıştır. Yürüyüşü de artırayım birazAfiyet olsun canim❤
Ekmegi bir anda birakma istersen 1-2 dilim ye canim emziriyorsun
Allah razı olsun canımgeçmiş olsun nihalcim
Orucun ilk haftasi odem yapmistir vucudun canim, sen normal devam et haftaya duzelir muhtemelenKaptanımZipzip-
Eki Görüntüle 3043284
Eki Görüntüle 3043284
Bu hafta sadece adım yarışına katılıyım
Kilom takıldı, ne zaman eksiye döner bilmiyorum
Ayyy nasil canim cekti suannn keske olsaGerçi benim ödüllük bir durumum yok, artı geldim ama eşim Hataylı, Hatay künefesi yaptı , yedim ben de
Aynen canım yavaş yavaş geliyorum73 olmuşKaldı 1 kilo fark
Yarın ye canım, bugün boşver, unut onuOrucun ilk haftasi odem yapmistir vucudun canim, sen normal devam et haftaya duzelir muhtemelen
Ayyy nasil canim cekti suannn keske olsaama neyseki yok yarin sabah tartilicam cunku
Afiyet olsun canimMenüm
Sahur 04:15 1 tabak yoğurtlu kereviz salatası
1 dilim tam buğday ekmek
İftar 19:25 4 yemek kaşığı pırasa yemeği
1 tabak ton balıklı salata
Ata 21:30 1 bardak çay
1 cezerye
2 litre su içtim 3 e tamamlayabilirim yatana kadar
Zipzip- Cordelia gezegenfeza Wilma11
Tamam bugunluk unuttjm, yarin ya da cumartesi yiyecemYarın ye canım, bugün boşver, unut onu
Normal canim yaa duzenimiz degistiGece 2 dilim yiyorum kaptanım. En fazla 4 dilim olmuştur. Çok su içiyorum ama. . Belki o ödem yapmıştır. Yürüyüşü de artırayım biraz
Tam zamaninda aldin canim sen ya ben ihmal ettim keske alsaydim cok niyetlendim soyleyim dedim vazgeçtim
Afiyet olsun canim ❤Menüm
Sahur 04:15 1 tabak yoğurtlu kereviz salatası
1 dilim tam buğday ekmek
İftar 19:25 4 yemek kaşığı pırasa yemeği
1 tabak ton balıklı salata
Ata 21:30 1 bardak çay
1 cezerye
2 litre su içtim 3 e tamamlayabilirim yatana kadar
Zipzip- Cordelia gezegenfeza Wilma11
Vardı yedim ahahaha :)Gerçi benim ödüllük bir durumum yok, artı geldim ama eşim Hataylı, Hatay künefesi yaptı , yedim ben de
Afiyet olsun canim
Tam zamaninda aldin canim sen ya ben ihmal ettim keske alsaydim cok niyetlendim soyleyim dedim vazgeçtim
Afiyet olsun canim ❤
Ahh kuzum.Başım geçti ama uykusuzluktan gözlerim ağrıyor şimdi de
Merhaba canım. Yaa hala bulantım var yatmaya çalıştım ama öğlen çocuklar aradı anne bizi al hastayız diye. Cümbür cemaat ne iyiyiz ne kötüyüz@Elhan @fesangpastelfit @DombiliKus nasılsıniz?
@dolunaydagel annen nasıl bebeğin nasil sen nasılsın?
Zeynep_Nihal nasıl oldunuz kuzum?
aynen öyle oldu canım. valla şimdi bu fiyata almak istemezdim. bu ne Allah aşkınaTam zamaninda aldin canim sen ya ben ihmal ettim keske alsaydim cok niyetlendim soyleyim dedim vazgeçtim
Afiyet olsun canim ❤
hadi git bakalımBen bi geçmişe gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?