Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Benim de erken bitti Mevsimle beraber düzenlerimiz de şaşırdı.

Tutmasan da yalnız yaşamadıgından rahat yiyemiyorsan ondan da olabilir
Ya o konuda sorunum yok istedigim gibi yiyebiliyorumda
Ama abur cubur azalttim biraz yanlarinda yemiyorum
Psikolojik etkileniyorum sanirim
Normalde 1 ekmegi oturup yemem lazim üstüne de yedigim yemeklerin 2 katini yemem lazim

7 Nisan Perşembe menüm

04.00 Sahur: 1 kaşarlı tost ( tb ekmeği), tavada 2 yumurta, 1 kk peynir, 1 salatalık

18.58 iftar: 3 servis kaşığı tavuk ciğer sote, 3 yk pilav, salata, çeyrek pide, ayran

21.00 1 dilim künefe, çay

Su : iftardan sonra 1,5 litre içtim, sahura kadar 1,5 litre daha içerim
Tartıldığı için ödül günü gibi yaptım. Artık gece ekmek yememeye çalışacağım . Umarım faydası olur
Zipzip- sara_28 Hallederiz

7 Nisan Perşembe menüm

04.00 Sahur: 1 kaşarlı tost ( tb ekmeği), tavada 2 yumurta, 1 kk peynir, 1 salatalık

18.58 iftar: 3 servis kaşığı tavuk ciğer sote, 3 yk pilav, salata, çeyrek pide, ayran

21.00 1 dilim künefe, çay

Su : iftardan sonra 1,5 litre içtim, sahura kadar 1,5 litre daha içerim
Tartıldığı için ödül günü gibi yaptım. Artık gece ekmek yememeye çalışacağım . Umarım faydası olur
Zipzip- sara_28 Hallederiz

Afiyet olsun canim❤
Ekmegi bir anda birakma istersen 1-2 dilim ye canim emziriyorsun

Yaa isin garip tarafi oruç tutmuyorum
Regl bitmedi bir türlü ilk defa bu kadar uzun sürdü
10 günden sonra özür sayılıyor canım aklında olsun. abdest alıp tutabilirsin. benim de lekeler uzun sürüyor yani reglin kuyrukları diyim 10 gün abdest alıyorum.

10 günden sonra özür sayılıyor canım aklında olsun. abdest alıp tutabilirsin. benim de lekeler uzun sürüyor yani reglin kuyrukları diyim 10 gün abdest alıyorum.
Baslarda cok azdi simdi yogun oluyor canim
Benim normalde 6-7 gun suruyor ilk 4 gunu cok yogun olur

Afiyet olsun canim❤
Ekmegi bir anda birakma istersen 1-2 dilim ye canim emziriyorsun
Gece 2 dilim yiyorum kaptanım. En fazla 4 dilim olmuştur. Çok su içiyorum ama. . Belki o ödem yapmıştır. Yürüyüşü de artırayım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…