Benim de erken bittiYaa isin garip tarafi oruç tutmuyorum
Regl bitmedi bir türlü ilk defa bu kadar uzun sürdü
AMiN canım inşallahGeçmiş olsun. Hafif atlatırsınız inşallah. Beslenmenize, takviyelere ve istirahate dikkat edin
Ya o konuda sorunum yok istedigim gibi yiyebiliyorumdaBenim de erken bittiMevsimle beraber düzenlerimiz de şaşırdı.
Tutmasan da yalnız yaşamadıgından rahat yiyemiyorsan ondan da olabilir
Artin cok degil kaptanim haftaya daha guzel olurKaptanımZipzip-
Eki Görüntüle 3043284
Eki Görüntüle 3043284
Bu hafta sadece adım yarışına katılıyım
Kilom takıldı, ne zaman eksiye döner bilmiyorum
geçmiş olsun nihalcimKorona olduk
Afiyet olsun canim❤7 Nisan Perşembe menüm
04.00 Sahur: 1 kaşarlı tost ( tb ekmeği), tavada 2 yumurta, 1 kk peynir, 1 salatalık
18.58 iftar: 3 servis kaşığı tavuk ciğer sote, 3 yk pilav, salata, çeyrek pide, ayran
21.00 1 dilim künefe, çay
Su : iftardan sonra 1,5 litre içtim, sahura kadar 1,5 litre daha içerim
Tartıldığı için ödül günü gibi yaptım. Artık gece ekmek yememeye çalışacağım . Umarım faydası olur
Zipzip- sara_28 Hallederiz
10 günden sonra özür sayılıyor canım aklında olsun. abdest alıp tutabilirsin. benim de lekeler uzun sürüyor yani reglin kuyrukları diyimYaa isin garip tarafi oruç tutmuyorum
Regl bitmedi bir türlü ilk defa bu kadar uzun sürdü
Baslarda cok azdi simdi yogun oluyor canim10 günden sonra özür sayılıyor canım aklında olsun. abdest alıp tutabilirsin. benim de lekeler uzun sürüyor yani reglin kuyrukları diyim10 gün abdest alıyorum.
Eritirsin canim haftaya kadarGerçi benim ödüllük bir durumum yok, artı geldim ama eşim Hataylı, Hatay künefesi yaptı , yedim ben de
En cook:)) sporla özel ilgin var ?En çok beni sevdin değil mi?
Gece 2 dilim yiyorum kaptanım. En fazla 4 dilim olmuştur. Çok su içiyorum ama. . Belki o ödem yapmıştır. Yürüyüşü de artırayım birazAfiyet olsun canim❤
Ekmegi bir anda birakma istersen 1-2 dilim ye canim emziriyorsun
benim de 4 gün olur sonrası leke. ama bazen 10 günü geçiyor lekeler. sinir oluyorum.Baslarda cok azdi simdi yogun oluyor canim
Benim normalde 6-7 gun suruyor ilk 4 gunu cok yogun olur
Başım geçti ama uykusuzluktan gözlerim ağrıyor şimdi deKolay gelsin.
Başın ağrımıyor değil mi?
Özel bir ilgim yok canım. Bilgim de yok. Amatör yapıyoruz bişiler.En cook:)) sporla özel ilgin var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?