Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hocam iysin demi kendine iyi bak oruçmu yoruyor seni yoksa,bie süre ara ver olmazsa oruca sağlığın daha önemli burada

Sağol kuzu bitirdim şimdi
Canım orucun çözümünü buldum. Yatmadan ağrı kesici alıyorum gün içinde hafif geçiyor. Ramazan öncesi hastalandım kötü başladım. Mevsimsel grip atlattım. Bağışıklık düşmüş.İlaclar iyi geldi. Toparladım iyice.
Senin hastane tahlilleri nasıl geçti hiç takip edemedim tatlım.. umarım her şey yolundadir.

Canım geçmiş olsun. Yeşil takım,spor yapmayıp diyet yapanlar için. Diyet konusunda kararsızsan izin alman daha doğru olur.

Canım geçmiş olsun. Yeşil takım,spor yapmayıp diyet yapanlar için. Diyet konusunda kararsızsan izin alman daha doğru olur.
Yok ben diyette yaparim, sporda ama kilo az verebilirim her seyi yapmama ragmenyavasladi cunku biraz kilo vermem gibi, yanj bilmiyorum da tam, yarin daha net belli olacak ama oyle hissediyorum.

İki lahana sarması da benim için ye.Bitanesini yoğurtlu birini de limonlayarak olur mu
Afiyet olsun pastelfitim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…