Ekledim canimTeşekkür ederim kaptanım masterfite ekleyebilirsin
A101 e felanda bak abla olmazsa indirim görünüyor sebzelerdeBugün pazara gidebilrim hava iyi olursa belli değil gerçide
Karnıyarık pilav salataKizlar yayla corbasinin yanina ne yapabilirim aksam icin?
Demek ki işin sırrı yemekKaptanım yiyerek verdigim kilo oruç tutmadım zaten
63.600
61.50
-2.1
Çok şaşırdım
Dün gittim zaten domates hiç güzel değildi kızarmış bile değildi üstelik.Ekledim canim
A101 e felanda bak abla olmazsa indirim görünüyor sebzelerde
Domates 15-17 arasinda
Kivircik 8.95
Maydanoz 2.95 di sabah gördümde internette
1 i geçer galiba canim eksik bildirimler varZipzip- kuşum ne zaman açıklarsın sonuçları
Yesekte alıyoruz bu seferDemek ki işin sırrı yemek
Aaa dogrudur ablacim ben sadece katalogdan gördümDün gittim zaten domates hiç güzel değildi kızarmış bile değildi üstelik.
Kıvırcık var zaten evde,maydonozda var dün aldım ordan.
Gezeyim birazda ondan yani.
Yok canim daha eksik bildirimler varBen mi kaldım sahurumsu birsey yaptığım için bekleyim dedim biraz
Bir hafta sarı takıma geçip yiyip gelmek istiyorum, sonuç ne olur acabaYesekte alıyoruz bu sefer
Cherry vardı onuda artur yemiyor neymiş kabukluymuş onuda soymak zor zaten .Aaa dogrudur ablacim ben sadece katalogdan gördüm
Gez abla biraz adim atmış olursun hem❤❤
Aynen abla adım yok bugunCherry vardı onuda artur yemiyor neymiş kabukluymuş onuda soymak zor zaten .
Aynen hava iyi olursa kaçarım hemen gerçi bugünde adım yoktu demi
Sarı serbest demiBir hafta sarı takıma geçip yiyip gelmek istiyorum, sonuç ne olur acaba
Sabit olmanda iyi canim haftaya daha iyi olur
Öyle oldumu bende adımlar çoşuorAynen abla adım yok bugun
15.000 adim atarsin bugun artikÖyle oldumu bende adımlar çoşuor
O kadar olmaz bence 10.binde kalırım kesin,şu anda bile 815 adım15.000 adim atarsin bugun artik
Ekle canim locada yer ayirttim ya kızSabit olmanda iyi canim haftaya daha iyi olur
Masterfite ekliyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?