Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Zeynoşum Allah senden de razı olsun bitanem ilişkilerde çıkar varsa oradan hayır çıkmıyor. Karşılıksız dua eden sevgisini hissettiren bizim hem büyük hem küçük ailemiz var burada.

Aynıyım , doktor ilaç verdi ama çok bişey değişmedi. Az önce baktım sonuç çıkmamış, herhalde sabah çıkar, burda gece laborant olacağını hiç sanmam.
Eşim pazartesi günü grip olduğunu düşünerek doktora gitmişti.ilac vermiş onları içiyordu.sonra Corona olunca sorduk kullanabilirsiniz denildi.o ilaç içiyor.bana göre daha iyi.ama bende ilaç yok. Bakalım nasıl atlaticaz.insallah değilsindir canım

Bana geçen yaz skolyoz başlangıcı teşhisi kondu. Ben biraz onun etkisi olduğunu düşünüyorum. Emzirme bitince kendimi ağır bakima alcam. Butun kontrollerimi yaptircam

Şerrin içinden hayr çıkarmaya çalışıyorum doğru söylüyorsun canım.ama kimsenin aklına gelmiyor bugün bana yarın sana...

Aynıyım , doktor ilaç verdi ama çok bişey değişmedi. Az önce baktım sonuç çıkmamış, herhalde sabah çıkar, burda gece laborant olacağını hiç sanmam.
İnşallah negatifsinizdir, cok geçmiş olsun. Gunduz gordum ama yazmaya firsatim olamadi

Bana geçen yaz skolyoz başlangıcı teşhisi kondu. Ben biraz onun etkisi olduğunu düşünüyorum. Emzirme bitince kendimi ağır bakima alcam. Butun kontrollerimi yaptircam
Emzirme bitene kadar pilateste esneme hareketlerine bir bakabilirsin skolyoza engel değilse, ise yarayabilir

Hoş buldum bitanem iftardan sonra dersim vardı. Anca işim bitti.
Bu gece geçmiş olsun mesajlarımiz bitmiş olsun diye ümit ediyorum bakalım ne var ne yok
Misafir yok değil mi sende olmasin ya...
Enteresan bir şekilde bu akşam gelen giden olmadı.

Hadi geçmiş olsun ben de yarın sabah son dersime girip 9 gün tatile başlayacağım

Emzirme bitene kadar pilateste esneme hareketlerine bir bakabilirsin skolyoza engel değilse, ise yarayabilir
Pilates cok oneriliyor zaten. Yüzme ve pilates. Bu sene kursa gitmek istemistim ama olmadı. Bayramdan sonra annem bebeğe bakarsa belki hafta da 2 3 gün gidebilirim

Hadi bismillah

Başlangıç adım sayım bebişim

Zeynoşum Allah senden de razı olsun bitanem ilişkilerde çıkar varsa oradan hayır çıkmıyor. Karşılıksız dua eden sevgisini hissettiren bizim hem büyük hem küçük ailemiz var burada.
Aynen ablaaaammm şu mübarek zamanda dilime çok kötü şeyler geliyor daa neyse diyip susuyorum.

Sizin orda maske şartı kalktı mı?
Burda birçok market kaldırdı, aldi nın kapısında maskeyle girin yazıyordu, diğer yerlerde takmadım
Bizde maske kalkti abla
Bitek hastane ortaminda takilmali
Valla butun ülkece bagisiklik geliştirdik
Korona degilde suan ortada cok pis agir bi grip var
Gecenlerde ben oldum 1 hafta yatak yorgan
Antibiyotik kullandim
Dusun artık, bizim buralarda antibiyotik kullanimini biliyosun
Burada sizin orayı takip ediyo zaten her konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…