Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bende özledim canım sizleri
az kaldı inşaallah geleceğim

Geçmiş olsun, bir belirtisi mi oldu da fark ettiniz canım?
2,5 ay önce korona olunca karaciğer enzimlerine drun bakmak istemesiyle bir terslik olduğunu farketti. Ultrasonla ortaya çıktı canım.Ama midesi bulanıyordu arada bir o belirtiler arasindaymis.
Sağol canım.inşallah bizimde geçer.sebzeyi hiç sevmiyor.brokoli iyi geliyor diye duydum.Mercimek çorbasına katıp farkettirmeden içirdim.aynı şekil yedirebilirim enginarıda.
Sağol canım.aynen öyle
Sağol kaptanım
İnşallah canım.bana rağmen kazanmış olmamıza sevindim.tebrik ederim.
Geçmiş olsun canım Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah
Aminnn inşallah canım
Allah şifa versin canım en kısa sürede iyileşsin yavrun

hayırlı olsun canım sağlıcakla doğsun bebiş

tebrikler canım

tebrikler canımmm
Aminnn inşallah canım
Çok geçmiş olsun umarım toparlar bir an önce,karaciğer için doktorlar tedavi dışında enginarda tavsiye ederler karaciğer dostu oda yerse onu ne güzel olur aslında,Değerleride düşer.
Sağol canım inşallah.enginarı yedirmenin bir yolunu bulmalıyım
Kinoalihatun Allah acil şifalar versin inşaallah çok daha iyi olur oğlun
Aminnn inşallah canım
Ah canım çok geçmiş olsun. Geldi mi hepsi birden geliyor zaten... Ama erken yaşlarda, uygun tedaviyle kısa zamanda sağlığına kavuşacağından eminim. Rabbim şifa versin.
Çok sağol canım inşallah.
Allah şifa versin canım.
Aminnn inşallah canım
Eline emeğine sağlık canım

Benim pozitif olduğum zaman o kadar çoktu ki, neyseki daha kimseyi duymadım, hepimizde atlattık.
Ben ilk 2019un Eylülunde oldum ne cevremde ne akrabalarimda kimse olmamisti ilk biz olduk cok ağlamıştım, halbuki hic bi semptom yoktu psikolojik iste. Yeni dogum yapmistim olecez diye dusunuyodum

2.sinde 3 gun agzimi acamadim acidan amaaan nolacak beya bogaz agrisi iste geciverir gider diye umursamadim bile pozitif oldugum. Nasil bi vurdumduymazliksa

sırtım ağrıyor diye yatsıyı kılmadan yatmıştım, azıcık kötü rüya gördüm, insafa geldide bana eziyet etmediler.
Neyse kalktım, yatsıyı kılıp sahur yaparız.
Bende yatsiyi kilmadan yattim simdi kilip sahur yapicam.
Bide 10 sayfam var onu okucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…