Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canım

Benim de sinirlilik var stresten mi bilmiyorum 21 aylik bir bebegim var cok yoruluyorum degerlerim ondan mi dusuyor acaba diyorum bazen uykusuz kaliyorum cogu zaman cunku
Benim aclik sekerim 112 insulin 7 homa ir 2.05 cikmis hba1c degerim de yukselmia 6.4 cikmis onun icin diyet verdi duzelmeSe ilac yazicak doktorum. Cabuk acikiyorum ama bu tatli istegi degil daha cok yeme istegi oluyor

Benim oructa agzim cok fena oluyor sende de varmi? Dudaklarim kabuk kabuk birde rengi atiyor bembeyaz oluyor. Anneminde şekeri firladigi sene boyle olmuştu
Bende de insülin direnci var genellikle çok halsiz oluyorum dudaklarım hep kuru hep susuzum zayıflamadıkça bunlae geçmeyecek dayanmak zorundayız bu işin tek çözümü zayıflamak

Afiyet olsun canım ama iftarda nasıl dayanıyorsun ya
Saol canım Salatam genellikle büyük tabak oluyor canım o da beni doyuruyor zaten Aralarda da su vs içince zaten baya doymuş oluyorum
Afiyet olsun canım

sizin şeker değerleriniz gayet normal. evet açlık insülin sınırda çıkmış ama tatlıyı ve hamurişini kısıtlarsanız düşer. 70-80 aralığına iner. insülin değeri olarak 7 çok iyi bir rakam. HBA1C değeri de son 2-3 ayda çok karbonhidrat alımı ve aşırı stres-yorgunluktan kaynaklı olabiliyormuş. ama açlık glikoz değeri ve insülin de yüksek çıkarsa gizli şeker diyor. ama bu değerler normalse korkulacak bir şey yok diyor.
bence ilaca hiç yanaşmayın. onun verdiği rahatlıkla daha çok yersiniz. protein, sebze, salata, glisemik indeksi düşük meyve, çiğ kuruyemişle, tahıl olarak da glisemik indeksi düşük ve glutensiz yulaf-karabuğday gibi besinlerle çok raha o değer düşer. direnince oluyor.
HOMA insülin direnci sınırı 2,5. sizin onun altında. benim insülin 15 olduğu için o değerin üstünde. insülin direnci var yani. 3,4 çıkıyor

Yeşillerin spor sayılcak mı kaptaaaan

Rabbim yar ve yardımcınız olsun ablacım
Bu agrilarin mahserde kefaret olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…