İyi geceler canım.Hanımlar hepinize iyi geceler
En son tahlillerim çok iyi çıkmıştı aslinda Kasım ayinda. Ama yanında baktirmak gerekecek sanirim yine. Birde ben bugun ogleden once en son wc gittim sonra taa akşa 21.30 civari gittim. Susuz kalıyorum galibaBende de insülin direnci var genellikle çok halsiz oluyorumdudaklarım hep kuru hep susuzum zayıflamadıkça bunlae geçmeyecek dayanmak zorundayız bu işin tek çözümü zayıflamak
Amin ablam sagolasinHayırlı olsun canımSağlıkla giysinler inşallah.
Mavilimanim harikasın.
Canım ben menüler yorum yapmıyorum. Herkes ne yiyeceğini biliyor. Bir de Ramazan . Sana güveniyorum sen toparlarsın.Menume afiyet olsun diyorsunuz amaaa ben diyet menüsü yapamadığımı biliyorum. Bu böyle gitmez tartida eksi olsa bile yağ oranim artmış vaziyette biliyorum
Güle güle gitsin.Komşum şimdi kalktı daha
İyi geceler canım.Cümleten hayırlı geceler
Vavvvv.
Evet ramazan olunca kimse kimseye birşey diyemiyor ama boyle gidersem bir arpa boyu yol katedemicem yine. Bayram sonrasi arkadaşımın düğünü var, kuzenimin nişani olacakmışCanım ben menüler yorum yapmıyorum. Herkes ne yiyeceğini biliyor. Bir de Ramazan . Sana güveniyorum sen toparlarsın.
O zaman ne yapıyoruz canım bebeğim?Evet ramazan olunca kimse kimseye birşey diyemiyor ama boyle gidersem bir arpa boyu yol katedemicem yine. Bayram sonrasi arkadaşımın düğünü var, kuzenimin nişani olacakmış
Hem kediler hem postacıHayırlı sabahlar ablacim
Kediler mi uyutmuyor
Ben menü bildirecekmiyim8 -14 Nisan Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 30. Hafta 08.04.2022 Cuma Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takım ugurbocuuu Kırmızı Kaptan 57,30@B O Z A Kırmızı 79,40erenmothers Kırmızı 73,10@s i d e l y a Kırmızı 67,85@North River Kırmızı 77,05@gewezebidik Kırmızı 66,45@sara_28 Kırmızı 92,50@sandriyon Kırmızı 65,90@Beth18 limonlutarcinlikek Kırmızı 61,20@pastel34 Kırmızı 61,20@menekse_kokusu Kırmızı 58,00fesang Kırmızı Sarı 58,30gezegenfeza Kırmızı Sarı 71,70Mavi Takım Cordelia Mavi Kaptan 63,35Wilma11 Mavi 70,30Amine Busra Mavi 70,70@She-Raa Mavi 86,10@60kiloyum Mavi 84,40@minerva1988 Mavi 59,60@Aomine Daiki Mavi 62,30@Kinoalihatun Mavi 76,15@DombiliKus Mavi 80,30@dolunaydagel Mavi 80,90Nefesimmmsin Mavi 63,70@yildiz4kc Mavi Sarı 72,10@Suskunkardelen Mavi Sarı 56,45Yeşil Takım @HanimKelesimiGetir Yeşil Kaptan 56,00@Kendinin en iyi hali ol Yeşil 67,40@Chedarice Yeşil 81,50@Ytmz Yeşil 67,90@L u c i a Yeşil 83,9
Bizimkilerdealisti sahur vakti hep kalkarlar, sosis veririm, gelip dolabın önünde oturuyorlarBizimki uyuyo gece neyseki
Gece sahurda kalktim salondaymis uyanik ama rahatsiz etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?