Çok güzel olmuş canım ellerine emeğine sağlık
Kaptanım anca hastasonu işte… inşallah haftaiçi de iş çıkışı fırsat bulursam 15 dk da olsa yapmaya çalışacağım.
İnşallah canım yarın test yapacamHadi bir hayırlı haber de sen ver
Ssğol canım evetAfiyet olsun, duaya devam dimi?
Şaka şaka . Ben de çikolataya saldırmak üzereydim ki, Allah'tan fıstıkli dışındakiler bitter ağırlıklı olduğu için yemekten vazgeçtim
Afiyet olsun
Rabbim gönlüne göre versin kuzum. İnşallah beklediğin haberi alırsın, bize güzel haberler verirsinİnşallah canım yarın test yapacam
Mutlu pazarlar canim
İnşallah canım sağolasınRabbim gönlüne göre versin kuzum. İnşallah beklediğin haberi alırsın, bize güzel haberler verirsin
Kolay gelsin canimEv ahalisinin yazlıklarını çıkardım. Şimdi 53487 saat sürecek olduğunu tahmin ettiğim ütüye başlıyorum. Benden haber alamazsanız merak etmeyin
Muhteşem
Valla ilk defa yapacağım hiç de yemedim çok duydumMenün çok güzel canım, şimdiden eline sağlık ve yiyeceklere de afiyet olsun.
Tava çeşitleri çok güzel.
Arap tava
Siverek tava
Kilis tava ve benzerleribunlar benim genelde yaptıklarım
Hepsi çok lezzetli pirinç pilavı ile de çok uyumlular
Ben de hep duyuyordum bugün deneyeceğim inşallahGünaydın kaptanim.
Günaydın canım.
Güzel menü. Kolay gelsin.
Günaydın bebis.
Günaydın kutlu pazarlar aşkkuşum benim.
Çok.guzel menü Arap tavaya bakacağım bu ara çok duydum.
Günaydın canim mutlu pazarlarGünaydın kızlar mutlu pazarlar hepimize
Kolay gelsin canım bende ütü yapacam bugünEv ahalisinin yazlıklarını çıkardım. Şimdi 53487 saat sürecek olduğunu tahmin ettiğim ütüye başlıyorum. Benden haber alamazsanız merak etmeyin
Arap tava Kilis tava çok güzel yemekler pirinç pilavıyla uyumlu olur da zaten pirinç pilavıyla uyumlu olmayan yemek varmı ki
Valla ilk defa yapacağım hiç de yemedim çok duydum
Ben de hep duyuyordum bugün deneyeceğim inşallah
Kolay gelsin canimKolay gelsin canım bende ütü yapacam bugün
Arap tava ilk defa duydum, hemen bakıyorumBugün misafirlerim var evime ilk defa gelecekler söyle bir menü belirledim nasıl sizce?
Mercimek çorbası
Arap tava
Pirinç pilavı
Yaprak sarma
Köz patlican salatası
Havuç tarator
Portakallı irmik tatlısı
Yok gibiArap tava Kilis tava çok güzel yemekler pirinç pilavıyla uyumlu olur da zaten pirinç pilavıyla uyumlu olmayan yemek varmı ki
Merhaba canimMerhabalarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?