Ayy cok güldümZipzip- zıpzıpım dünkü menüm kabarıktı yazsam mı diye düşündüm ama 100 gr vermişim demek ki daha bi hayvansı yedim önceki 2 gün
Bugünün menüsüyle iftar vaktinden sonra yazıcam
Gri erkek, kuru ve yaş mama dışında verdiklerimiz ıvır zıvır sayiliyor, onları çok seviyor.Sarı Takımdasin zorunlu değil ablacim
Bizimkide uyaniyor sahur vakti ama kuru ve yas mama disinda hic bisi yemiyor
Sosis ,salam,tavuk ,balik denedik koklayip yemiyor
Afiyet olsun canim
Mum yaktınız mıAfiyet olsun canim
Yaa bu ara cok uykum geliyor
Sahura kalkip geri yatinca tum düzenim degisti
Sahurda da gelemedim elektirikler yoktu evde
Karanlikta sahur yaptik
Ellerine saglik kaptanim
Nasip olursa bizde istiyoruz, daha doğrusu eşim çok istiyor, belki bu sene katılırızTurlar getiriyor gezdiriyor canım. Güneydoğu turu yapıyor insanlar. Onlara katılabilirsin canım. Gezilmesi gereken yerler var . Urfa Mardin Diyarbakır’da. Ama en çok hangi şehri sevdin dersen Batman derimbayıldım Batman a
Biz sokakta ölmek üzereyken bulmuştuk ağzında hafif yarasi vardi .yas ve kuru mama yiyor o gunden beriGri erkek, kuru ve yaş mama dışında verdiklerimiz ıvır zıvır sayiliyor, onları çok seviyor.
Karamel olan kız, türk aileden aldık, muhtemelen peynir filan vermişler, kahvaltı yaparken bizi rahat bırakmıyor, hele hele kemik haşlama yapsam, tavuk yapsam yemek için can atıyor, ıvır zıvırı o da çok seviyor
Mumda vardi ama yakmadikMum yaktınız mı
11 ay üşüyünce sıcağa kusur bulmuyorum, iliğim kemiğim ısınsınEvet turlara bakıyorum , öğretmenim yazın da çok sıcak oluyor diye gözüm yemiyor. Hayırlısı diyorum inşallah kısmet olur
Günaydın mutlu pazarlar
Çok güzel olmuş canım ellerine emeğine sağlık
Kolay gelsin.Ev ahalisinin yazlıklarını çıkardım. Şimdi 53487 saat sürecek olduğunu tahmin ettiğim ütüye başlıyorum. Benden haber alamazsanız merak etmeyin
Günaydın canım sana da.Günaydın kızlar mutlu pazarlar hepimize
Merhaba,bonjour,hello, annyeonghaseyo.Merhabalarrr
Neden vermiyorsunuz?Biz sokakta ölmek üzereyken bulmuştuk ağzında hafif yarasi vardi .yas ve kuru mama yiyor o gunden beri
Cig balik,tavuk kokusuna çıldırıyor ama vermiyoruz
Cig balik ve tavuktan kolay hastalıniyorlarmis sanırımNeden vermiyorsunuz?
Oy canım, kıyamam, ne kadar sevap kazanmışsınız.Biz sokakta ölmek üzereyken bulmuştuk ağzında hafif yarasi vardi .yas ve kuru mama yiyor o gunden beri
Cig balik,tavuk kokusuna çıldırıyor ama vermiyoruz
Afiyet şifa olsunMumda vardi ama yakmadik
Annemler yok kardesimle bas basa yedik
Cok iyi geldi bize abla evin neşesi olduOy canım, kıyamam, ne kadar sevap kazanmışsınız.
Ben çiğ hiç denemedim
Hayırlı sabahlarHayırlı sabahlar
Kalkıp kınalarımı yıkayım
Hee çiğ vermiyorsunuz. Çiğ ben de vermiyorum. Ama pişirip rondodan geçirip veriyorum.Cig balik ve tavuktan kolay hastalıniyorlarmis sanırım
Kardesim vermeyin dedi veterinerlik okuyor ya
Hayırlı sabahlar.Hayırlı sabahlar
Kalkıp kınalarımı yıkayım
Pismis veriyoruz canim ama yemiyorHee çiğ vermiyorsunuz. Çiğ ben de vermiyorum. Ama pişirip rondodan geçirip veriyorum.
Benim kediler çok seviyor. Tavuk köfte et ve ciger veriyorum. Çiğ hiç vermedim.Pismis veriyoruz canim ama yemiyor
Ama kiyma seviyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?